פרווה אני אשמח למתכון לכדורים פרווה בצבע לבן -שיהיו טעימים

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
אני רוצה להכין לבר של בר-מצווה כדורים בציפוי צבע לבן
אשמח למתכון טעים
 

אילה9

משתמש פעיל
אני עושה את זה עם שוקולד מריר/חלב, יכולה לנסות בלבן, או רק לצפות בשוקולד לבן-

2/3 שרוול בסקוויטים-מרוסקים
2 חבילות שוקולד
כוס ריצ'/שמנת
2 כפות חמאת בוטנים

להמיס את השוקולד עם הריצ', להוסיף את החמאת בוטנים.
להסיר מהאש ולערבב עם הביסקוויטים. 2-3 שעות במקרר, לכדרר לכדורים.
אם מצפים-להקפיא את הכדורים לפני הציפוי.
לציפוי-2 חבילות שוקולד לבן עם כף שמן, להמיס בסיר (עדיף בבן מארי) לתקוע כל פעם כדור על קיסם ולטבול.
עדיף-אם יש חתיכת קלקר לתקוע עליה את הכדורים לאחר הציפוי בעזרת קיסמים/שיפודים עד להתקשות השוקולד.
 

אבידובי

משתמש מקצוען

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אני עושה את זה עם שוקולד מריר/חלב, יכולה לנסות בלבן, או רק לצפות בשוקולד לבן-

2/3 שרוול בסקוויטים-מרוסקים
2 חבילות שוקולד
כוס ריצ'/שמנת
2 כפות חמאת בוטנים

להמיס את השוקולד עם הריצ', להוסיף את החמאת בוטנים.
להסיר מהאש ולערבב עם הביסקוויטים. 2-3 שעות במקרר, לכדרר לכדורים.
אם מצפים-להקפיא את הכדורים לפני הציפוי.
לציפוי-2 חבילות שוקולד לבן עם כף שמן, להמיס בסיר (עדיף בבן מארי) לתקוע כל פעם כדור על קיסם ולטבול.
עדיף-אם יש חתיכת קלקר לתקוע עליה את הכדורים לאחר הציפוי בעזרת קיסמים/שיפודים עד להתקשות השוקולד.
נשמע טוב.

אם רוצים לבן, הייתי מנסה להחליף את החמאת בוטנים בחמאת שקדים (שקדיה), אני חושבת שזה משתלב ומוסיף טעם.
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
תודה לכן !
לגבי השוקולד לבן הפרווה -זה לא הורס את כל הטעם.. בגלל הטעם של הצימקאו..
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
תודה לכן !
לגבי השוקולד לבן הפרווה -זה לא הורס את כל הטעם.. בגלל הטעם של הצימקאו..
שואלת או אומרת?!
מיד כשראיתי את הכותרת -
חשבתי על זה שאת בעצם יכולה להמיר כל ציפוי של שוקולד בשוקולד פרווה,
אבל חבל כי שוקולד לבן פרווה כלומר צימקאו לא מתקרב לטעם של שוקולד אמיתי.
אז זה בעצם לשיקולך, אם את רוצה פרווה ולהתפשר על הטעם, או חלבי עשיר.
 

בדיחה

יצירות שוקולד
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
שוקולד לבן לא חייב להיות צמקאו
יש שוקולד לבן איכותי פרווה טעים במיוחד (בחנויות המתמחות)
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
שואלת או אומרת?!
מיד כשראיתי את הכותרת -
חשבתי על זה שאת בעצם יכולה להמיר כל ציפוי של שוקולד בשוקולד פרווה,
אבל חבל כי שוקולד לבן פרווה כלומר צימקאו לא מתקרב לטעם של שוקולד אמיתי.
אז זה בעצם לשיקולך, אם את רוצה פרווה ולהתפשר על הטעם, או חלבי עשיר.
זהו שרציתי להתייעץ,
זה חייב להיות פרווה כי זה לבר בארוע בשרי.
ורציתי לגוון עם הצבעים בבר, מצד שני חוששת מהלבן..
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
שוקולד לבן לא חייב להיות צמקאו
יש שוקולד לבן איכותי פרווה טעים במיוחד (בחנויות המתמחות)
האמת שניסיתי את השוקולד מחנויות אפיה וממש התבאסתי הטעם היה מאכזב:(
אולי לא קניתי את השוקולד הנכון?:rolleyes:
בכל אופן אין מה להשוות לחלבי.
כך לטעמי לפחות..............
 
נערך לאחרונה ב:

אגוז מלך

משתמש פעיל
זהו שרציתי להתייעץ,
זה חייב להיות פרווה כי זה לבר בארוע בשרי.
ורציתי לגוון עם הצבעים בבר, מצד שני חוששת מהלבן..
מה עוד את שמה בבר?
אולי את זה תשאירי חום, ואת הגיוון תתני לדברים אחרים,
קינוחי כוסות למשל אפשר לעשות בהרבה צבעים,
או שאולי תצפי את הכדורים בחום,
ותעשי זילוף עדין של שוקולד לבן וככה הטעם של השוקולד הלבן יהיה פחות מורגש.
משהו בסגנון הזה:
NofarZur-6512-scaled.jpg
 

Chanae

משתמש מקצוען
מומלץ מאוד!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה