חוו"ד אנימציה בקליפ סטודיו

ישראל ספרא

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
וואי @sweetpanda1 גמני הכנתי הסבר והשקעתי וזה.
מוסיפה גם את שלי. עד שעבדתי...

קִי פריים (באנגלית key-frame) הוא בעצם נקודת מפתח על ציר הזמן. הקי-פריימים מסמנים התחלה וסיום של תנועה.
*חייבת להוסיף איורים*
באיור מס' 1 יש כדור אפרורי וטיים-ליין (timeline = ציר זמן) של 4 שניות. בטיים-ליין מסומן קי-פריים כתום.
הקי-פריים מסמן בעצם "הקפאה" של האוביקט - הכדור, על כל הפרמטרים שלו (המיקום שלו, הגודל, הצבע וכו).

צפה בקובץ המצורף 614790

עכשיו אני רוצה שבשניה רביעית הכדור יהיה בצד השני.
באיור מס' 2: הכדור במיקום חדש, ומסומן קי-פריים כחול בשניה הרביעית. הקי-פריים הזה מסמן הקפאה של הכדור על כל הפרמטרים הנוכחיים. (במקרה הזה שיניתי רק מיקום, אבל אפשר לשנות גם גודל, צבע, שקיפות).

צפה בקובץ המצורף 614791

באיור מס' 3: כאשר נריץ את האנימציה שיצרנו התוכנה תחשב את השינויים בקי-פריימים ותזיז את הכדור ממיקום אחד לשני במשך 4 שניות.

צפה בקובץ המצורף 614792

אני מניחה שאתה עשית משהו אחר. בנית סידרה של ציורים ואז הרצת אותם ויצרת אשליה של תנועה.
זו אנימציה קלאסית, כמו בסרטים המצויירים של דיסני.
אם אני מבינה נכון - זה גם האיור של @sweetpanda1 , כדור שקופץ. (אפשר לראות באיור שלה איך הכדור נמתח מעט בתנועה. גם הרווחים שהיא יצרה בין העיגולים הם לא במקרה. נכון?).
כדי ליצור תנועה חלקה בשיטה הזו יש צורך בהמון ציורים - 24 ציורים בשניה אחת (אפשר יותר או פחות. ככל שיש יותר ציורים התנועה תהיה חלקה יותר).
אז מעניין באמת באיזו שיטה עבדת.
חן-חן על הלייקים :p
איזה השקעה, תודה על ההסבר המפורט!
מרתק!

רבקי אורבך

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה , עושים את זה כמו שמנפישים תמונה בפוטושופ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה