אקולייזר פרמטרי

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים
מי יכול לתת לי פרטים ע''ז, מחיר, איכות, מחירים, והיכן ניתן להשיג.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אם אתה יודע איך להשתמש בזה -סבבה, אך להשתמש באוקולייזר, זה הסוד הצבאי של כל סאונדמן מקצועי.
נ.ב. יש לך בכל תוכנת עריכת סאונד אקולייזר כזה -אז למה לקנות? או שזה להגברה?

בכ"א זה אקולייזר גרפי - http://www.lisisoft.com/imglisi/8/MiscandPlugins/56961eq32.gif

וזה פרמטרי - http://media.zzounds.com/media/brand,zzounds/eq-image458-c9c924ecbaba6be3fa74fd9ce110c3c9.jpg

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים
א. אני מקוה שאני ידע איך להשתמש בזה למדתי ע''ז קצת, (אשמח אם תפנה אותי למאמרי הדרכה נוספים בענין, בעברית כמובן).
ב. זה מיועד להגברה. אני מעוניין לעשות בהגברה, את מה שכיום אני עושה רק בעריכה, מדובר במרצה עם קול בס וכשהוא מתקרב למקרופון זה בלתי נסבל, יש לי מקרופון C1000 של AKG או CK80 מהחברה הנ''ל.
כיום יש לי אקולייזר גרפי אך הוא לא מספק את הסחורה כנראה היות היות והוא לא חותך לגמרי בין הפידרים. 
בעריכה אני חותך את הנמוכים ומגביה קצת את הבינונים וזה יוצא נפלא כנראה בגלל שזה פרמטרי וזה חותך באופן מושלם.
אשמח אם יש לך הצעה לפתרון אחר. 

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אוקיי סיפקת סיבה טובה, אך בשביל התוצאה שאתה צריך מספיק כל פרמטר אי קיו שתקנה, מה שי ש בעצם בכל מיקסר מצוי.

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים
יש לי מיקסר מינימלי קטן (4 ערוצים) עם 3 תחומי תדרים, אבל הוא לא מספק אותי, כנראה כי בנמוכים הוא מוריד יותר מדאי ולא עד הסוף, או פחות מדאי. וגם כנראה כי הוא לא מקצועי. אני רוצה אפשרות לשלוט על התדר ועל החיתוך כדי להגיע למינימום עיוות בקול. וגם כנראה עדיף לי 4 תחומי תדרים, ולקנות בשביל זה מיקסר מקצועי גדול לא נראה לי לענין,
אגב שמעתי שיש אקולייזר פרמטרי משולב עם מגבר מיקרופון, בקיצור ערוץ אחד של מיקסר סופר מקצועי, ידוע לך משהו ע''ז?
כמו''כ אני חושב על קוטל פידבקים יש לך משהו להמליץ לי?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י מאןדהו;412461:
יש לי מיקסר מינימלי קטן (4 ערוצים) עם 3 תחומי תדרים, אבל הוא לא מספק אותי, כנראה כי בנמוכים הוא מוריד יותר מדאי ולא עד הסוף, או פחות מדאי. וגם כנראה כי הוא לא מקצועי. אני רוצה אפשרות לשלוט על התדר ועל החיתוך כדי להגיע למינימום עיוות בקול. וגם כנראה עדיף לי 4 תחומי תדרים, ולקנות בשביל זה מיקסר מקצועי גדול לא נראה לי לענין,
אגב שמעתי שיש אקולייזר פרמטרי משולב עם מגבר מיקרופון, בקיצור ערוץ אחד של מיקסר סופר מקצועי, ידוע לך משהו ע''ז?
כמו''כ אני חושב על קוטל פידבקים יש לך משהו להמליץ לי?
אם אתה כבר קונה אקולייזר חיצוני חבר אותו על כל הערוצים ביציאה. ד"א יש מכשירי אקולייזר בעלי 2 ואפילו 4 ערוצים נפרדים. מיועדים להגברות.

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים
מי יודע, היכן בארץ ניתן להשיג את זה, או באתר אינטרנט בעברית,

מאןדהו

משתמש צעיר
עימוד ספרים

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אין לי מושג, תתקשר ותשאל, אך יש סיכוי טוב שיש שם שמירת "פריסטים"

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני חושב שהוא מיועד בעיקר להגברה ואיכון של רמקולים מוגברים ולא להקלטה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה