אפקטים

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
התקנתי פרימייר בגירסה חדשה ונעלמו לי כמה אפקטים שימושיים מאד, יתכן מאד והם קיימים רק בסדר שונה וכיון שהתרגלתי למיקום הקודם ואין לי מושג מה השם שלהם, איני מוצאת אותם.
אפרט:
1. איך נקרא האפקט המקביל לdeep to black רק שבמקום שחור יש לבן? (מעביר מתמונה לתמונה ברקע לבן)
2. האפקט שהופך את התמונה לצבע חום שנראה כמו תמונה של פעם, מה שמו?
3. איך אפשר להביא טקסט שיבא אות אחרי אות (בפרימייר).
תודה מראש!!!

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה לכל התגובות הרבות, המערכת כמעט קרסה...
לגבי 2 הסתדרתי, והשאר כבר לא דחוף.
שוב תודה למאות התגובות.
יעל.

ירושלמי

משתמש צעיר
זה בסדר, יעל. אנו רגילים לעזור, לא צריך להחמיא כל פעם מחדש.

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למה לא?

ניצן

משתמש פעיל
איך נקרא האפקט SCREN KEY

elyara

משתמש חדש
אתייחס לייבוא טקסט אות אחרי אות:
ברמת העקרון ניתן להכין זאת באמצעות "אפטר אפקט" במידה ואין עודף ידע באפטר אפקט, אפשר להכין זאת ב"שיטה פרימיטיבית" איך יעילה (בתנאי שלא מדובר בים של אותיות): נדרש לצורך העניין ידע בסיסי בפוטו שופ, בהנחה שיש, אזי בואי נצא לעבודה!
פותחים עמוד חדש המותאם להגדרות של הפרוייקט בפרמייר.
את מכינה הכותרת המעניינת אותך במלואה לצורך ההדגמה
נכתוב "פרוג" פרוג מורכבת מ-4 אותיות. לאחר שכתבנו "פרוג" מופיע לנו ב"שכבות - Layers"
2 שכבות שכבת הטקסט
ושכבת בסיס Background יש "לכבות" שכבה זו, ללחוץ על ה"עין" כדי שהשכבה המסך יהיה שקוף(משבצות)
שומרים ב-PSD פרוג 4
מחסירים אות מהטקסט ושומרים ב-PSD פרוג 3 וכן הלאה

מייבאים את 4 הקבצים לפרמייר ומעלים על ציר הזמן כתמונה. אפשר לצמצם הרווח בין האותיות למינימום ועם מעבר עדין (דיזולווים או סטריפ) מקבל כותרת הנכנסת
בצורה יפה. יש אגב במייצר הכותרות של פרמייר אופציה כזו, אלא שבהצעה שלי אפשר להוסיף לאותיות סימנים, איור לכל אות - כל אחד לפי הדימיון הפורה שלו.
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה