אני סובלת המון מאפטות בפה והרפסים
על מה אתם ממליצים
חוץ מזובירקס וארקורט e
וכן אם מישהו שמה על טיפול לייזר להרפס
תודה רבה
על מה אתם ממליצים
חוץ מזובירקס וארקורט e
תודה רבה
????do tbh xck,h cnal abho rcu, nvgbhhbho vtku' gs atj akh vxchr kh azv f,umtv ak juxr ahbv n,nal' v,jk,h kvephs gk agu, ahbv rcu, cfk hnnv ]f,ag ujmh pkux khnnv[ uzv gcr cwwv/
יש סיכוי גדולאופס, המקלדת הייתה באנגלית.
גם אני סבלתי במשך שנים רבות בעניינים האלו, עד שאח שלי הסביר לי שזה כתוצאה של חוסר שינה מתמשך, התחלתי להקפיד על שעות שינה רבות בכל יממה [כתשע וחצי פלוס ליממה] וזה עבר ב''ה.
גם אני שמעתי את זה מרופאת משפחה מצוינתמחסור בויטמין B12 גורם לאפטות,
תבדקי מה המצב אצלך.
רופא מומחה אמר לי שהטיפול הכי טוב למניעה-אחרי שמבריא,אני סובלת המון מאפטות בפה והרפסים
על מה אתם ממליצים
חוץ מזובירקס וארקורט e
תודה רבה
אני ניסיתי את אורקורט. די עזר אבל הטעם דוחה, והתחושה בפה מאוד לא נעימה.אשמח לדעת אם מישהו ניסה גם את אורקורט E וגם את SOS
אם יודע לומר מה עדיף מבין שניהם
אני קבלתי את ההמלצה הזו לגבי הרפס שהלך וחזר בלי סוף,ומה לגבי הרפס? איך אפשר למנוע?
קורה כשאני מעצבנת את העור (אפילציה למשל) וגם בלי קשר לזה
ואח''כ הבנתי שזה מצוין גם לאפטות.רופא מומחה אמר לי שהטיפול הכי טוב למניעה-אחרי שמבריא,
לשטוף את הפה והגרון בסודה לשתייה (כפית על כוס מים לשטוף ולהוציא) אחרי כל ארוחה במשך חודש
אבל הרפס זה על השפה עצמה או מסביבה, לא בתוך הפה,אני קבלתי את ההמלצה הזו לגבי הרפס שהלך וחזר בלי סוף,
יש לי חברה שסובלת מזה כל פעם בזמני לחץאבל הרפס זה על השפה עצמה או מסביבה, לא בתוך הפה,
אז איך זה קשור לפה והגרון?
כי אצלי הוא ישב בתוך הגרון והסתעף למעלה ולמטה.אבל הרפס זה על השפה עצמה או מסביבה, לא בתוך הפה,
אז איך זה קשור לפה והגרון?
אולי אני החברה שלך שסובלת מזה בזמני לחץ?! ואלי לא...יש לי חברה שסובלת מזה כל פעם בזמני לחץ
יש לה איזה משחה שהיא מורחת מיד שזה מתחיל לעקצץ וזה עוזר שלא יתפתח
אוייי.. מסכנה.. בשפתיים זה סיוט, אז בתוך הפה?!כי אצלי הוא ישב בתוך הגרון והסתעף למעלה ולמטה.
אם זה רק חיצוני לא יודעת באמת מה יכול לעזור, מאמינה שיש משחות ייעודיות לזה לא?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: