יש.בתגובתו של האיש מהדרן יש הרבה קשקושים חוסמים באופן יומיומי פרסומות... הוא פשוט בונה על הבורות - אבל אין פרסומות בשום וויז
יש.בתגובתו של האיש מהדרן יש הרבה קשקושים חוסמים באופן יומיומי פרסומות... הוא פשוט בונה על הבורות - אבל אין פרסומות בשום וויז
אתם הראשונים שטוענים שהדרן אמרו לפני 3 שנים שיהיה תשלום נוסף.כשאני קניתי הדרן אמרו לי שיש עלות מכשיר ויש עלות סינון
ולמי שלא משלם על סינון המכשיר נעול לשימוש כי יש על זה חותמת של הדרן ולא יתנו לך לעשות עם זה משהו שלא בפיקוח שלהם
וכשאלתי מה אחרי שלוש שנים השיבו לי שיהיה חבילות מסוימות אז לפי העניין
בכל אופן היה לי די ברור מהתשובות שלהם שכשאין סינון המכשיר לא עובד
וגם אני התמרמרתי אבל כשביררתי עוד הבנתי שכשר אמיתי זה רק הם!!
כי תכלס לפי הבנתי מה שווה סינון שאתה יכול לבטל אותו ? (היום או מחר או עוד שנה...)
אתם מוכנים לארגן את התביעה היצוגית?במידה ולא, יש לנו כח מולם, במידה והצדק עמם אין לנו אלא להלין על עצמינו שלא בדקנו זאת מראש.
לא מבין את נושא הסיםלכולם נאמר שאחרי 3 שנים צריך לחדש חבילה לסים, וזהו.
עכשיו זה "ענין כספי פעוט" אבל בעוד שלוש שנים כשהמכשיר ברשותך ובמצב מעולה פתאום לא שווה חצי שקל, אלא אם כן תסכים להתחתן עם הדרןקופץ על האשכול.
אני עוד לפני תחילת השלוש שנים. כנראה עוד מעט אהפוך ללקוח. מעבר לעניין הכספי הפעוט הזה, הייתם מרוציםמהמכשיר/שירות/סינון?
אבל למה למען השם אחרי 3 שנים אני חייב להתחייב לעוד 3 שנים?למען ההגינות יצרתי קשר עם יוסי לוי מהדרן וביקשתי את תגובתו, הנה היא לפניכם:
במכשיר וויז של הדרן אנחנו מעדכנים אותו באופן יומי כולל חסימת פרסומות בוויז וכן חסימה לתכנים לא טובים בעבר תמחרנו את הוויז ב20 שקל לחודש חבילה לשלוש שנים ,כיום אנחנו לקוחים 15.9 על המסלול לא כולל קוו
המחיר הוא ממש זול בהתאם לתמורה ללקוחות שמעוניינים בוויז כשר
במכשיר של הדרן שהוא רק וויז אין שום פרסומות
אצלי רק הסינון היה בסדראני עוד לפני תחילת השלוש שנים. כנראה עוד מעט אהפוך ללקוח. מעבר לעניין הכספי הפעוט הזה, הייתם מרוציםמהמכשיר/שירות/סינון?
בנוסף, החוצפה היא שאף אחד לא טורח לספר לך על כך.אבל למה למען השם אחרי 3 שנים אני חייב להתחייב לעוד 3 שנים?
למה לא להתקשר מחדש על הסינון על בסיס חודשי
מה יקרה אם אני מתחייב לעוד 3 שנים, ואחרי חצי שנה המכשיר כבר לא בר שימוש?
אז בא נדייק!אתם הראשונים שטוענים שהדרן אמרו לפני 3 שנים שיהיה תשלום נוסף.
מבין אלפי הרוכשים האחרים, לא נמצא אחד שכזה.
לכולם נאמר שאחרי 3 שנים צריך לחדש חבילה לסים, וזהו.
והכי הזוי, שעל הסמארטפונים הם לא מנסים לעשות את הסיבוב הזה (וכל הסמארפונים שנמכרו עד לפני כשנתיים וחצי, כללו עלות הגנה של 480 ש"ח לכל החיים, ואחרי זה טיפס ל720 עד שהפכו את זה למשהו שבחיים לא מפסיק), כי הם יודעים היטב שזה לא יעבוד. רק את בעלי הוייז הם מנסים לגנוב בשיטת מצליח.
רוכשים מכשיר חדשאבל למה למען השם אחרי 3 שנים אני חייב להתחייב לעוד 3 שנים?
למה לא להתקשר מחדש על הסינון על בסיס חודשי
מה יקרה אם אני מתחייב לעוד 3 שנים, ואחרי חצי שנה המכשיר כבר לא בר שימוש?
החסימה היא יום יומית על עידכונים שעולים. לא על עידכוני מצב המפותמוטב שהאיש לא יקשקש וינצל את הבורות של רוב הציבור בנושא טכנולוגיה ווב
אם כך המצב אז נטפרי שמסננים 100.000 אתרים צריכים לקחת לחודש 2.000.000 מכל לקוח לחודש
(כל חסימת אתר עולה 20 לחודש זוכרים?)
אגב, גם וויז פתוח בנטפרי ככל האתרים
לפי זה מובן שבסמרטפונים אחרי 3 שנים לא ידרשו תשלום נוסף.אז בא נדייק!
הדרן לא מנסים לעשות סיבוב.
הדרן אמרו את זה מראש.
בסמארטפונים היה תשלום ח''פ
בוויז היה תשלום חודשי
ואם לדייק אז מכיון שהיה בלבלול ואנשים לא הבינו , לפנים משורת הדין יש את המייל שנכתב באשכולות הקודמים לפנות לטפל בעניין.
ואם לא בא עכשיו לרכוש עוד מכשיר,רוכשים מכשיר חדש
בטוח תשלום חד פעמי בסמרטפון? כי השבוע נחסם לי הטלפוןאז בא נדייק!
הדרן לא מנסים לעשות סיבוב.
הדרן אמרו את זה מראש.
בסמארטפונים היה תשלום ח''פ
בוויז היה תשלום חודשי
ואם לדייק אז מכיון שהיה בלבלול ואנשים לא הבינו , לפנים משורת הדין יש את המייל שנכתב באשכולות הקודמים לפנות לטפל בעניין.
שוב. אני יסביר.בטוח תשלום חד פעמי בסמרטפון? כי השבוע נחסם לי הטלפון
בהדרן פתחו לי ל24 שעות להוציא נתונים
אם מי אפשר לדבר?
רכשנו את החד פעמישוב. אני יסביר.
היה מסלול שהיה ח''פ
לאחר מכן זה השתנה
לא יודע מה אתם רכשתם. אם צריכים עזרה פנו באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: