מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
ניסיתי להעלות מהעיתון אך לא הצלחתי.. וגם לא ידעתי שהעלו את זה כאן אמש.. אבל הנה קדמני אחר.אפשר תמונה?
ניסיתי להעלות מהעיתון אך לא הצלחתי.. וגם לא ידעתי שהעלו את זה כאן אמש.. אבל הנה קדמני אחר.אפשר תמונה?
אתה צריך את 'the jew temple in jerusalem', כי רוב התמונות שיש לו מהר הבית הם של אל אקצאלמה הוא עושה לי תמיד את בית המקדש עם כיפה כמו של אל אקצה?
אני כותב לו מפורש בלי כיפה והוא לא מקשיב!!!
אני לא יודע אנגלית אבל תרגמתי לו,אתה צריך את 'the jew temple in jerusalem', כי רוב התמונות שיש לו מהר הבית הם של אל אקצא
קשה מאוד להוציא מהבינה המלאכותית את בית המקדש מכיוון שקשה לתאר את זה במדוייק באנגלית
תוכל להביא כאן את הטקסט שכתבת לו?אני לא יודע אנגלית אבל תרגמתי לו,
כתבתי בנין עם חומות סביבו ועמודי שיש מרהיבים והסברתי לו יפה שבגג אין כיפה או כל מומנט אחר והגג שטוח,
והוא כמו טמבל מביא את אל אקצא ולפעמים ברוב חכמתו אף מוסיף את הצריח הגבוה של המסגד...
בעיקרון לא צריך יותר אנושותכולכם היחידים שלא יודעים?
נאבד לי..תוכל להביא כאן את הטקסט שכתבת לו?
באופן סטנדרטי כולנו משתמשים בדפדפן של חברת גוגל - שנקרא כרוםסורי על הבורות אבל מה זה דפדפן פיירפוקס? גם לי זה הלא עובד ברגיל
ולפי הנתונים שהיא ממציאה, זה מה שהיא בדיוק לא.תסתכלו את התגית השניה של האשכול , אהבתי.
אתרים אלו לדוגמא נותנים מספר נסיונות חינם :זה בתשלום?
מה אם אני משתמשת בווינדווס?באופן סטנדרטי כולנו משתמשים בדפדפן של חברת גוגל - שנקרא כרום
יש אופציות נוספות
כגון: סאפראי , אדג׳ של מייקרוסופט וכן פיירפוקס
פשוט צריך להוריד את הדפדפן מכאן:
Download the fastest Firefox for Windows ever
Faster page loading, less memory usage and packed with features, the new Firefox for Windows is here.www.mozilla.org
ולהשתמש בו כמו שאת משתמשת בגוגל כרום.
יש כאלה שchat GPT נפתח להם רק בדפדפן הזה
מצרפת צילום מסך.
בשביל מחשבי mac צריך להוריד מכאן:
צפה בקובץ המצורף 1309541Download the fastest Firefox for Mac ever
Faster page loading, less memory usage and packed with features, the new Firefox for Mac is here.www.mozilla.org
אהה...מה עושים בקשר לנושא הנ"ל,(וגם אין לו נגיד הרבה ידע על חרדים... וכד')
תורידי מכאן:מה אם אני משתמשת בווינדווס?
כבר איזה שעה מנסה למצוא תמונה של בית כנסת יהודי!אהה...מה עושים בקשר לנושא הנ"ל,
בדיוק רציתי לשאול?
אני כותבת "כיפה" מופיע לי ילד עם כובע שמש ()
מוסיפה לזה "כיפה של יהודים"
ואין! הבינה מלאכותית לא מבינה את הרמז
(אולי היא גויה?..)
אני כותבת ילדה עם תלבושת, מופיעה לי ילדה
בתלבושת, אבל עם סמל ערבי (או סיני?)
ושיער פזור!!
וכיתה מעורבת!
יש למישהו/י רעיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: