זה ענין של צרכים ושימוש...איזה חברה יותר טובה במחשב נייד?
אסוס או טושיבה?
אם אלו 2 האופציות ידוע לי מאז ומעולם שתושיבה מעל אסוס בפער.איזה חברה יותר טובה במחשב נייד?
אסוס או טושיבה?
כל ההשוואות והטענות מגוחכותאיזה חברה יותר טובה במחשב נייד?
אסוס או טושיבה?
כל חברה יש לה טובים ויקרים ופחות טובים וזולים.אני רק יודעת שהומלץ לי לא להתקרב לאסוס.
(כמה שבמבינים בענין אמרו לי את זה)
נראה לי שככל שפרצופיהם אינם שוות...
בגדול מהניסיון שלי-
בדגמים הסטנדרטיים-
מחשבי לנובו הכי שווים ביחס למחירם.
מחשבי DELL- המון בעיות פלסטיקה. ולאו דוקא אחרי שנגמר האחריות.
מחשבי ASUS- הדגמים הפשוטים- כמעט תמיד יהיו בעיות במוקדם או במאוחר. יש להם דגמים מעט טובים יותר, בתוך הסדרה הרגילה, שהם בערך כמו לנובו. (על פי רוב האסוסים הללו מגיעים עם מקלדת מוארת ועוד כמה פיצ'רים).
דיינבוק- טושיבה- רק הסדרות הטובות מאד. הפשוטות- לא ממליץ בכלל. מניסיון.
לא בדיוק יודע על איזו חברה מדבר @תוספי עימוד לוורד , אבל אני יכול לשער.
קצת הכללהלעומת זאת לדל יש פיצ'רים והוספות, כמו שקע ראם נוסף, שקע כונן נוסף, אחריות 3 שנים אתר לקוח וכו', שירות טוב ואמין במיוחד.
אסוס, אוי אסוס...
מחשבי ASUS- הדגמים הפשוטים- כמעט תמיד יהיו בעיות במוקדם או במאוחר.
שאלתי על טושיבה [וצוטטתי על ASUS] כי היתה תקופה ארוכה שעבדתי עם טושיבה [ביקשתי עזרה מחבר כשלא עבד] ועבדה מעולה כמה שנים ללא תקלות, (ואחרי שהמליצו לי [לא יודע למה] על אסוס קניתי ביד שניה, אבל מאחרי שנה בערך אני צריך אחרי שעה ללא עבודה לעשות הפעלה מחדש וכל פעם זה ליפתוח הרבה קבצים שלא נפתחים מחדש, )אולי מישהו יודע איפה קונים מחשב נייד טושיבה יד שניה עם כונן DVD
לא נראה לי שהבעיה במחשב, אלא במערכת ההפעלה.שאלתי על טושיבה [וצוטטתי על ASUS] כי היתה תקופה ארוכה שעבדתי עם טושיבה [ביקשתי עזרה מחבר כשלא עבד] ועבדה מעולה כמה שנים ללא תקלות, (ואחרי שהמליצו לי [לא יודע למה] על אסוס קניתי ביד שניה, אבל מאחרי שנה בערך אני צריך אחרי שעה ללא עבודה לעשות הפעלה מחדש וכל פעם זה ליפתוח הרבה קבצים שלא נפתחים מחדש, )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: