יש לי ביט במחשב, מותקן על אימולטור (או איך שכותבים), כותב לי שצריך לעדכן גרסה
איפה אני מוצאת גרסה עדכנית?
אני בנטפרי אם זה משנה את התמונה..
תודה!
איפה אני מוצאת גרסה עדכנית?
אני בנטפרי אם זה משנה את התמונה..
תודה!
נסי תוכנת בלוסטאקס (BlueStacks)יש לי פלאפון כשר ואני רוצה לעשות ביט...?? יש אפשרות כזו..?
לא מצליחה להגיע למידע עדכני בעניין.
שלום,גם אני שאלתי אותה שאלה.האם קיבלת פיתרון? תודה רבה.מישהו פה הצליח להעביר כסף בביט בלי סמס? כי הוא מבקש קוד אימות בהעברה הראשונה ואין איך לקבל אותו בהודעה קולית.
קישור לא עובדשלום וברכה,
אני משתמש בתוכנה של חברת בלוסטאקס (BlueStacks)
ומספר וירטואלי של חברת מסר 10
BlueStacks: Play Games on PC & Mac, Android Emulator and Cloud Gaming Platform
World's Fastest, Lightest Android Emulator and cloud gaming platform. Play mobile games on Windows & Mac. Perfect for RPG, strategy & action games.www.bluestacks.com
מספר וירטואלי לבעלי טלפון כשר - מסר 10 - מערכת דיוור אלקטרוני | ניוזלטר | דפי נחיתה | סמס
בעלי מכשיר טלפון כשר? רוצים לקבל הודעות אימות למייל, להשתמש בוואטסאפ מהמחשב או להעביר כספים בביט? מערכת מסר 10 משיקה שירות חדש במיוחד עבורכם: מספר וירטואלי לקבלת הודעות SMS למייל ארגונים רבים משתמשים כיום בהודעות SMS כחלק מההתקשרות עם הלקוח- קבלת חשבוניות דיגיטליות, ביצוע אימות ע"י מספר נייד...www.meser10.co.il
סוף סוף אני יכול לגבות כסף בביט ולקבל את סמס מהבנק
עם נטפרי?שלום וברכה,
אני משתמש בתוכנה של חברת בלוסטאקס (BlueStacks)
ומספר וירטואלי של חברת מסר 10
BlueStacks: Play Games on PC & Mac, Android Emulator and Cloud Gaming Platform
World's Fastest, Lightest Android Emulator and cloud gaming platform. Play mobile games on Windows & Mac. Perfect for RPG, strategy & action games.www.bluestacks.com
מספר וירטואלי לבעלי טלפון כשר - מסר 10 - מערכת דיוור אלקטרוני | ניוזלטר | דפי נחיתה | סמס
בעלי מכשיר טלפון כשר? רוצים לקבל הודעות אימות למייל, להשתמש בוואטסאפ מהמחשב או להעביר כספים בביט? מערכת מסר 10 משיקה שירות חדש במיוחד עבורכם: מספר וירטואלי לקבלת הודעות SMS למייל ארגונים רבים משתמשים כיום בהודעות SMS כחלק מההתקשרות עם הלקוח- קבלת חשבוניות דיגיטליות, ביצוע אימות ע"י מספר נייד...www.meser10.co.il
סוף סוף אני יכול לגבות כסף בביט ולקבל את סמס מהבנק
לכאורה הפתרון היחיד שקיים הוא מספר וירטואלי, שזה אומר שצריך להעביר את החשבון בביט למספר אחר, שלא תמיד נגיש.... או מספר נוסף במכשיר תומך כשרשלום,גם אני שאלתי אותה שאלה.האם קיבלת פיתרון? תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: