עזרה אצל מי אפשר לשווק ציור או תמונה של רבנים לסוכה?

• פותח הנושא ST613
  • פורסם בתאריך

הכי אחי

משתמש פעיל
אתה רוצה לשווק למשווקים, כלומר למשווק אחד שממתעסק עם קישוטי סוכה שימכור הוא לכל הנקודות שמתעסק איתם?
או שאתה רוצה לשווק בעצמך לחנויות?

הכי אחי

משתמש פעיל
עוד שאלה בשביל לכוון אותך, באיזה כמות מדובר, מה בדיוק התמונה, ומה הסדר גודל שאתה דורש על זה?

ST613

משתמש מקצוען
אתה רוצה לשווק למשווקים, כלומר למשווק אחד שממתעסק עם קישוטי סוכה שימכור הוא לכל הנקודות שמתעסק איתם?
או שאתה רוצה לשווק בעצמך לחנויות?
עוד שאלה בשביל לכוון אותך, באיזה כמות מדובר, מה בדיוק התמונה, ומה הסדר גודל שאתה דורש על זה?
זו תמונה יחודית עם זכויות יוצרים
מסבר שאם אשווק אצל משווקים הרווחים יותר גדולים-אשמח לשמוע על שתי האופציות
והדרישה שלי-אין לי מושג גם זה בברורים כמה צריך לדרוש

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אני יכול רק להמליץ לך להיות זהיר ודרוך ..
בתחום הזה מסתובבים המון שועלים ערמומים..
כסף בקבלת הסחורה ולא לאחר החג
סיכום כתוב בכל מה שקשור לחזרות מחנויות וכדו'

הכי אחי

משתמש פעיל
אם אתה רוצה לשווק בעצמך יש שתי אפשרויות
1. לפנות לחנויות ועסקים שמוכרים דברים לסוכה ולנסות לעניין אותם, טמבורים באזורים חרדיים, כמו"כ לנקודות מכירה של קישוטים ומכירות ארבעת המינים וכו'. המעלה- מקומות מוגדרים ואתה לא חייב לקחת חזרות.
2. למפות ערים חרדיות ובכל שכונה למצוא אדם/משפחה שימכרו את המוצר, לא חסר משפחות אברכים שישמחו להרוויח כמה שקלים לפני החגים. החיסרון- העבודה למצוא בכל שכונה מוקד, פירסום יעודי, ומה שנשאר אתה לוקח.. מצד שני האחוזי רווח יותר גדולים

למכור למשווקים צריך לנסות כאלו כמו סוכות ירושלים או אחרים שיסכימו לקחת את המוצר, המעלה שמכרת הרבה בבת אחת, החיסרון רווח ממש נמוך על כל פריט.
הבעיה המרכזית במשווקים שכבר חודש שהם משווקים לחנויות קישוטים ככה שיהיה קשה להכניס עכשיו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה