ניסיתי מלא פעמים! באופציה א' - איך אני מכניסה את המספר? אולי בלי האפס? או שאולי קידומת נוספת?כן, בע"ה. אפשר לנסות
ניסיתי מלא פעמים! באופציה א' - איך אני מכניסה את המספר? אולי בלי האפס? או שאולי קידומת נוספת?כן, בע"ה. אפשר לנסות
זו האפשרות המומלצת לדעתי, גם מקבלים מס' אישי וגם אין עלות חודשית.4) בימות המשיח 0773137770 שלוחה 6 - רכישת מספר אישי שמקבל סמסים והופך אותם להודעה קולית שמגיעה לטלפון הכשר, תשלום 50 שח חד פעמי
מוזר! אני הכנסתי את המספר כמו שהוא וזה הגיע.ניסיתי מלא פעמים! באופציה א' - איך אני מכניסה את המספר? אולי בלי האפס? או שאולי קידומת נוספת?
הוא באמת לא מגיע רק אליך אלא לכל המיילים של המנויים לשירות.איך 2 עובד? איך הוא יודע להגיע אלי?
יכול להיות שאפשר לעשות את אותו תהליך גם דרך האתר הזה: https://zadarma.com/en/tariffs/sms/בשביל לחסוך את ה50 ש"ח אפשר להזמין קו לא כשר מחברה כלשהי ולנייד אותו לימות המשיח (למשל בסלקום זה 10 ש"ח עלות סים וזהו).
שכחתי לציין, הסים מסלקום מגיע הביתה למחרת עם שליח, אבל למעשה לא צריך אותו... רק תזכרו לבקש מסלקום סיכום פרטי עסקה למייל בשביל שיהיה לכם מסמכים לצורך ניוד.יכול להיות שאפשר לעשות את אותו תהליך גם דרך האתר הזה: https://zadarma.com/en/tariffs/sms/
רוכשים קו ל-3 חודשים ב-6 דולר, ואחר כך מניידים אותו לימות המשיח.
אבל לא ניסיתי את זה
מה הכוונהאגב אפשר גם להתקשר שיחה קולית מהמספר שלכם.
נגיד התכתבתם עם מישהו דרך SMS. עכשיו אתם רוצים לחייג אליו ושיופיע לו על הצג המספר שממנו הוא קיבל את הSMS.מה הכוונה
אם את עדיין צריכה יכולה לשלוח לי.chani2006
אני רואה שאת מציעה לקבל אלייך sms אני צריכה הודעה אחת דחופה - עדיין רלוונטי?
מודה לך. הוא חסם לי את האפשרות היום. הוא נותן לי אפשרות לנסות רק מחר.אם את עדיין צריכה יכולה לשלוח לי.
אם את עדיין צריכה יכולה לשלוח לי.
אני יכול לעזור בענייןמודה לך. הוא חסם לי את האפשרות היום. הוא נותן לי אפשרות לנסות רק מחר.
איך? נתקעתי במהלך רכישה באלי אקספרס כשלאחר חשדות ביקש אימות לחשבוןאני יכול לעזור בעניין
אני יכול לקבל sms אם את רוצהאיך? נתקעתי במהלך רכישה באלי אקספרס כשלאחר חשדות ביקש אימות לחשבון
תודה, מחר שאלי אקספרס יאפשר לי לנסות שוב אחרי ניסיונות כושלים של היום - אם לא אסתדר, אני אבקש את המספראני יכול לקבל sms אם את רוצה
אם זה יעזור בשמחה
אשמח מאוד אם אפשריאני יכול לקבל sms אם את רוצה
אם זה יעזור בשמחה
מה המייל ?אשמח מאוד אם אפשרי
תודה, הסתדרתימה המייל ?
אני יכתוב לך
אם יש סים כשר לאאני ברמי לוי
יש אפשרות שאני יקבל SMS?
מה הכוונה לנייד לימות המשיח?זו האפשרות המומלצת לדעתי, גם מקבלים מס' אישי וגם אין עלות חודשית.
תוספת פירוט: בשביל לחסוך את ה50 ש"ח אפשר להזמין קו לא כשר מחברה כלשהי ולנייד אותו לימות המשיח (למשל בסלקום זה 10 ש"ח עלות סים וזהו).
את הSMS אפשר לשמוע (וכן להחזיר) או בקו קולי מהטלפון הכשר, או לראות באתר.
יש אפשרות להוסיף קבלת SMS למייל, כרוך בעלות חודשית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: