חולקת עליך!והיום זה נראה שבאים בעיקר למופע ופחות לחסידות...
וחבל!!
ממש לא ירידת הדורות!יתכן...
ירידת הדורות לא פוסחת גם על זה...
אולי כי הציבור החרדי לא מוצא את מקומו בכזה מקום? (בגלל הסגנון שנהיה בשנים האחרונות)שרוב הקהל השם הוא פחות חרדי
ולכן אי אפשר להעמיס עליהם בחידושי תורה וכו
מה אני אומר לך אז כנראה אני לא חרדיתאולי כי הציבור החרדי לא מוצא את מקומו בכזה מקום?
ישנם כמה אירועים בצמאה. יש את ההתוועדויות בסגנון ההתוועדויות הישיבתיות של הרב יואל כהן זצ"ל עם משםיעים ומתוועדים, שמיועדות לקהל שלומד חסידות ויש לו השכלה בסיסית ומעלה בחסידות וישהאת מופעי צמאה שמיועדים למי שאינו מכיר חסידות, למי שלא מחובר- גורם לו להשתתף בהתוועדות י"ט כסלו.נראה לי שאני יפרט יותר...
לפני 8 שנים השתתפתי ב"צמאה" פיזית ואז חצי מהזמן דיבר שם הרב יואל כהן זצ"ל ומידי פעם עלה פריד לשיר ניגון או שניים ואולי היה עוד זמר...
והיום זה נראה שבאים בעיקר למופע ופחות לחסידות...
וחבל!!
המופע לא מיועד לציבור החרדי!! מיועד לציבור הדתי לאומי בעיקראולי כי הציבור החרדי לא מוצא את מקומו בכזה מקום? (בגלל הסגנון שנהיה בשנים האחרונות)
כשאני הייתי שם לפני 8 שנים רוב הציבור היה חרדי/חרדל"י
והיום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: