BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
לקחת גפרור ולשים את החלק האדום על האפטה שורף נורא אבל מרגיע בתוך שניות
ברצינות?????????????לקחת גפרור ולשים את החלק האדום על האפטה שורף נורא אבל מרגיע בתוך שניות
בהחלטברצינות?????????????
אני מצחצח שיניים 2 עד 3 פעמים ביום, ויש לי אפטות בגודל של שקל 3 במקביל...אני תמיד שיש לי אפטה אני לוקח מקל אוזניים (לא טובל במי פה) אלא בוודקה או משקה רב כהלים
ומקפיד ביום המחרת על ניקיון הפה.
בדוק! אפטות מגיעים בדרך כלל שיש הרבה שאריות של אוכל בפה
המשקה החריף בעיקר שורף את האפטה וכדי שהיא לא תחזור צריך להקפיד לפחות ביום שאחרי על הגיינת הפה
בהצלחה!
ממליצה גם על אורוקרט e מאד עוזריש משחה שמוכרים בבית מרקחת בשם אורוקרט
אני ניסיתי כמה דברים זה עזר לי ביותר
לא בפעם הראשונה שמורחים אבל זה מאוד עוזר
אני שמתי לב שכשיש אפטות לא טוב לצחצח הרבה (לדעתי משהו במברשות שיניים מקבל מהר מאוד חיידקים וזה גורם לאפטות לחזור)אני מצחצח שיניים 2 עד 3 פעמים ביום, ויש לי אפטות בגודל של שקל 3 במקביל...
אוי אוי חכמי חלם שכמותכם,
כל היום אתם עסוקים בלכבות שרפות, ולמזער נזקים שנעשו במו ידכם,
שום דבר לא יעזור כי זה יחזור, אז כל החיים תקנו משחות ותמיסות וכל מיני פתרונות קסם?
פעם חשבתם מהם הגורמים לאפטות ועוד פצעים למיניהם שמופיעים על העור וכדומה?
ברגע שתפסיקו לאכול מזונות שגורמים לחומציות יתר ולפסולת בגוף (רעלים), תראו שינוי דרסטי, הגוף לא סתם עושה פצעים, זה מחסדי הבורא יתברך, שרעלים מצטברים בגוף, אזי הגוף מוציא אותם ממקומות שונים, רק שלכל אחד זה בא במקום אחר, אחד בחצ'קונים אחד באפטות וכן הלאה.
בתור אחד שסבל שנים רבות מאפטות בפה בכמויות (כמה ביחד) וזה שורף מאוד וקשה לאכול, ואם זה מתחת ללשון בכלל אין מה לדבר.
רק שינוי תזונתי שייתן את כל אבות המזון והפסקת של צריכת מזון מתועש, מטוגן, ממתקים וחטיפים למיניהם, ייתן פתרון משמעותי ולטווח ארוך, כל החסרים של הויטמנים (אבץ, B12 ועוד) נובע בעיקר מאכילה לא נכונה.
אתם מוזמנים לעשות ניסוי של שבועיים, ולאכול בעיקר ירקות ועלים ירוקים וקטניות ודגנים מלאים (תזונה מן הצומח), ולהוריד למינימום את המזון המתועש, המטוגן, והמלוח, וכו'. ותראו את השינוי האמיתי בחייכם.
אלא מה? אנשים מעדיפים לאכול את האהוב עליהם, בשביל למלא את תאוות ליבם, ולחפש כל מיני משחות ותמיסות וכל היום לעסוק בכיבוי שרפות (כמו רוב השאלות כאן).
אולי אפטגון?אני לא זוכר את השם שלה בעז"ה אני יביא בהמשך
טוב אחרי הכל אני לא רופא...אני מצחצח שיניים 2 עד 3 פעמים ביום, ויש לי אפטות בגודל של שקל 3 במקביל...
קודם כל זה מונע כ90 אחוז, ולא צריך לבזבז כספים על כל מיני תמיסות, שאחרי כמה ימים זה שוב חוזר בגלל שלא הסרנו את גורם הבעיה!!!נכון מאוד!!!!!!
מסכימה לחלוטין שצריך לשמור על הגוף!!!
אבל לא ממש מונע לחלוטין את האפטות. מניסיון של אחת שלא אוכלת מתועש בכלל, לא אוכלת בכלל דברים שיש בהם סוכר ו/או מרגרינה / מלח , אוכלת אוכל בריא - המון ירקות ופירות, לחם ביתי וכו', ועדיין סובלת מאפטות...
עכשיו הרופאה נתנה לי ויטמין אנזים Q10. נראה אם זה באמת יעזור.
וגם לגרגר מי מלח (כםית מלח על חצי כוס מים) דווקא על הפצעים- למרבה ההפתעה לא כואב בכלל, וגם מיץ לימון סחוטהשמן של זלצמן עזר לי מאד!! יש להם סניפים בכמה מקומות בארץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: