דרוש מידע אני מסיים 3 שנים בהדרן. רציתי לשאול.

מצב
הנושא נעול.

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
בתור משתמש וויז בלבד אני מרוצה מאד!!! מכשיר שעובד פיקס ברוך ה'

בתגובתו של האיש מהדרן יש הרבה קשקושים חוסמים באופן יומיומי פרסומות... הוא פשוט בונה על הבורות - אבל אין פרסומות בשום וויז
במחילה, הוא לא התייחס בשום מילה שלו, להשבתת המכשיר אחרי 3 שנים, אלא רק למה כדאי לי להיות לקוח שלו...

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
תעברו לכושר פליי
אין כמו

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

יהודה וולף

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אבל למה למען השם אחרי 3 שנים אני חייב להתחייב לעוד 3 שנים?
למה לא להתקשר מחדש על הסינון על בסיס חודשי
מה יקרה אם אני מתחייב לעוד 3 שנים, ואחרי חצי שנה המכשיר כבר לא בר שימוש?
ושוב. אפשר גם תשלום חודשי .

זושא כץ

משתמש מקצוען
בוויז יש פרסומות כאשר עוצרים ברמזור וכד' או בלחיצה על הריבועים של חנויות ואתרים שנמצאים על המפה.

יהודה וולף

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
קשה לי להאמין. בכל מקרה זו גם לא תשובה על הטענה. בית דין יכול להורות לי מה לעשות במכשיר שלי. בי"ד לא יכול להורות להם מה לעשות במכשיר שלי. כל זמן שלא היה תנאי מראש שעל דעת אני קונה, שום טענה בעולם לא תצדיק שימוש והשתלטות על מכשיר שלי
קשה לי להאמין. בכל מקרה זו גם לא תשובה על הטענה. בית דין יכול להורות לי מה לעשות במכשיר שלי. בי"ד לא יכול להורות להם מה לעשות במכשיר שלי. כל זמן שלא היה תנאי מראש שעל דעת אני קונה, שום טענה בעולם לא תצדיק שימוש והשתלטות על מכשיר שלי

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210527-125239_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210527-125239_WhatsApp.jpg
    KB 896.8 · צפיות: 198
  • Screenshot_20210527-125243_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210527-125243_WhatsApp.jpg
    KB 1,017.1 · צפיות: 191
  • Screenshot_20210527-125247_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210527-125247_WhatsApp.jpg
    1 MB · צפיות: 188

יהודה וולף

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

מתבוננת מהצד

משתמש פעיל
דרושה כאן הבהרה
למה בעצם שהמכשיר לא יעבוד אחרי שלש שנים רק על וויז
ואם התשלום על חסימת הפרסומות שכנראה ישנן בוויז כמו שכתבו לפני
מה זה קשור לוואצפים שנכתבו למעלה [בודאי במכשיר וויז בלבד]
שמדובר שם להפוך את המכשיר לסמארטפון?

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
לכל מי שעדיין מסופק אני יכול לספר לכה"פ מה שאמרו לי בהדרן כשאני קניתי אצלם את המכשיר.
אני מעתיק את ההתכתבות שלי איתם, מצנזר מה שלא קשור, כדי לטשטש פרטים. (אם ירצה @יהודה וולף - מוכן לתת לו את ההתכתבות המלאה עם פרטים ותאריך).

...מה קורה אחרי 36 חודשים? לא משלמים על הסים?
תודה רבה

תגובה:
...אחרי 36 חודשים אתה צריך סים. לא מתחייב לנו. יכול לקחת סים אחר.
(עד כאן התגובה)

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
אני לא לקוחה שלהם
אז אסתפק בהבהרה... אולי צריך לתייג את @יהודה וולף
אולי תפסיקו עם זה?!
האיש לא נציג החברה!!
האיש רוצה להתפרנס ממכירת מכשרים של הדרן!

כל פעם מתייגים אותו באשכולות הללו (כי אין באמת לחברה כל נציג בסביבה.. אולי חוץ מ @פוזי )
והוא מפציע ומנסה לענות, אבל כשמוכיחים לו על ההתנהלות הבזויה והכושלת של החברה, אז הוא מתנער מכל אחריות,
(ויש לו לא מעט כזו, כיוון שכשאני קניתי - קניתי רק דרכו, ולא היה לי קשר עם הדרן. והוא זה שלא סיפר על ה'חתונה הקתולית..)
ובכלל הוא בעצמו טוען שהוא רק מוכר קווים ומכשירים..

לקוח פצוע בינוני מהדרן וסוכניה.

נערך לאחרונה ב:

וויינער יואל

משתמש מקצוען
למען ההגינות יצרתי קשר עם יוסי לוי מהדרן וביקשתי את תגובתו, הנה היא לפניכם:

במכשיר וויז של הדרן אנחנו מעדכנים אותו באופן יומי כולל חסימת פרסומות בוויז וכן חסימה לתכנים לא טובים בעבר תמחרנו את הוויז ב20 שקל לחודש חבילה לשלוש שנים ,כיום אנחנו לקוחים 15.9 על המסלול לא כולל קוו
המחיר הוא ממש זול בהתאם לתמורה ללקוחות שמעוניינים בוויז כשר
יש חברה בשם דרך המלך שהוויז לא חסום כמו שלנו והם נותנים מכשיר מחודש ב200 שקלים ובנוסף 20 שקלים לחודש
עניין של כל לקוח האם הוא מעדיף וויז כשר של הדרן שזה יוצא 15.9 להדרן ועוד 10 שקל לסים ס"ה 25.9 או וויז ללא כשרות וללא חסימת פרסומות ב20 שקלים
בברכה יוסי מהדרן
לחבר שלי יש את הווייז של דרך המלך, עד כמה שאני ניסית הפרסומות חסומים

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
אולי תפסיקו עם זה?!
האיש לא נציג החברה!!
האיש רוצה להתפרנס ממכירת מכשרים של הדרן!

כל פעם מתייגים אותו באשכולות הללו (כי אין באמת לחברה כל נציג בסביבה.. אולי חוץ מ @פוזי )
והוא מפציע ומנסה לענות, אבל כשמוכיחים לו על ההתנהלות הבזויה והכושלת של החברה, אז הוא מתנער מכל אחריות,
(ויש לו לא מעט כזו, כיוון שכשאני קניתי - קניתי רק דרכו, ולא היה לי קשר עם הדרן. והוא זה שלא סיפר על ה'חתונה הקתולית..)
ובכלל הוא בעצמו טוען שהוא רק מוכר קווים ומכשירים..

לקוח פגוע בינוני מהדרן וסוכניה.
אכן, התגשתי כבר בתחילה שזה לא אישי נגדו אלא נגד החברה.
בהזדמנות זו אני גם יכול לספר שנעזרנו בו הרבה. הוא אכן בא מתוך מטרה לעזור ללקוחות ככל יכולתו. בהחלט צריך לציין גם את זה,
רק מצפה גם ממנו שלא להצדיק עוול שנעשה לאור היום. אם אין לך מה לענות אל תגיד כלום.

וויינער יואל

משתמש מקצוען
אני סיימתי לאחרונה את ה3 שנים,
השאלה אם יש מישהו שיש לו מידע על מכשירי "עסקן" או "דלתא"
האם הסינון שלהם דומה??
ומה העלויות היחסיות שמה?
והאם זה גם כפוף לאיזה בי"ד מוסתר?
אשמח לקבל מידע

אני וביתי

משתמש מקצוען
לכל מי שעדיין מסופק אני יכול לספר לכה"פ מה שאמרו לי בהדרן כשאני קניתי אצלם את המכשיר.
אני מעתיק את ההתכתבות שלי איתם, מצנזר מה שלא קשור, כדי לטשטש פרטים. (אם ירצה @יהודה וולף - מוכן לתת לו את ההתכתבות המלאה עם פרטים ותאריך).

...מה קורה אחרי 36 חודשים? לא משלמים על הסים?
תודה רבה

תגובה:
...אחרי 36 חודשים אתה צריך סים. לא מתחייב לנו. יכול לקחת סים אחר.
(עד כאן התגובה)
מה אתה רואה כאן? לא שאלת לגבי הסינון רק לגבי הסים.
האמת שאני רואה כאן הרבה פחדנות באשכול מי שיש לו אומץ שיפנה לביד של ר ניסים שהוא נותן הכשרות ויברר מולם אם זה דרישה שלהם.
מי שלוקח כשרות זה על דעת רבני הכשרות בכל דבר כנל כאן מי שרוצה כשרות טובה צריך להכפיף את עצמו בכל דבר מי שלא טוב לו שילך לכשרות אחרת מראש בשביל מה בכלל פנה להדרן?
גילוי נאות אין לי מניות כמובן. לקוח של הדרן שלפני תקופה קצרה המשיך את הסינון לאחר שעברו 3 שנים.
אותי מעניין יש הרי חברה מתחרה עם כשרות הבי"ד איפה הלקוחות שלה? גם הם הוציאו וויז לבד באותה תקופה.
מה התנאים שם אחרי 3 שנים?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה