אפליה נגד חרדים?

בנימין י

משתמש רשום
lWlCLDieJaExlbTPZ58nd_GwiDvRtMZqtT2k6WjoZJqXy_7K17xX8s80gwQdF0xQoeD5NVWMcM9PabKQuBOGhZpOvmTTRc2hSETdYNCdeW_lzBvj_ycxTLOuV4iwvs82lbnz7yQqaf_MJH_K=s0-d-e1-ft
לקוח יקר,

לידיעתך, לשונית "ההטבות שלי" המופיעה באתר בנק הפועלים בערוץ השירות 'פועלים באינטרנט' תפסיק לפעול ותוסר ביום 12.06.2022. לקוחות הבנק, הרשומים לערוץ השירות, מוזמנים להמשיך וליהנות מההצעות המופיעות בלשונית "ההטבות שלי" וזאת עד למועד הסרתה, בכפוף לתנאי ההטבה ובכפוף למלאי הזמין.

לשירותיך,
בנק הפועלים
D7hj5hrtDmXJtQAddSO9ywnTIq8JdhoCVZHIXFL6zGfCgJoCXf4QA_20zqKtXpzxu_ry_iruR3a463UnsL4WrgDiwgtVNEOARjEoSJrp5pAoDeX5x3o4lTw9dgtkeeJhcAd7Ki3TPy8tefXI=s0-d-e1-ft
שים לב! אנו, בבנק הפועלים, נוהגים לשלוח אליך מעת לעת הודעות דואר אלקטרוני,
אך לא נבקש ממך להשיב לנו בצירוף פרטיך האישיים דוגמת: קוד משתמש או סיסמא.​
באפשרותך להפסיק לקבל דיוור זה בכל עת, להסרה מרשימת תפוצה לחץ/י כאן
או פנה לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשורת הנושא יש לציין את כתובת המייל בלבד אותה תרצה להסיר
בנק הפועלים בע"מ, כתובת: רוטשילד 50 תל אביב 6688314, טלפון: 2407*
אתר:
www.bankhapoalim.co.il
AW-4l8bSq9B9q4JA6yEFVeabq7uMfAMYUcWwzqLQ8iwdH2cqJ_V4MBulG2Ns7Q9FTAraiirjAoSOANvEY7Jxx7YcTPR9PU9u-QoY3OiR99O9ekMIaount3iXDBev-cH-_BVTNfnFbDppOQ=s0-d-e1-ft

איציק שוורץ

משתמש פעיל
צודק לגמרי, גם אני ועוד הרבה מאוד לקוחות אין אפליקציות (תודה להשם)
וזה עוד בלי קשר שרוב ההטבות לא עבור הציבור החרדי הקצת שכן גם יחסם עצוב!

פרפר

משתמש מקצוען
1) כי רוב ההטבות הם לא לציבור החרדי
2) כי יש עוד כמה נורמלים שאין להם אפליקציה (ועוד כמה זקנים שגם להם מותר לקבל לא?)
אז למה זו אפליה?
אנחנו בחרנו להגביל את עצמנו. וגם לשלם את המחירים של ההגבלה הזו.
אם אני בוחרת להתנהל במזומן בלבד - אני לא יכולה לבוא בטענות כלפי מי שיוצא במבצע על תשלום באשראי.
אם אני לא יוצאת עקרונית מהארץ - אני לא יכולה לטעון לאפליה כשמציעים לי הטבות של נופש בחו"ל.
ואם אני מתנזרת מאפליקציות - כנראה שיש דברים שאני מפסידה.
לעקרונות יש מחיר.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

בנימין י

משתמש רשום
אפשר להבין מה הסיבה להפסיק
את ההטבות להציג את ההטבות באתר
ולא בגלל מידור החרדים?

C

משתמש מקצוען
אז למה זו אפליה?
אם אני בוחרת להתנהל במזומן בלבד - אני לא יכולה לבוא בטענות כלפי מי שיוצא במבצע על תשלום באשראי.
אם אני לא יוצאת עקרונית מהארץ - אני לא יכולה לטעון לאפליה כשמציעים לי הטבות של נופש בחו"ל.
לעקרונות יש מחיר.
אולי זה נכון, אבל גם פועלים לא יכולים לאכול את העוגה = להגביל את ההטבות רק לבעלי אפליקציה, ולהשאיר אותה שלימה = שכלל הציבור יוכלו לממש אותם. מה עם אנשים מבוגרים שלא מסתדרים עם אייפון?

קול תורה

משתמש פעיל
אז למה זו אפליה?
לעקרונות יש מחיר.
הם מרויחים על שימוש באפליקציות? ההטבות ניתנות כדי לעודד שימוש באפליקציות?

פרפר

משתמש מקצוען
מה עם אנשים מבוגרים שלא מסתדרים עם אייפון?
הם גם לא מסתדרים עם האתר.
הם מרויחים על שימוש באפליקציות? ההטבות ניתנות כדי לעודד שימוש באפליקציות?
אין לי מושג לגבי השיקולים שלהם. אני מניחה שיש כאן אלמנט של השתדרגות. בכל זאת העולם עובר לאפליקציות וזה פוגש אותנו בהרבה תחומים.
דבר אחד אני יכולה לדעת בוודאות גם בלי להיות דוברת של הבנק: זה לא מגיע משנאת חרדים. אפשר (וכדאי) לצאת מהמקום הזה.

זכות הרבים

משתמש פעיל
אז למה זו אפליה?
לעקרונות יש מחיר.
מה הקשר???
אם אני בחרתי ללכת עם כיסוי ראש
וההטבה היא לאלו שהולכים בלי, זה קשור???
למה ההטבות קשורות לאפליקציות דווקא ולא לכל הלקוחות של הבנק.
מצער מאוד לראות גיבוי כזה אכזרי כנגד הציבור החרדי.

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
מה הקשר???
אם אני בחרתי ללכת עם כיסוי ראש
וההטבה היא לאלו שהולכים בלי, זה קשור???
למה ההטבות קשורות לאפליקציות דווקא ולא לכל הלקוחות של הבנק.
מצער מאוד לראות גיבוי כזה אכזרי כנגד הציבור החרדי.
נראה לי שהתשובה ברורה,
כל פלטפורמה דיגיטלית דורשת תחזוקה, הרוב המכריע של אוכלוסיית הבנק משתמש באפליקציה ולא באתר, זה ממש נראה לי טבעי שהבנק ינסה להעביר את כל הלקוחות לאפליקציה ולא לאתר כדי להקל על עצמו.

זכות הרבים

משתמש פעיל
נראה לי שהתשובה ברורה,
כל פלטפורמה דיגיטלית דורשת תחזוקה, הרוב המכריע של אוכלוסיית הבנק משתמש באפליקציה ולא באתר, זה ממש נראה לי טבעי שהבנק ינסה להעביר את כל הלקוחות לאפליקציה ולא לאתר כדי להקל על עצמו.
אם היו סוגרים את האתר ניחא
אבל הם עדיין מתחזקים את האתר
אז התחזוקה של ההטבות זה מה ששובר אותם???
ברור להם שהחרדים הם רוב משתמשי האתר
אז לסגור הם לא יסגרו כי הם צריכים אותנו
אבל לא לתת הטבות, על הכיפאק.

איציק שוורץ

משתמש פעיל
אין שם כלום אני אף פעם לא נכנס אולי פעם 50 שח בקסטרו לא מעניין וחוץ רוב ההטבות זה הנחה על קניה במאות שקלים יותר זול אצלינו בלי הנחה
לא נכון אני השתמשתי בכמה וכמה הטבות אל תכתוב בשם של כל הלקוחות.
אני כתבתי תלונה התקשרו חזרה וזה נשמע שלוקחים את זה רציני צריך שכל אחד ישלח תלונה!

מהנדסת תוכנה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
אז למה זו אפליה?
לעקרונות יש מחיר.
אפליה
אפליה היא מונח סוציולוגי המציין הבדלה בין קבוצות חברתיות שונות, קטגוריות חברתיות או פרטים שונים, הבדלה המעניקה לקבוצה, קטגוריה או פרט מסוימים יתרונות או חסרונות יחסיים בהתייחסות אליהם, מבלי שתהיה הצדקה עניינית לכך. מתוך ויקיפדיה

מדובר פה במגזר שלם שמטעמי דת לא צורך פלאפון חכם. למה זה לא אפליה?

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אפילו אם זו לא אפליה, ואפילו אם הם סתם שכחו את החרדים, עדיין כדאי לכתוב להם ולהזכיר להם שאנחנו גם רוצים הטבות. ושהיינו שמחים שההטבות תהיינה גם בחנויות שנמצאות אצלנו.

שונות

משתמש רשום
מישהו פנה לבנק הפועלים על האפליה המקוממת??
גם על הטבות שמוצעות (כמעט) רק למגזר הכללי.
וגם על האפשרות לגשת להטבות רק עם אפליקציה!
נ.ב. מענין האם יש אפשרות להגיע למידע על מספר הלקוחות החרדים בפועלים

שלכם

משתמש פעיל
בלי קשר לשאלה מה הם מניעי הבנק פניות למחלקת פניות הציבור של הבנק יכולים בהחלט לעזור
(היה פעם שירות של בנק פועלים שניתן רק ב SMS ולאחר שפניתי לפניות הציבור ובהמשך למפקח על הבנקים, העניין נפתר)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה