אני בת 32 וחושבת על הסבת מקצוע לתכנות לא אהבתי מתמטיקה מאד אבל הסתדרתי איך אדע אם מתאים לי

• פותח הנושא A.H.
  • פורסם בתאריך

sk1203

משתמש מקצוען
יש מצב שאין גישה לזה מנטפרי?
גישה יש (אולי בקהילות מסויימות לא, אין לי מושג)
חלק מהסרטונים חסומים, אבל בקורסים self.py ו next.py ויתכן שגם בקורסים נוספים יש בנוסף לסרטונים גם אפשרות ללמידה דרך חומר כתוב (בקורסים שציינתי למשל, יש לשונית של השיעור בוידאו, ואח"כ לשונית של השיעור בטקסט)

מרצדס!!

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
בלת"ק חלקי
אני יכולה להמליץ על הקורס פייתון של קמפוס IL (חינמי)
אני מאוד נהנתי, וזה יכול בהחלט להיות בדיקה אם נהנים / מסתדרים עם התכנות
(פייתון היא שפה יחסית פשוטה, לדעתי יותר מjs, לכן אני ממליצה עליה)
כמובן שיש עוד קורסים
יש מצב לקישור?

sk1203

משתמש מקצוען
זה הקישור לאתר
self.py - עוד כמה ימים נגמר הקורס, הקורס הבא נפתח ב10.7
next.py - גם עוד כמה ימים אמור להגמר הקורס, כרגע אין תאריך לפתיחה של מחזור חדש

את שני הקורסים אפשר ללמוד ולתרגל גם אחרי שהם נגמרים, רק אין משוב מצוות הקורס ואין אפשרות לקנות משוב ותעודה.

network.py - לא מצוין תאריך סיום, או שהסתיים או שהוא פעיל כל הזמן, בכל מקרה - כמו שאמרתי תמיד יש אפשרות ללמידה ותרגול של הקורס

מי שלא מכיר את שפת פייתון צריך כעיקרון להתחיל מהקורס הראשון - שם לומדים את הבסיס

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ראיתי פרסומת בירושלים מהמכללה למנהל , 12 מפגשים בהם מפתחים אפליקציה ב100 ש"ח. ע"מ לראות עם תיכנות מתאים.

**** אין לי מושג מה , מי ואיך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה