זה באמת אתר פצצהאתר מצוין:
מאז שהכרתי אותו, אני משתמשת רק בו להורדה מיוטיובהאתר סוגר...
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
זה מוביל באתר שלא נפתח בחסימה (של רימון ברמה גבוהה לפחות..)להוסיף בשורה של הקישור לפני ה - WWW את האותיות SS והנטר
אתר מצוין:
קודם כל תודה רבה בשביל ההודעות שלכם, אני מטצער שלא עניתי לכולם. הצלחתי לתקן את השרת שלי בבית (שהיה לפני זה רק שרת של גיבוי), אבל נטפרי החליטו לעצור את פעולה של תמר.טופ . שמחתי שיכלתי לעזור לכם עד עכשיו :) בכל זאת, אני לא משאיר אותכם ככה, אני אכין לכם בלי נדר תוכנת תמר.טופ אם ממשק פשוט, וגם...tamar.top
דווקא לי הוריד ממש מהרזה קצת איטי.
גם לכם?
אצלי זה לא עובד, זה מביא אותי לאתר באנגלית,להוסיף בשורה של הקישור לפני ה - WWW את האותיות SS והנטר
יש לו גם אתר כמו יוטיובאתר מצוין:
וואו תודה רבה!יש לו גם אתר כמו יוטיוב
ממש מוצלח,
אההההה... ולמה הוא הוריד לי שיר אחד, ואחרי זה הוא כותב לי ''הדף המבוקש לא נמצא''??אתר מצוין:
אני התקנתי את זה בעבר והייתי ממש מרוצה,תנסו להתקין את זהלהורדה | 'הורדה מהירה מיוטיוב' - גרסה חדשה כולל MP3 ועוד כמה דברים
עריכה יום ג' כ"ו אלול תשפ"ג שימו לב! התוכנה המעודכנת להורדה כאן: https://mitmachim.top/topic/60463/להורדה-התוכנה-הכי-טובה-בעולם-להורדה-מיוטיוב-חינם-ובמהירות-...mitmachim.top
גוגל חסמו את זה , לא נטפרי.מה קרה ל- https://tamar.top/
למה נטפרי פתאום חוסמים?
גוגל חסמו את זה , לא נטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: