"תביעה" זה לא כ"כ קל מול בי"ח כ"כ גדול.תביעה נגד שיבא לא תצלח פרטים אצל הרב סילמן
אבל פרסומים עם הוכחות אודות האפליות הרבות אודות הנעשה בביה"ח,
בהחלט מוציא את מי ממנהלי ביה"ח (כמו פרופסור קרייס) משגרת יומו,
בשביל לבדוק את המצב לאשורו.
"תביעה" זה לא כ"כ קל מול בי"ח כ"כ גדול.תביעה נגד שיבא לא תצלח פרטים אצל הרב סילמן
מעניין לעקוב בסופ"ש הזה האם כל המגזינים לנשים יביאו פרסומת שלהם.מי שמרויח זה העיתונים שמקבלים עוד פרסומות.
מי שיודע - לא אומר.לענ"ד אין לזה סוף...
(במאמר מוסגר - אפשר קצת להבין אותם, כלומר את התירוץ ההגיוני למעשיהם,
תכלס' ישנם אחוזים גבוהים מאוד בציבור החרדי ובערים החרדיות, כן מוצדק/ לא מוצדק - זו המציאות,
סליחה אם מישהו נפגע)
ממליץ שאמחק?מי שיודע - לא אומר.
ומי שאומר - לא יודע.
וד"ל...
לא.ממליץ שאמחק?
אשמח לשמוע פרטים כי אני מתכוונת ללדת שםמעדיפה מקומות אחרים כמו בלינסון
מתענינת על בלינסון ? ילדתי שם 2 לידות האחרונות שלי ואחת בקורונהאשמח לשמוע פרטים כי אני מתכוונת ללדת שם
האם יש שם אוכל כשר ?
איך היה חדר הלידה - האם יש חדרים ספציפיים שכדאי לבקש?
האם יש לך עוד טיפים לתת לי?
תודה.
ו...?מתענינת על בלינסון ? ילדתי שם 2 לידות האחרונות שלי ואחת בקורונה
מבחינת הלידה היה מהמם! את מרגישה שם לבד יחס מהמם! (יפחד ללדת עכשיו במקום אחר) וגם בכל השהות יחס מדהיםו...?
נהנת?
תחזרי לשם שוב?
ממש תודה לפירוט!!!!!!!!!מבחינת הלידה היה מהמם! את מרגישה שם לבד יחס מהמם! (יפחד ללדת עכשיו במקום אחר) וגם בכל השהות יחס מדהים
מבחינת המחלקה ישנה אבל לי לא הפריע, מבחינת התנוקיה יש רק בלילה אולי שעתים בצהרים אז זה תלוי איזה לידה זה כי נרא לי בלידה ראשונה זה קשה, אבל הבעל יכול להיות נרא לי כל הזמן עכשיו בעלי היה הייתי כל הזמן עד שהשתחרננו אז לא הפריע לי וגם היה קורונה- נרא לי לא היה תנוקיה בכלל, תבדקי את זה לגבי מה הכללים שלהם בקורונה, מבחינת כשרות בצהרים אפשר לבקש מנות מהדרין בד"ץ , בבוקר ובערב זה כשרות מהדרין פ"ת חושבת, אישית אמרו לי שזה בסדר לא בשרי, אבל עכשיו ילדתי בפסח אז זה כן היה לי בעייתי,
אבל אבל וזה תבדיקי טוב, אני לא יודעת עם יחזור לשם שוב כי ילדתי בתחילת הפחד מהקורונה ומהחרדים מבחינת זה היה זועעעעעעעעעעעעעההההההה, (נשאר לי הרגשה לא כ"כ טובה מזה) אבל נרא לי שבכל מקום היה דפוק
(באותו יום הלכתי לעוד בית חולים שטוענים שמרוצים ממנו וברחתתתתייייי כי אפילו את בעלי לא הסכימו להכניס כי היינו חרדים ולשם ברור שלא ילך, ) מאמינה שעכשיו זה אחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: