איך מגיעים מבני ברק?לא יודעת כמה זמן נסיעה מב''ב
ברידינג בכיוון של שדה דב אחרי הגשר (לא בכיון של הטיילת)
מקום שקט מול הים והגלים, פשוט חלום
מענין, אני קצת מכירה את הפארק הזה. כנראה לא מספיק. איפה הספסלים האלו?פארק בלינסון יש אזורים מהממים ושקטים יוצא לי להיות שם מידי פעם בשעות הבוקר כשאני צריכה שקט. אחרי צהרים יותר מלא אבל באזור המתקנים. אישית המקום נח לי עם תחבורה זמינה, מים מרגיעים צמחיה בשפע ומגוון ספסלים הנעים בין אבן, בר, וחצי שכיבה.
יש שם אגם, לא הייתי שם הרבה זמן אז אני לא יודע בדיוק מה המצב, אפשר לשבת שם ברוגע בד"כ לא עמוס מידי...מענין, אני קצת מכירה את הפארק הזה. כנראה לא מספיק. איפה הספסלים האלו?
ממול, מצד שמאל לקניון איילון יש מקום נחמד עם דשא וספסליםיש ליד בסר 2 מקום מהמם בסוף רח' בן גוריון (פינת דרך ששת הימים)
יש שם ספסלים ומפל מים
(נראה לי שאין שם הצללה)
לא יודעת בדיוק איזה קו , יודעת שיש קווים מב''ב שמביא לשםאיך מגיעים מבני ברק?
אאל"ט זה נקרא מסוף רידינגאת צריכה להגיע לחניון רידינג
יוכל להיות , תודה תיקנתיאאל"ט זה נקרא מסוף רידינג
כן, למה לא? מבטיחה לא להפריע לך. הלוואי שהייתי באה לשם המון. עד שסוף סוף יש לי אפשרות לצאת...לגלות לך את המקום הסודי שלי???
איך שם אחה"צ? איזה סוג ציבור? הבנתי שלא הכי אוהבים אותנו שם.בפארק מרום נוה
דווקא הייתי שם לפני כמה חודשים והיה שם ממש בסדר, אם זה לא בזמן של חופש לא עמוס במיוחד...איך שם אחה"צ? איזה סוג ציבור? הבנתי שלא הכי אוהבים אותנו שם.
ממש בסדר שםאיך שם אחה"צ? איזה סוג ציבור? הבנתי שלא הכי אוהבים אותנו שם.
יש שם גם מפל יפה שמוסיף לאווירה...ממש בסדר שם
ומגיעים שם משפחות עם ילדים לשחק
ויושבים שם גם הרבה פגישות שידוכים להיפגש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: