@השקעות R הון
מה דעתך על האפליקציה הזאת להשקעה קטנה של 2000 שח במדדים?
אפשרי.@השקעות R הון
בפייר יש קרנות מחקות מדד ישראליות ולא "קרנות איריות" או "קרנות אמריקאיות" אם אתה בקיא בהבדלים.@דניאל נבון
התכוונתי למחקות מדד
והסיבה העיקרית בגלל הרף כניסה
ראיתי עוד אפליקצייה שנראית יותר טובה בלינק
מה דעתך?
לדעתי אתה יכול להסתפק בינתיים בקרנות נאמנות ישראליות דרך מקום כדוגמת FAIR להתחיל לצבור ניסיון בתור משקיע ולבצע השקעות בסכום התחלתי נמוך.@דניאל נבון
נניח ב 2000 שח שאני רוצה להשקיע במדד (זה כל הסכום הראשוני +הפקדה נוספת חודשי)
איפה אפשר להשקיע?
חוץ מהבנק
נכנסתי לפייר והאתר נראה מאוד נח גם מבחינת העמלות וגם מבחינת הקלילות בהבנה של המערכת אף פעם לא השקעתי בשוק ההון (למעט קריפטו) תמיד קראתי המון וכעת אני מעוניין להפקיד לשם כסף אבל הייתי מעוניין קודם לדעת מלמעלה באיזה דברים ניתן להשקיע בלי פקפוק מבחינה כשרותית (אם יש דבר כזה בכלל),ובאיזה יש לבדוק כל אחד לגופו ,אני מדבר על הכל כולל קרנות,אג"ח,מניות ,מי שיוכל לענות לי אני מאוד אשמח...
תודה רבה על קבלת הפנים החמה (:@דניאל נבון ברוך הבא לפרוג.
וואה, ראיתי שכל תגובה - תגובה.@דניאל נבון ברוך הבא לפרוג.
אפשר שם לסנן לפי תגית של "קרנות כשרות"נכנסתי לפייר והאתר נראה מאוד נח גם מבחינת העמלות וגם מבחינת הקלילות בהבנה של המערכת אף פעם לא השקעתי בשוק ההון (למעט קריפטו) תמיד קראתי המון וכעת אני מעוניין להפקיד לשם כסף אבל הייתי מעוניין קודם לדעת מלמעלה באיזה דברים ניתן להשקיע בלי פקפוק מבחינה כשרותית (אם יש דבר כזה בכלל),ובאיזה יש לבדוק כל אחד לגופו ,אני מדבר על הכל כולל קרנות,אג"ח,מניות ,מי שיוכל לענות לי אני מאוד אשמח...
כן אבל אז מופיעות שם בדיוק שלוש כאלו,והשאר לא בהכרח שאינם כשרות לפי מה שהבנתי מהמופיע בטבלה שהעלו כאןאפשר שם לסנן לפי תגית של "קרנות כשרות"
יש לי חשד שבלינק גובים עמלה גבוהה על המרת מטבע. אם יש לכם חשבון בבלינק, אשמח שתשתפו האם זה נכון.@דניאל נבון
התכוונתי למחקות מדד
והסיבה העיקרית בגלל הרף כניסה
ראיתי עוד אפליקצייה שנראית יותר טובה בלינק
מה דעתך?
לא רואה תועלת.מה התועלת בהשקעה דרך פייר בקרן כספית למול השקעה דרך הבנק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: