אני מאמינה שכדאי שילווה אותי איש מקצוע, לא?!את רוצה לבד?
או ללכת למישהו שיעשה לך ?
אני מאמינה שכדאי שילווה אותי איש מקצוע, לא?!
מה הצדדים?
הכוונה לפתוח לבד ואת כל השאר לתת לאיש מקצוע לעשות עבורי??אין הבדל.
בד"כ עולה פתיחת תיק 250 ש"ח
ואפשר לעשות לבד
הכוונה לפתוח לבד ואת כל השאר לתת לאיש מקצוע לעשות עבורי??
פתיחת תיק, [כולל שלוש מקומות, מס הכנסה, ביטח לאומי, ועוד מקום... לא זוכר]. עולה 250 בד"כ אצל כל אחד.הכוונה לפתוח לבד ואת כל השאר לתת לאיש מקצוע לעשות עבורי??
יכולה לפנות אלי להצעת מחיר והסבראיך מתחילים, מה עושים?
אני בורה בעניין ואשמח לקבל מידע והמלצות.
כל מידע יעזור לי!
תודה מראש!!
בהתחלה זה בין 300 ל500 ש"ח.כמה כסף זה יוצא בגדול?
ולמה את את חושבת שאברכית עצמאית היא לא מנוסה ומקצועית? כי היא זולה יותר וללא משרד מפואר?בהתחלה זה בין 300 ל500 ש"ח.
אחר כך זה מאד תלוי באופי הפעילות שלך ובכמה את מסודרת, ומה את מוכנה לעשות בעצמך, וגם ובעיקר תלוי האם תלכי לרו"ח מנוסה ומקצועי או תסתפקי באברכית עצמאית....
ומהנסיון שלי כרואת חשבון אברכית עצמאית + שכירה, הלקוחות מקבלים שרות טוב יותר, מסור יותר, מקצועי יותר ולרוב גם זול יותר אצל אברכיות מנוסותולמה את את חושבת שאברכית עצמאית היא לא מנוסה ומקצועית? כי היא זולה יותר וללא משרד מפואר?
לקחה לך 400 רק על פתיחת התיקים או גם על השירות בכללי? על כל הליווי?אני פתחתי אצל אחת מדהימה בשם רבקי שפירא
לקחת לי 400 שח אם אני לא טועה על פתיחת כל התיקים נראה לי יש 3 -תוך יום בערך הכל היה לי פתוח ומסודר
המייל שלה -RIVKISHAPIRA המשך כרגיל
איך אני פונה אליך?ומהנסיון שלי כרואת חשבון אברכית עצמאית + שכירה, הלקוחות מקבלים שרות טוב יותר, מסור יותר, מקצועי יותר ולרוב גם זול יותר אצל אברכיות מנוסות
יכולה לפנות באישי כמובן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: