אני צריכה להכין במוצ"ש את המתכון הזה
ליומולדת של הבן שלי בגן.
אני חייבת שהעוגה תהיה פרווה, כי יש ילד אלרגי לחלב בגן,
לכן ממירה את הרכיבים החלביים בעוגה לפרווה.
הבעיה שלי, שנתקעתי בלי ריצ' ובלי קרם קוקוס.
מרגרינה דווקא יש (ויסלחו לי כל שוחרות הבריאות),
אפשר להמיר ריצ' במרגרינה?
ואם כן - איך?
ליומולדת של הבן שלי בגן.
אני חייבת שהעוגה תהיה פרווה, כי יש ילד אלרגי לחלב בגן,
לכן ממירה את הרכיבים החלביים בעוגה לפרווה.
הבעיה שלי, שנתקעתי בלי ריצ' ובלי קרם קוקוס.
מרגרינה דווקא יש (ויסלחו לי כל שוחרות הבריאות),
אפשר להמיר ריצ' במרגרינה?
ואם כן - איך?