לא שלמתי לה מעבר לזה כלום היא גם נותנת עזרה עסקית היא יועצת עיסקית (היא אמרה לי בחינם אבל לא השתמשתי בזה עדיין)לקחה לך 400 רק על פתיחת התיקים או גם על השירות בכללי? על כל הליווי?
לא שלמתי לה מעבר לזה כלום היא גם נותנת עזרה עסקית היא יועצת עיסקית (היא אמרה לי בחינם אבל לא השתמשתי בזה עדיין)לקחה לך 400 רק על פתיחת התיקים או גם על השירות בכללי? על כל הליווי?
yf0504112762 בגמיילאיך אני פונה אליך?
שאלתי אם היא נתנה לך שירות של פתיחת תיקים בלבד או שגם ליווי במשך השנה, כתיבת דוחות וכו'?לא שלמתי לה מעבר לזה כלום היא גם נותנת עזרה עסקית היא יועצת עיסקית (היא אמרה לי בחינם אבל לא השתמשתי בזה עדיין)
ראית פה שכתב שאי אפשר לעשות את זה לבד? מישהי כתבה שלא מומלץ - לדעתה כמובן - לעשות את זה לבד.מה זה הדבר הזה????????
בגלל שאתם אוהבות כסף או לא מסתדרות, אז אתם מייעצות למישהי לשלם כסף על דבר שאפשר לעשות החינם ובכלום כסף??????????
תלכי לסניף מע"מ בעיר מגורך ותפתחי שם תיק עוסק פטור
אח"כ תגשי למס הכנסה(בב"ב זה באותו מקןם) ותמלאי טופס הצהרה על פתיחת עסק
אח"כ תשלחי לביטוח לאומי (אפשר לפתוח גם בפקס אם את צריכה לפתוח רטרואקטיבית) טופס שאת התחלת לעבוד באופן עצמאי כמובן תדווחי כמה את הולכת להרוויח במשך שנה (לפי זה נקבעים המקדמות)
ובשנה שאח"כ את שולחת את הדו"ח לפי מה ששווה לך(הכנסות גבוהות/נמוכות)
בזה לפעמים לוקחים רו"ח
בהצלחה!!!!!
בהחלטראית פה שכתב שאי אפשר לעשות את זה לבד? מישהי כתבה שלא מומלץ - לדעתה כמובן - לעשות את זה לבד.
ואכן רוב הדברים ניתן לעשות לבד, אולי אפילו ארון ושולחן ...
התגובה שלך מאוד מוזרה,מה זה הדבר הזה????????
בגלל שאתם אוהבות כסף או לא מסתדרות, אז אתם מייעצות למישהי לשלם כסף על דבר שאפשר לעשות החינם ובכלום כסף??????????
אח"כ תשלחי לביטוח לאומי (אפשר לפתוח גם בפקס אם את צריכה לפתוח רטרואקטיבית) טופס שאת התחלת לעבוד באופן עצמאי כמובן תדווחי כמה את הולכת להרוויח במשך שנה (לפי זה נקבעים המקדמות)
בזה לפעמים לוקחים רו"ח
בהצלחה!!!!!
במהלך השנה הראשונה את רק מוציאה קבלות עדין אין לך כלום אבל כל פעם שאני צריכה איזה מסמך מסוים למשל למענק של מעוף היא ממש אמרה לי מה לכתוב ולעשות אני עדיין בשנה הראשונה ולא היה לי שום דוח למלאשאלתי אם היא נתנה לך שירות של פתיחת תיקים בלבד או שגם ליווי במשך השנה, כתיבת דוחות וכו'?
עם ישראל זקוקים זה לזהמה זה הדבר הזה????????
בזה לפעמים לוקחים רו"ח
בהצלחה!!!!!
אוי לא.... לא לזה התכוונתי בכלל.....ולמה את את חושבת שאברכית עצמאית היא לא מנוסה ומקצועית? כי היא זולה יותר וללא משרד מפואר?
היות וגם אנחנו עכשיו דרך לפתיחת עסק שיהיה עוסק פטור ובדעתנו כן לעשות זאת לבד, משום שהבנתי ממישהו שעשה זאת וזה היה נורא פשוט, נשמח לשמוע באמת איזה נזקים יכול להיות, מדובר על עסק ממש פשוט - גן פרטי שאין הרבה הוצאות והכנסותכי אני אישית, הסתבכתי עם זה בצורה רצינית
אי אפשרכמו"כ האם למישהו יש מידע האם בע"מ ניתן לפתוח דרך האתר או שצריך לעשות את זה במקום, כי שמעתי שאפשר דרך האתר,
פעם לא היה אפשר, השאלה האם זה השתנה בעקבות הקורונה, רו"ח אמרה לי שאפשר, @רו"ח @רואת חשבון. @רואת חשבון ירושלים @רואת חשבון ר.ש אולי אתם יודעים?אי אפשר
הנזק הראשון הוא, שגן ילדים צריך להגדיר אותו שיהיה עוסק פטור.וזה היה נורא פשוט, נשמח לשמוע באמת איזה נזקים יכול להיות, מדובר על עסק ממש פשוט - גן פרטי שאין הרבה הוצאות והכנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: