| |||||||||||
|
| |||||||||||
|
1) כי רוב ההטבות הם לא לציבור החרדילא הבנתי מה האפליה פה.
אז למה זו אפליה?1) כי רוב ההטבות הם לא לציבור החרדי
2) כי יש עוד כמה נורמלים שאין להם אפליקציה (ועוד כמה זקנים שגם להם מותר לקבל לא?)
אולי זה נכון, אבל גם פועלים לא יכולים לאכול את העוגה = להגביל את ההטבות רק לבעלי אפליקציה, ולהשאיר אותה שלימה = שכלל הציבור יוכלו לממש אותם. מה עם אנשים מבוגרים שלא מסתדרים עם אייפון?אז למה זו אפליה?
אנחנו בחרנו להגביל את עצמנו. וגם לשלם את המחירים של ההגבלה הזו.
אם אני בוחרת להתנהל במזומן בלבד - אני לא יכולה לבוא בטענות כלפי מי שיוצא במבצע על תשלום באשראי.
אם אני לא יוצאת עקרונית מהארץ - אני לא יכולה לטעון לאפליה כשמציעים לי הטבות של נופש בחו"ל.
ואם אני מתנזרת מאפליקציות - כנראה שיש דברים שאני מפסידה.
לעקרונות יש מחיר.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
הם מרויחים על שימוש באפליקציות? ההטבות ניתנות כדי לעודד שימוש באפליקציות?אז למה זו אפליה?
אם אני בוחרת להתנהל במזומן בלבד - אני לא יכולה לבוא בטענות כלפי מי שיוצא במבצע על תשלום באשראי.
אם אני לא יוצאת עקרונית מהארץ - אני לא יכולה לטעון לאפליה כשמציעים לי הטבות של נופש בחו"ל.
לעקרונות יש מחיר.
הם גם לא מסתדרים עם האתר.מה עם אנשים מבוגרים שלא מסתדרים עם אייפון?
אין לי מושג לגבי השיקולים שלהם. אני מניחה שיש כאן אלמנט של השתדרגות. בכל זאת העולם עובר לאפליקציות וזה פוגש אותנו בהרבה תחומים.הם מרויחים על שימוש באפליקציות? ההטבות ניתנות כדי לעודד שימוש באפליקציות?
מה הקשר???אז למה זו אפליה?
לעקרונות יש מחיר.
נראה לי שהתשובה ברורה,מה הקשר???
אם אני בחרתי ללכת עם כיסוי ראש
וההטבה היא לאלו שהולכים בלי, זה קשור???
למה ההטבות קשורות לאפליקציות דווקא ולא לכל הלקוחות של הבנק.
מצער מאוד לראות גיבוי כזה אכזרי כנגד הציבור החרדי.
אם היו סוגרים את האתר ניחאנראה לי שהתשובה ברורה,
כל פלטפורמה דיגיטלית דורשת תחזוקה, הרוב המכריע של אוכלוסיית הבנק משתמש באפליקציה ולא באתר, זה ממש נראה לי טבעי שהבנק ינסה להעביר את כל הלקוחות לאפליקציה ולא לאתר כדי להקל על עצמו.
לא נכון אני השתמשתי בכמה וכמה הטבות אל תכתוב בשם של כל הלקוחות.אין שם כלום אני אף פעם לא נכנס אולי פעם 50 שח בקסטרו לא מעניין וחוץ רוב ההטבות זה הנחה על קניה במאות שקלים יותר זול אצלינו בלי הנחה
אפליהאז למה זו אפליה?
לעקרונות יש מחיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: