בקשת תפילה אנא!! התפללו לרפואת אילה בת נחמה בתושח"י

לא אני

משתמש סופר מקצוען
מתפללים לטוב.

לא אני

משתמש סופר מקצוען
כל כך עצוב :(

שרית קובל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הבעיה זו תחבורה ציבורית,
אגד לרכסים זה פעם בשעתיים מבני ברק.

אהרון לייב

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
הקב"ה יאמר לצרותינו די.
והעיקר זה לעשות שינוי בבין אדם לחבירו, שגדולי ישראל מעוררים,
עניני לשוה"ר ואהבת חינם לכל אחד, שזה העבודה בימים אילו כדי לזכות לבניין קדושנו ותפארתנו,
ויקיצו וירננו שוכני עפר.

לא אני

משתמש סופר מקצוען

שרית קובל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מי היא היתה?
נראה שדמות משמעותית להרבה אנשים.
מי זאת באמת?

איילי גוטמן,

מאז היותה אשה צעירה, תמיד אהבו להתייעץ איתה, לדבר איתה,
אשת שיחה, אינטלגנטית אמיתית, משכילה,
שילבה בתוכה אישיות נדירה שאולי מעולם לא ראיתי כדוגמתה,
מצד אחד נחמדות, הבנה, העמקה, ויכולת הכלה כמעט בלתי תאמן,
ומצד שני יראת שמים מהסיפורים, מעולם לא שמעתי ממנה מילה של לשון הרע, ולא הסכימה לשמוע,
התפילות שלה היו תמיד ברצינות,

לפני כמה שנים [לא הכרתי אותה אז, אז לא יודעת]
התחילה למסור הרצאות בנושא זוגיות וחינוך ילדים, אלפי נשים עברו בהרצאות שלה, וכל אחת נהפכה להיות 'חסידה' שלה, [האשה היחידה שאני באמת מעריצה או יותר נכון ביום הזה, הערצתי] מעבר להרצאות כל בעיה וכל קושי היו נפתרות אצלה בפגישה או שנים, לא תמיד היה קל למצוא זמן לפגישה, אבל תמיד הסתדר בסוף ברוך השם.

חלתה במחלה, ביסורין מטורפים, וגם בבית חולים, וגם באמצע טיפולים המשיכה לעזור לאנשים,
פעם אחותי שוחחה איתה במשך שעה, ולמחרת היא התקשרה לאחת הבנות שלה וסיפרה שאתמול אמא שלה דיברה איתה, הבת אמרה - מענין, מרוב כאבים היא לא פתחה את העינים, איך יכלה לפתוח את הפה.
אבל כאשר יהודי או יהודיה היו צריכים אותה, היא הייתה שם.

כואב עד לנפש, צורב את הנשמה,

אנחנו הכרנו אותה, כאשר אחותי התמודדה עם ילד לא פשוט מבחינה חינוכית, איילי הפכה את העולם, והיום הוא אברך לתפארת, מתמיד עצום, וזה עוד אחד מאלפי הילדים שלה

רינתיה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בד"ה.
כואב הלב.

פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה