אני זקוק להמלצה על מחשב לאולפן ביתי לעריכות

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
עד כה אני מבצע את רוב עבודות הסאונד שלי באולפן מסויים ואת הוידאו וכן שאר עבודות הסאונד על המחשב הנייד... אני כעת עובד על הקמת אולפן ביתי לעריכה של סאונד ווידאו...

כרטיס קול איכותי - כבר יש לי (פיירבוקס).
כעת מה שאני מחפש, יותר מאשר דגם מחשב, (אני יודע מעט להרכיב מפרטים, אפילו שאני אשמח לשמוע הצעות) זו חנות אמינה עם אחריות טובה ורכיבים איכותיים... שלושת הדברים שבהם נפגעתי מרשת אייבורי.

אחד מהדברים שאני יצטרך במחשב, זה הרבה מאוד חיבורי סאטה לדיסקים קשיחים, סיימתי את עבודתי עם כונני ה-USB. כנ"ל חריצים לכרטיסי זיכרון, לאחרונה ראיתי מחשב שבמקום שפעם היה פלופי, יש קורא כרטיסים...

לגבי שאר הדברים בחדר - הטיפול האקוסטי למשל, אני מקווה להסתדר אפילו שאני לא מתכוון להשקיע יותר מדי. איש סאונד מסויים המליץ לי על אולפן תבניות ביצים, ראיתי באולפן שלו וזה היה יעיל...

מוניטורים אני לא ישקיע, אני מתכוון לעבוד עם אוזניות איכותיות ומערכת קולנוע ביתית שהרכבתי בעצמי ממגבר של מערכת סטריאו ורמקולים מעשר מערכות... סאונד חבל"זי אבל לא מקצועי...

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני התייאשתי :(

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
מלהתחיל להסביר מאיפה להתחיל, אחרי המשפט על התבניות ביצים, תתחיל בזה שתביא איש אקוסטיקה מקצועי, שיעשה קצת סדר אשר יביא לך תועלת יותר מהרבה דברים אחרים, או שאתה יודע מה לעשות כשנוצרת התנגשות תדרים ובגללה מה שאתה שומע באולפן שלך לא נשמע טוב במקומות אחרים.

חמחם

משתמש מקצוען
יש אדם בשם אבי בר איתן שהוא מאוד עזר לי אישית, והוא ממליץ ומתאים לכל אחד מערכת מחשב, פרטים על אקוסטיקה ועוד, בהתאם לצרכים ולנתונים שלו.
אם תהיו מעונינים - אפשר לפנות באישי.
שמעתי שגם אלי יונה מאוד עוזר בבנית אולפנים.

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אחי אני לא מדבר על אולפן להקלטות וגם לא ולמיקסים לשירים (נושאים בהם אני מטפל באולפנים של אחרים..) החדר מיועד בעיקר לעריכת וידאו ולחדשות ולסאונד שמסביב... לא הרבה מעבר... האולפן תבניות ביצים לא נועד ליצור סאונד מקצועי אלא טיפה לבודד את הקירות שיהיה פחות החזר...

השאלה שלי היא רק על המחשב. ובעיקר על איפה לקנות. ניתן להבין זאת מהכותרת.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני קונה מאייבורי דווקא בגלל שאני יודע מה אני קונה מהם, ומעולם לא התאכזבתי ברוך ה'.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נו ואחריות, לחבר שלי לפני בערך 5 שנים נרף הלוח אם הם החליפו במקום, לאחותי הדיסק קשיח הלך לפני איזה שנה, הם בודקים שזה לא בכוונה ואחרי חצי שעה מביאים חדש בשקית.

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הבעייה היא שהרכיבים שלהם מתקלקלים מהר מאוד... לי הסכימו להחליף בכמה מקרים רק אחרי צעקות וויכוחים.

עכשיו כשאני חושב על זה, אולי השאלה רלוונטית יותר לפורום עריכת וידאו, אז אשאל שם ותענה לי, בסדר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה