אפשר לראות באתר של נדרים פלוס דרך המחשב, בבירור עסקה כותבים תאריך לפי המצוין באשראי ורואים פירוט של העסקהוחוץ מזה שמופיע לי בכ.א. 5 פעמים נדרים פלוס אתה לא זוכר כמה תרמת לכל אחד מהם... אז אתה צריך לרוץ למכשיר ולראות פירוט תרומות...
אפשר לראות באתר של נדרים פלוס דרך המחשב, בבירור עסקה כותבים תאריך לפי המצוין באשראי ורואים פירוט של העסקהוחוץ מזה שמופיע לי בכ.א. 5 פעמים נדרים פלוס אתה לא זוכר כמה תרמת לכל אחד מהם... אז אתה צריך לרוץ למכשיר ולראות פירוט תרומות...
מה זאת אומרת שזה לא אפליקציה ?נדרים פלוס אינה אפליקציה. רק במכשירי הדרן הפכו אותה לאפליקציה. גישה לגבאים יש גם במכשירי נתיב.
במכשירים אחרים יש צורך בדפדפן כדי להיכנס אליה.
אני בהדרן ואשמח לדעת איך להוריד את האפליקציה הזאתניתן בצורה הזו רק דרך אפליקציה שפיתחנו במיוחד בהדרן.
לכן אם התנ"ך עם מכשיר הדרן. אני יסביר לך איך לעשות זאת אם לא. אין אופציה
זה דפדפן שפתוח אך ורק לאתר שלנו. זו לא אפליקציה.
כפי שכתבתי, לממשק הניהול עצמו ניתן להיכנס מכל מקום, נראה אותו דבר גם בעמדות וגם באתר.
אם אתה מעוניין בשאר הפונקציות שיש בעמדות לא ניתן להיכנס אליהם דרך האתר. המקום היחיד שבו אתה יכול להיכנס לאפשרויות השונות שמופיעות בבתי הכנסת הוא באפליקציה שפותחה על ידי הדרן שהיא אחד על אחד כמו בעמדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: