לא שפוי
נכתב ע"י ארות;n4881973:אבל לא להאמין לכל מייל שמקבלים
נכתב ע"י wald;n4882196:להתעורר צריך וגם לשים לב
אבל גם לי נשמע משונה המייל הזה.
(מסתמכים על טלפון אחד שהגיע למרפאה בלי פרטים? ד"ר פלוצניק יכתוב מייל? לא יודעת מוזר לי)
נכתב ע"י gil66422;n4882765:אני יודעת ממקור מוסמך שזה אכן נכון הסיפור.
ואת ההודעה קיבלתי ישירות מהפסיכולוגית שמעורבת בענין.
נכתב ע"י מקופלת;n4882814:אני קוראת שוב.
ואני לא יודעת ממה להזדעזע
במידה והפרטים נכונים-
מהכנופיה המתוחכמת שמצליחה להתגבר על ילדים בני שנתיים ו4?
או מההורים ששולחים ילד בן 4 לשמור על בן השנתיים! שנתיים ו4!!!
במשך חצי שנה!! לא משהוא חד פעמי, שאני לא יודעת איך קורה, אבל אולי...
חצי שנה!! עד שמגיע האח האחראי (לא ההורים גילו) בן... 6!!!
והיא עוד חשבה שהילדים שלה שמורים! למה??
יש עוד פרטים שקצת ירגיעו אותי? כי אם יש הורים כאלה זה מזעזע!
בקצב הזה, כשהמדינה תדרוש להוציא רשיון כדי להביא ילדים, תגידו שהמדינה אנטישמית...
נכתב ע"י RNC;n4882868:האם כ"ז חדש לכם? בירושלים היו אין ספור סיפורים עם רמת תיחכום הרבה יותר גבוהה הם היו מרדימים את הילדים ועוד פרטים שאין כאן המקום לפורטם יש רב בירושלים ר' יצחק ברקוביץ שדיבר ע"ז המון ועורר ע"ז יש לי שיחה שלו מוקלדת אבל אני לא יודע אם אני יכול להעלות את זה לכאן אני לי מושגמי ואיזה גילים נמצאים כאן בפורום עכ"פ זה תופעה שקוראת המון אני מכיר ילד שעשו לו את זה ואימו עליו שאם הוא יספר להורים שלו אז הם יהרגו את ההורים שלו ולכן למשך המון זמן הוא לא סיפר והוא בטיפולים כבר כמה שנים והדרך עוד רחוקה הורים שימרו על ילדיכם היו עירניים והעיקר להתפלל בלי סוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: