אתה יכול לשלוח לי את הלינק לעריכת האתר ואבדוק.צפה בקובץ המצורף 1118002
אני מנסה לשנות לעיברית ולא יודע איפה לשנות את זה חיפשתי בכל מקום אפשרי אולי זה שייך לתבנית ומישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה רבה
איפה אני שולח לך איזה לינקאתה יכול לשלוח לי את הלינק לעריכת האתר ואבדוק.
אלמנטור וווקומרסאיך אתה מראה את המוצרים? באיזה תוסף?
תלחץ על מקש ימני בעכבר יפתח לך חלונית שבה תהיה אופציה תרגם לעברית. שים לב שאתה לוחץ והעכבר בצורת משולש ולא בצורת יד!צפה בקובץ המצורף 1118002
אני מנסה לשנות לעיברית ולא יודע איפה לשנות את זה חיפשתי בכל מקום אפשרי אולי זה שייך לתבנית ומישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה רבה
מה שאמרת ניסיתי זה לא קשור לעריכה של האתר זה קשור לגוגל טרנסלייט ואני מחפש משהו של העריכה לאתרתלחץ על מקש ימני בעכבר יפתח לך חלונית שבה תהיה אופציה תרגם לעברית. שים לב שאתה לוחץ והעכבר בצורת משולש ולא בצורת יד!
אז תעלה קישור לאתר נסביר לךמה שאמרת ניסיתי זה לא קשור לעריכה של האתר זה קשור לגוגל טרנסלייט ואני מחפש משהו של העריכה לאתר
b0548526918-gmail.comאיפה אני שולח לך איזה לינק
כןהאם כל קבצי התרגום מעודכנים?
@ראובן ליבוביץ : תודה על הפרגונים,@שמואל_לוי הוא הכתובת לאתרי חנות!
מקווה שהוא יראה את התיוג, הבנאדם תותח על חלל באתרי חנות.
צפה בקובץ המצורף 1118002
צפה בקובץ המצורף 1118002
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: