בקשה אני לא מצליח לקנות באלי אקספרס מאוד אשמח לעזרה תודה

משקה

משתמש רשום
שאני רוצה לשלם ,ואני כותב את האימייל ואת הקוד שלי הם כותבים לי שאני יכתוב את הפאלפון שלי וישלח קוד SMS ושם אני נשאר תקוע , האם יש אפשרות לקבל צינתוק או קוד לאימייל במקום SMS
אני נסיתי לתקשר איתם דרך הצאט ואני מרגיש כמו שיחת חרשים הם עונים לי שאני יקבל תשובה תוך 48 שעות וכתוב שם הרבה בבלות אשמח לקבל עצות טובות תודה רבה

משקה

משתמש רשום
כשאני מנסה דרך גוגל נפתח לי דף ריק רק עם קישור ארוך

משקה

משתמש רשום
תנסה משהו פשוט.
לי עבד כמה פעמים.
פשוט תשנה לאנגלית בהגדות.
תעדכן אם הלך.
מה הכוונה בהגדות , לשנות שפה ? שניתי שפה ואתו דבר ,גם שם צריך לרשום את הקוד SMS זאל זיין געזינט [אני ממש עם הארץ אמיתי וחדש , אבל אייך כולם מסתדרים ]

מצלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תנסה משהו פשוט.
לי עבד כמה פעמים.
פשוט תשנה לאנגלית בהגדות.
תעדכן אם הלך.

תודה !
פתרון יעיל.
הבעיה הזו אצלי כבר המון זמן + כמה וכמה פניות לשרות לקוחות שלהם כדי שינסו לסדר את זה - הם לא הצליחו.

משקה

משתמש רשום
תנסה שליחת SMS לפלאפון שלך, אני בהוטמובייל וזה שלח לי.
עכשיו הבנתי כנראה יש חברות שנשלח להם צינתוק , אני בסלקום ולכאורה לא מקבלים מהם את הצינתוק הזה. תודה הרגעתני . יש להם לסלקום מסלול עם SMS אולי אם אני ישלם את זה [את ממסלול הזה] אז כן יגיע לי הצינתוק

שם שצריך להיות מקורי

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
יש אפשרות גם לקבל SMS לנטסטיק, למספר של הסים, צריך בשביל זה להיכנס להגדרות של הסטיק, יכול להיות שזה לא בכל הסוגים של הנטסטיקים.
יכול להיות שלפלאפון זה תלוי גם בדגם המכשיר ולא רק בחברת סלולר.

מצלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש אפשרות גם לקבל SMS לנטסטיק, למספר של הסים, צריך בשביל זה להיכנס להגדרות של הסטיק, יכול להיות שזה לא בכל הסוגים של הנטסטיקים.

גם בזה נתקעתי...
ניסיתי את הפתרון של החלפת שפה ואז להכניס קוד SMS - וזה עובד !

אח"כ החלפתי לעברית - והכל תקין.

תודה !

משקה

משתמש רשום
סליחה על הבורות מה הפירוש נטסטיק ? אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי תודה

משקה

משתמש רשום
האם אפשר להסביר לי בבקשה מה זה נטסטיק .
מאוד אשמח תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה