מה התשלום שמבקשים אחרי 3 שנים?אמור להחסם, אלא אם כן תשלמו סינון של 3 שנים נוספות
מוטב שהאיש לא יקשקש וינצל את הבורות של רוב הציבור בנושא טכנולוגיה וובאנחנו מעדכנים אותו באופן יומי כולל חסימת פרסומות בוויז וכן חסימה לתכנים לא טובים
מעניין!במכשיר וויז של הדרן אנחנו מעדכנים אותו באופן יומי
בהדרן אומרים שזה דרישה של הב"ד לא לשחרר מכשיר בלי סינון.רק מוסיף שגם לא ראיתי בתגובה שלו, שום תשובה או חצי תשובה על הטענה העיקרית והמרכזית שכולם טוענים, באיזה רשות ובאיזו זכות הם חוסמים מכשיר ששייך לי, שקניתי מהם במחיר מלא וללא שום תנאים והגבלות.
קשה לי להאמין. בכל מקרה זו גם לא תשובה על הטענה. בית דין יכול להורות לי מה לעשות במכשיר שלי. בי"ד לא יכול להורות להם מה לעשות במכשיר שלי. כל זמן שלא היה תנאי מראש שעל דעת אני קונה, שום טענה בעולם לא תצדיק שימוש והשתלטות על מכשיר שליבהדרן אומרים שזה דרישה של הב"ד לא לשחרר מכשיר בלי סינון.
מעניין מה קורה בנתיב.
לכאורה הפתרון אמור להיות שלא 'ימכרו' את המכשיר אלא רק ישכירו אותו.בהדרן אומרים שזה דרישה של הב"ד לא לשחרר מכשיר בלי סינון.
תוציא את זה מהראש, הם לא צודקים מבחינה הלכתית - אם אכן לא הודיעו על כך בשעת ההתקשרותלכאורה הפתרון אמור להיות שלא 'ימכרו' את המכשיר אלא רק ישכירו אותו.
כך או כך, אם הם לא הודיעו על כך בשעת ההתקשרות זה ממש לא הוגן וראוי (גם אם הם צודקים מבחינה הלכתית).
לא שיש הרבה אופציות אחרות עם רמת הכשרות והסינון שלהם, אבל כן, בהחלט, יש גם טענות בנוסף לנושא המדובר של החסימה של המכשיר. אם תרצה פירוט - באישיקופץ על האשכול.
אני עוד לפני תחילת השלוש שנים. כנראה עוד מעט אהפוך ללקוח. מעבר לעניין הכספי הפעוט הזה, הייתם מרוציםמהמכשיר/שירות/סינון?
אתה בטוח במה שאתה אומר?אבל אין פרסומות בשום וויז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: