דרוש מידע אני מסיים 3 שנים בהדרן. רציתי לשאול.

מצב
הנושא נעול.

יהונתן גרינברג

משתמש צעיר
ואוו אז יש לכם אולי המלצה על מכשיר אחר??
אני ממש הייתי בדרך להזמין אותו, תודה על האינפורמציה!

מלינה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
וואו בדיוק אתמול נחסם לי המכשיר כולל המצלמה הגלריית תמונות (עם תמונות של שלוש שנים!!!) הלו''ז שלי עם כל התורים! ועוד הרבה מידע... אין עם מי לדבר! אני לא זוכרת שדיברנו על חסימת מכשיר שילמתי עליו! אשמח גם עם למשיהו יש את החוזה
בהדרן אין עם מי לדבר!

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
הדברים מאוד בעיתיים וללא הרבה תקווה :(
באשכול שעוסק בזה הצלחנו כנראה להביא להתקדמות כלשהי..
וישנם 2 שדיווחו שבסוף הדרן פתחו להם את החסימה,
(וגם אני במו"מ איתם, ואולי תהיה 'פריצת דרך' בסוף;))

הצלחה לא מובטחת בכלל אבל תנסו פה:

ק"סניק

משתמש פעיל
למען ההגינות יצרתי קשר עם יוסי לוי מהדרן וביקשתי את תגובתו, הנה היא לפניכם:

במכשיר וויז של הדרן אנחנו מעדכנים אותו באופן יומי כולל חסימת פרסומות בוויז וכן חסימה לתכנים לא טובים בעבר תמחרנו את הוויז ב20 שקל לחודש חבילה לשלוש שנים ,כיום אנחנו לקוחים 15.9 על המסלול לא כולל קוו
המחיר הוא ממש זול בהתאם לתמורה ללקוחות שמעוניינים בוויז כשר
יש חברה בשם דרך המלך שהוויז לא חסום כמו שלנו והם נותנים מכשיר מחודש ב200 שקלים ובנוסף 20 שקלים לחודש
עניין של כל לקוח האם הוא מעדיף וויז כשר של הדרן שזה יוצא 15.9 להדרן ועוד 10 שקל לסים ס"ה 25.9 או וויז ללא כשרות וללא חסימת פרסומות ב20 שקלים
בברכה יוסי מהדרן

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
אנחנו מעדכנים אותו באופן יומי כולל חסימת פרסומות בוויז וכן חסימה לתכנים לא טובים
מוטב שהאיש לא יקשקש וינצל את הבורות של רוב הציבור בנושא טכנולוגיה ווב
אם כך המצב אז נטפרי שמסננים 100.000 אתרים צריכים לקחת לחודש 2.000.000 מכל לקוח לחודש
(כל חסימת אתר עולה 20 לחודש זוכרים?)

אגב, גם וויז פתוח בנטפרי ככל האתרים

נערך לאחרונה ב:

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
רק מוסיף שגם לא ראיתי בתגובה שלו, שום תשובה או חצי תשובה על הטענה העיקרית והמרכזית שכולם טוענים, באיזה רשות ובאיזו זכות הם חוסמים מכשיר ששייך לי, שקניתי מהם במחיר מלא וללא שום תנאים והגבלות.

אני וביתי

משתמש מקצוען
רק מוסיף שגם לא ראיתי בתגובה שלו, שום תשובה או חצי תשובה על הטענה העיקרית והמרכזית שכולם טוענים, באיזה רשות ובאיזו זכות הם חוסמים מכשיר ששייך לי, שקניתי מהם במחיר מלא וללא שום תנאים והגבלות.
בהדרן אומרים שזה דרישה של הב"ד לא לשחרר מכשיר בלי סינון.
מעניין מה קורה בנתיב.

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
מעניין מה קורה בנתיב.
קשה לי להאמין. בכל מקרה זו גם לא תשובה על הטענה. בית דין יכול להורות לי מה לעשות במכשיר שלי. בי"ד לא יכול להורות להם מה לעשות במכשיר שלי. כל זמן שלא היה תנאי מראש שעל דעת אני קונה, שום טענה בעולם לא תצדיק שימוש והשתלטות על מכשיר שלי

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
חסמו לי תהדרן אז התחברתי לחבילה של איזה ישיבה וזה עובד מצויין

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
לכאורה הפתרון אמור להיות שלא 'ימכרו' את המכשיר אלא רק ישכירו אותו.
כך או כך, אם הם לא הודיעו על כך בשעת ההתקשרות זה ממש לא הוגן וראוי (גם אם הם צודקים מבחינה הלכתית).

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
לכאורה הפתרון אמור להיות שלא 'ימכרו' את המכשיר אלא רק ישכירו אותו.
כך או כך, אם הם לא הודיעו על כך בשעת ההתקשרות זה ממש לא הוגן וראוי (גם אם הם צודקים מבחינה הלכתית).
תוציא את זה מהראש, הם לא צודקים מבחינה הלכתית - אם אכן לא הודיעו על כך בשעת ההתקשרות
ולמיטב ידיעתי אכן לא הודיעו על כך.

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קופץ על האשכול.

אני עוד לפני תחילת השלוש שנים. כנראה עוד מעט אהפוך ללקוח. מעבר לעניין הכספי הפעוט הזה, הייתם מרוציםמהמכשיר/שירות/סינון?

רק לבין הסדרים...

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
קופץ על האשכול.

אני עוד לפני תחילת השלוש שנים. כנראה עוד מעט אהפוך ללקוח. מעבר לעניין הכספי הפעוט הזה, הייתם מרוציםמהמכשיר/שירות/סינון?
לא שיש הרבה אופציות אחרות עם רמת הכשרות והסינון שלהם, אבל כן, בהחלט, יש גם טענות בנוסף לנושא המדובר של החסימה של המכשיר. אם תרצה פירוט - באישי

ק"סניק

משתמש פעיל
בתור משתמש וויז בלבד אני מרוצה מאד!!! מכשיר שעובד פיקס ברוך ה'

בתגובתו של האיש מהדרן יש הרבה קשקושים חוסמים באופן יומיומי פרסומות... הוא פשוט בונה על הבורות - אבל אין פרסומות בשום וויז

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה