ב"ה!שלום וברכה למשפחת פרוג,
בטוחני שרבים עדין מתפללים על חנה בת מיכל ורוצים לדעת את מצבה של חני שלנו.
אז ב"ה המצב רק משתפר-השבוע גם הרופאים מודים בזה. אין איזה שינוי ענק-אבל בהחלט היא מגיבה מנסה קצת לזוז , נראה שרואה ושומעת, מזיזה ראש , ידים (רגליים עדין לא) כתפיים.
וכן א"א שלא להודות שיש כאן נס ענק!!!
מספיק לקרא באיזה מצב היתה לפני כאן בעמודים הקודמים.
היא עדין לא בהכרה מלאה לכן זקוקים לעוד הרבה רחמי שמים, אבל כיהודים מאמינים נותנים אנחנו לשותף השלישי-הראשון שיקח את חלק הרפואה שהרי הוא כל יכול ובקי בזה יותר מכל רופא אחר.
ואנו עושים את שלנו רק מתחזקים, מתפללים ומעוררים כמה שניתן.
אני פונה אליכם לפני חג השבועות שמסוגל לרפואה קודם כל כדי להודות להקב"ה "על ניסיך שבכל יום עמנו" גם אם רואים את זה בטווח של כמה חודשים הניסים קיימים בכל יום ויום וזה קורה לי המון שאני מחזיקה אותה וביחד עם דמעות אומרים "מזמור לתודה" בכזו התרגשות כי פתאום היא זזה לי או הסתכלה לי בעינים,
שנית כדי להודות לכל אחד שעשה משהו- אפילו קטן עבורה הרי התוצאות לפניכם...
שלישית בבקשה להמשיך הלאה בבקשות ותחנונים לרפואת חנה בת מיכל ולהוסיף עוד כמה פרקי תהילים שנזכה לצאת מהשגרה הקשה והכ"כ מתישה, גם כשיודעים שזה רק טוב..
וישנו עוד קידום בסיעתא דשמיא -רוצים לנסות בשבוע הבא לגמול מהנשמה וכולנו מתחננים לרבונו של עולם שזה יצליח כך נוכל להחזירה לבית בעזרת ה'.
תזכו למצוות, ומאחלת שכל החולים יתרפאו כמו בזמן מתן תורתנו, ושאף פעם לא תדעו צער ולא תהיו במקום הזה.
חג שמח ושבת שלום!!
איזה בובה! בלי עין הרעשלום וברכה למשפחת פרוג,
בטוחני שרבים עדין מתפללים על חנה בת מיכל ורוצים לדעת את מצבה של חני שלנו.
אז ב"ה המצב רק משתפר-השבוע גם הרופאים מודים בזה. אין איזה שינוי ענק-אבל בהחלט היא מגיבה מנסה קצת לזוז , נראה שרואה ושומעת, מזיזה ראש , ידים (רגליים עדין לא) כתפיים.
וכן א"א שלא להודות שיש כאן נס ענק!!!
מספיק לקרא באיזה מצב היתה לפני כאן בעמודים הקודמים.
היא עדין לא בהכרה מלאה לכן זקוקים לעוד הרבה רחמי שמים, אבל כיהודים מאמינים נותנים אנחנו לשותף השלישי-הראשון שיקח את חלק הרפואה שהרי הוא כל יכול ובקי בזה יותר מכל רופא אחר.
ואנו עושים את שלנו רק מתחזקים, מתפללים ומעוררים כמה שניתן.
אני פונה אליכם לפני חג השבועות שמסוגל לרפואה קודם כל כדי להודות להקב"ה "על ניסיך שבכל יום עמנו" גם אם רואים את זה בטווח של כמה חודשים הניסים קיימים בכל יום ויום וזה קורה לי המון שאני מחזיקה אותה וביחד עם דמעות אומרים "מזמור לתודה" בכזו התרגשות כי פתאום היא זזה לי או הסתכלה לי בעינים,
שנית כדי להודות לכל אחד שעשה משהו- אפילו קטן עבורה הרי התוצאות לפניכם...
שלישית בבקשה להמשיך הלאה בבקשות ותחנונים לרפואת חנה בת מיכל ולהוסיף עוד כמה פרקי תהילים שנזכה לצאת מהשגרה הקשה והכ"כ מתישה, גם כשיודעים שזה רק טוב..
וישנו עוד קידום בסיעתא דשמיא -רוצים לנסות בשבוע הבא לגמול מהנשמה וכולנו מתחננים לרבונו של עולם שזה יצליח כך נוכל להחזירה לבית בעזרת ה'.
תזכו למצוות, ומאחלת שכל החולים יתרפאו כמו בזמן מתן תורתנו, ושאף פעם לא תדעו צער ולא תהיו במקום הזה.
חג שמח ושבת שלום!!
בנתיים מאושפזים בהרצוג בירושלים. (באמת זקוקים להרבה התנדבויות מי שיכול..)אם אתם בבית חולים באזור המרכז, וצריכים עזרה במשמרות בינתיים עד שתשתחרר, תצרי איתי קשר
אולי כדאי לפתוח על זה אשכול בנפרד?(באמת זקוקים להרבה התנדבויות מי שיכול..)
ניסיתי דרך אשכול של התנדבויות ולא היה מענה.אולי כדאי לפתוח על זה אשכול בנפרד?
בעז"הניסיתי דרך אשכול של התנדבויות ולא היה מענה.
אנחנו מודעים לכך שיש איזו רתיעה להגיע להרצוג למרות שזו מחלקת תינוקות
והיא עצמה נראית לא ממש נורא (לדעתי...)
שוב תודה על המחשבה.
ואם כבר העלינו את הנושא-
מחר יש בדיקה משמעותית להגדרת מצבה, והחלטה הלאה לגבי שיקום -אם היא כשירה כבר, ולגבי ניתוקים מהנשמה.
מי שיוכל להזכיר ולהתפלל עליה שזה רק ידקם לרפואתה.
תזכו למצוות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: