דרוש מידע אני רוצה לנסוע למקום שהיה הטבח? פרטים!

חסיד אמיתי

משתמש מקצוען
אני רוצה לנסוע למקום שהיה המסיבה נובה והטבח
איפה זה?
אפשר לנסוע?
מה המצב שם?
וכו

cyp

משתמש מקצוען
מה הסיבה?
מה העניין לראות מקרוב? למי תורם?
בסוף זה גם מקום שהיה בו חילול שבת קודש ופריצות.. :(
ההדרכה אני חושבת היא לכפר עזה וליער ברעים מי שרוצה ללכת יודעת למה, זו הרגשה פנימית של לראות את מה שחוו אחינו, לזכור ולא לשכוח, כמו שיש כאלו שיבקרו בכל אתרי ומחנות השואה ויש כאלו שיברחו רק מלקרוא על השואה,

יהודית מביתר

משתמש פעיל
ההדרכה אני חושבת היא לכפר עזה וליער ברעים מי שרוצה ללכת יודעת למה, זו הרגשה פנימית של לראות את מה שחוו אחינו, לזכור ולא לשכוח, כמו שיש כאלו שיבקרו בכל אתרי ומחנות השואה ויש כאלו שיברחו רק מלקרוא על השואה,
סטיה קלה מהנושא,
אמא שלי, אין ספר על השואה שהיא לא קראה!
מעולם לא ביקרה שם ולא מעיזה לבקר שם.

אליהו פ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אפשר לנסוע לרעים וליד זה (רואים את זה בדרך לפני הכניסה) זה המקום של הטבח במסיבה.
אפשר לכפר עזה, ובארי, הם כולם יחסית קרובים אחד לשני.
סע בכביש כיוון שדרות ותראה את השילוט בדרך (הוויז גם ככה לא כל כך עובד באיזור שם).
אפשר גם להגיע לרחוב של רחל מאופקים - נרצחו שם עשרות באותו רחוב ויש שם עמדות זיכרון וסימנים על כל הבתים.

cyp

משתמש מקצוען
סטיה קלה מהנושא,
אמא שלי, אין ספר על השואה שהיא לא קראה!
מעולם לא ביקרה שם ולא מעיזה לבקר שם.
מעניין,
אני שותה בצמא כל מילה כתובה וכל פודקאסט על השואה, ביקרתי בחלק מהמחנות, ההרגשה היא נשגבת ממש, תחושת רוממות ומשמעות ממש גבוהה, לא מצליחה להסביר במילים,
עדיין לא ביקרתי בכפר עזה למרות שממש רוצה לא יצא לי, אבל 2 אחיות שלי הלכו וממש לא לסקרנות גרידא, החוויה העזה שהן חזרו איתה אי אפשר להסביר,
דרך אגב ברכב מבית שמש זה שעה נסיעה, לא נורא בכלל, שם מתאגדים לקבוצה ונכנסים רגלית באישור צבא,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה