נראה לי מוזיקה, אני לא בטוח.אלקטרוני?
איזה דיסק אלקטרוני הוא הוציא??
יש שם סתם שירים יפים..
גם נכון,אם כבר ליפא - אז האלבום המצוין 'לקרוא את ההלל'- ישן, אבל-
שירים ועיבודים מצוינים
לא, כשמנגנים אלקטרוני אז זה סגנון שונה ובצורה שונה וזה ממש לא נשמע טוב אצל שוואקי.שמילי אונגר והמנגים- על הבמה
ברוך לוין -פדותך
אלי מרקוס -יגעתי
אוהד מושקוביץ -בשעה טובה
אלחי רפואה- מאירים נשמות
נפתלי קמפה -ליחדא שמא
חיים ישראל -ירושלם
יוני זיגלבוים
שלמה כהן -מצפים
יום השמיני -חזק וקרוב
אלה מהאחרונים שיצאו שלדעתי הם יפים וטובים
וכמובן יש את מרדכי בן דוד, אברהם פריד שהם יותר ישנים אבל מעולים
עריכה:
ה' ישמור איך שכחתיייייייייייייי
הדיסק הכי יפה שעולה על כל הרשימה ששמתי פה זה של ישי ריבו 'שטח אפור'
זה יפה! וזה ממש לא בושה!
ואו! זה באמת יפה! אבל אני רק אהבתי בדיסק הזה 2 שירים, כתפוח ויחדשהו...
יאלה @איכות זה מספיק ?
צודק מיליון אחוז. ההבדל עצום. שתיהם שונים מאד ושניהם יפיםלא, כשמנגנים אלקטרוני אז זה סגנון שונה ובצורה שונה וזה ממש לא נשמע טוב אצל שוואקי.
דודי קאליש יש לו לחנים הזויים שעוברים סולמות וכל מיני קשקושים, עד כדי שחצי מהאורגניסטים החובבנים (טיירוס 5) אתה אומר להם בארוע לנגן יחדשהו והם לא מצליחים לעשות אקורד אחד נכון.
כל אחד והטעם האישי שלו, אם לא אהבת משהו זה לא נותן לגיטימציה להגיב כך...מוזיקה זה הדיסק האלקטרוני שלו?
אם כן בושה שזה נקרא אצל מישהו יפה.
לא ראיתי שהזכירו כאן אבל אני מאד אהבתי את הדיסק האחרון של פרחי מיאמי למרות שבדיסקים הקודמים שלהם לא כ''כ התחברתי הפעם באמת יצא דיסק מקסים כל שיר שם פשוטלא משנה כ"כ הסגנון ,
העיקר שיהיה יפה!
תודה!!
יש כאן: www.prog.co.il/posts/5898610אם אפשר בבקשה את השיר
גדול השלום של רולי דיקמן
תודה
איך שכחתם את ברוך שלום הנני, דיסק ברמה גבוהה, מכל הבחינות הלחנים העיבוד המיקס והשירה משהו מיוחד פשוט מוסיקה אמיתית. במיוחד הנני. יש גם את הדיסק הקודם בשבילי. [לטעמי בחלקו מופרע, ביחס לדיסק השני]לא, כשמנגנים אלקטרוני אז זה סגנון שונה ובצורה שונה וזה ממש לא נשמע טוב אצל שוואקי.
דודי קאליש יש לו לחנים הזויים שעוברים סולמות וכל מיני קשקושים, עד כדי שחצי מהאורגניסטים החובבנים (טיירוס 5) אתה אומר להם בארוע לנגן יחדשהו והם לא מצליחים לעשות אקורד אחד נכון.
אתה אייזיק מקו המוזיקה?אם כבר ליפא - אז האלבום המצוין 'לקרוא את ההלל'- ישן, אבל-
שירים ועיבודים מצוינים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: