חסיד אמיתי
משתמש מקצוען
אני רוצה לנסוע למקום שהיה המסיבה נובה והטבח
איפה זה?
אפשר לנסוע?
מה המצב שם?
וכו
איפה זה?
אפשר לנסוע?
מה המצב שם?
וכו
כן אפשר בהחלט, אתן לך פרטים באישי או במייל, יש קבוצות הדרכה לשם,אני רוצה לנסוע למקום שהיה המסיבה נובה והטבח
איפה זה?
אפשר לנסוע?
מה המצב שם?
וכו
ההדרכה אני חושבת היא לכפר עזה וליער ברעים מי שרוצה ללכת יודעת למה, זו הרגשה פנימית של לראות את מה שחוו אחינו, לזכור ולא לשכוח, כמו שיש כאלו שיבקרו בכל אתרי ומחנות השואה ויש כאלו שיברחו רק מלקרוא על השואה,מה הסיבה?
מה העניין לראות מקרוב? למי תורם?
בסוף זה גם מקום שהיה בו חילול שבת קודש ופריצות..
סטיה קלה מהנושא,ההדרכה אני חושבת היא לכפר עזה וליער ברעים מי שרוצה ללכת יודעת למה, זו הרגשה פנימית של לראות את מה שחוו אחינו, לזכור ולא לשכוח, כמו שיש כאלו שיבקרו בכל אתרי ומחנות השואה ויש כאלו שיברחו רק מלקרוא על השואה,
מעניין,סטיה קלה מהנושא,
אמא שלי, אין ספר על השואה שהיא לא קראה!
מעולם לא ביקרה שם ולא מעיזה לבקר שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: