בקשת תפילה אנא העתירו בתפילה על התינוקת חנה בת מיכל מצבה קריטי

מיסיט

משתמש פעיל
לירושלמים -
היום מחצות אלו השעות שהכי פועלות לישועות.
השתדלו לשלב ולהזכיר בתפילות את חנה בת מיכל
ונזכה שבעז"ה תגיב לגמרי ותזוז..אמן!
תזכו למצוות!!
פורים שמח!!!!

צפה בקובץ המצורף פורים לרפואת חני.JPG

מיסיט

משתמש פעיל
שלום וברכה למשפחת פרוג,
בטוחני שרבים עדין מתפללים על חנה בת מיכל ורוצים לדעת את מצבה של חני שלנו.
אז ב"ה המצב רק משתפר-השבוע גם הרופאים מודים בזה. אין איזה שינוי ענק-אבל בהחלט היא מגיבה מנסה קצת לזוז , נראה שרואה ושומעת, מזיזה ראש , ידים (רגליים עדין לא) כתפיים.
וכן א"א שלא להודות שיש כאן נס ענק!!!
מספיק לקרא באיזה מצב היתה לפני כאן בעמודים הקודמים.
היא עדין לא בהכרה מלאה לכן זקוקים לעוד הרבה רחמי שמים, אבל כיהודים מאמינים נותנים אנחנו לשותף השלישי-הראשון שיקח את חלק הרפואה שהרי הוא כל יכול ובקי בזה יותר מכל רופא אחר.
ואנו עושים את שלנו רק מתחזקים, מתפללים ומעוררים כמה שניתן.

אני פונה אליכם לפני חג השבועות שמסוגל לרפואה קודם כל כדי להודות להקב"ה "על ניסיך שבכל יום עמנו" גם אם רואים את זה בטווח של כמה חודשים הניסים קיימים בכל יום ויום וזה קורה לי המון שאני מחזיקה אותה וביחד עם דמעות אומרים "מזמור לתודה" בכזו התרגשות כי פתאום היא זזה לי או הסתכלה לי בעינים,
שנית כדי להודות לכל אחד שעשה משהו- אפילו קטן עבורה הרי התוצאות לפניכם...
שלישית בבקשה להמשיך הלאה בבקשות ותחנונים לרפואת חנה בת מיכל ולהוסיף עוד כמה פרקי תהילים שנזכה לצאת מהשגרה הקשה והכ"כ מתישה, גם כשיודעים שזה רק טוב..
וישנו עוד קידום בסיעתא דשמיא -רוצים לנסות בשבוע הבא לגמול מהנשמה וכולנו מתחננים לרבונו של עולם שזה יצליח כך נוכל להחזירה לבית בעזרת ה'.

תזכו למצוות, ומאחלת שכל החולים יתרפאו כמו בזמן מתן תורתנו, ושאף פעם לא תדעו צער ולא תהיו במקום הזה.
חג שמח ושבת שלום!!

קבצים מצורפים

• חני מוגדל.JPG
    חני מוגדל.JPG
    KB 1,018.2 · צפיות: 90

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שלום וברכה למשפחת פרוג,
אז ב"ה המצב רק משתפר-השבוע גם הרופאים מודים בזה. אין איזה שינוי ענק-אבל בהחלט היא מגיבה מנסה קצת לזוז , נראה שרואה ושומעת, מזיזה ראש , ידים (רגליים עדין לא) כתפיים.
היא עדין לא בהכרה מלאה לכן זקוקים לעוד הרבה רחמי שמים, אבל כיהודים מאמינים נותנים אנחנו לשותף השלישי-הראשון שיקח את חלק הרפואה שהרי הוא כל יכול ובקי בזה יותר מכל רופא אחר.

אני פונה אליכם לפני חג השבועות שמסוגל לרפואה קודם כל כדי להודות להקב"ה "על ניסיך שבכל יום עמנו" גם אם רואים את זה בטווח של כמה חודשים הניסים קיימים בכל יום ויום וזה קורה לי המון שאני מחזיקה אותה וביחד עם דמעות אומרים "מזמור לתודה" בכזו התרגשות כי פתאום היא זזה לי או הסתכלה לי בעינים,
שלישית בבקשה להמשיך הלאה בבקשות ותחנונים לרפואת חנה בת מיכל ולהוסיף עוד כמה פרקי תהילים שנזכה לצאת מהשגרה הקשה והכ"כ מתישה, גם כשיודעים שזה רק טוב..
וישנו עוד קידום בסיעתא דשמיא -רוצים לנסות בשבוע הבא לגמול מהנשמה וכולנו מתחננים לרבונו של עולם שזה יצליח כך נוכל להחזירה לבית בעזרת ה'.

תזכו למצוות, ומאחלת שכל החולים יתרפאו כמו בזמן מתן תורתנו, ושאף פעם לא תדעו צער ולא תהיו במקום הזה.
חג שמח ושבת שלום!!
ב"ה!
תמשיכי לבשר בשורות טובות!!

קוויק

משתמש מקצוען
שלום וברכה למשפחת פרוג,

חג שמח ושבת שלום!!
איזה בובה! בלי עין הרע
מתפללת תמיד, אז ממש משמח לשמוע על ההתקדמות, בעז"ה שימשיך הלאה ומהר מאד תהיה בבית בריאה, צוחקת ושמחה.
אם אתם בבית חולים באזור המרכז, וצריכים עזרה במשמרות בינתיים עד שתשתחרר, תצרי איתי קשר
בשורות טובות

מיסיט

משתמש פעיל
אם אתם בבית חולים באזור המרכז, וצריכים עזרה במשמרות בינתיים עד שתשתחרר, תצרי איתי קשר
בנתיים מאושפזים בהרצוג בירושלים. (באמת זקוקים להרבה התנדבויות מי שיכול..)
תודה רבה על הנכונות לעזור.
מה שבטוח כולם עוזרים לנו בתפילות.
תזכו למצוות ושאף פעם לא תהיו בצד המקבל.

מיסיט

משתמש פעיל
אולי כדאי לפתוח על זה אשכול בנפרד?
ניסיתי דרך אשכול של התנדבויות ולא היה מענה.
אנחנו מודעים לכך שיש איזו רתיעה להגיע להרצוג למרות שזו מחלקת תינוקות
והיא עצמה נראית לא ממש נורא (לדעתי...)
שוב תודה על המחשבה.
ואם כבר העלינו את הנושא-
מחר יש בדיקה משמעותית להגדרת מצבה, והחלטה הלאה לגבי שיקום -אם היא כשירה כבר, ולגבי ניתוקים מהנשמה.
מי שיוכל להזכיר ולהתפלל עליה שזה רק ידקם לרפואתה.
תזכו למצוות!

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ניסיתי דרך אשכול של התנדבויות ולא היה מענה.
אנחנו מודעים לכך שיש איזו רתיעה להגיע להרצוג למרות שזו מחלקת תינוקות
והיא עצמה נראית לא ממש נורא (לדעתי...)
שוב תודה על המחשבה.
ואם כבר העלינו את הנושא-
מחר יש בדיקה משמעותית להגדרת מצבה, והחלטה הלאה לגבי שיקום -אם היא כשירה כבר, ולגבי ניתוקים מהנשמה.
מי שיוכל להזכיר ולהתפלל עליה שזה רק ידקם לרפואתה.
תזכו למצוות!
בעז"ה
נתפלל
שתבשרו רק בשורות טובות

מיסיט

משתמש פעיל
מרגש כ"כ לראות ל פעם מחדש כמה עמ"י מיוחד ונושא בעול עם חברו, לאורך כל הדרך ההשתתפות בין בפיזי להגיע אליה ובין להתפלל או קבלות עבורה . אשרינו שזכינו....
ומה שבטוח שחני מזכה כ"כ הרבה אנשים וזה רק יקרב את הגאולה!!!! בקרוב ממש אמן!
ותודה באופן אישי לכל אחד ולכל מי שעושה משהו למענה גם אם נראה כפעוט זה וודאי עושה המון.
היא ב"ה מגיבה -זזה מעט עם הידים והכתפיים מקשיבה וכנראה רואה משהו מרגישים שהיא איתנו הרבה. עדין לא התעוררה לגמרי לפי דברי הרופאים אבל אין ספק שבהשוואה למה שהיתה להזכירכם הוגדרה כ"צמח" ה' ישמור, היא במצב טוב יותר ובתפילה שהקב"ה ירחם עלינו ונזכה שתחזור לבית במהרה בריאה ושלימה.

ולכל מי שהקדים שבת עבורה בפרשת קורח במיזם "קומי עורי" באותו שבוע היתה נסיגה נוראית שהיא לא גיבה כלום כמו בטיפול נמרץ. ומיד לאחר פרסום המיזם ביום שישי הגיבה בצורה יוצאת מן הרגיל....אין ספק שמאות המשפחות וכנראה הרבה יותר מ1000 עשו נחת בשמים הקב"ה הראה לנו זאת.

בהזדמנות זו נבקש לכל מי שיש אפשרות להגיע להתנדב אצלה נשמח מאוד, מאושפזת בהרצוג-בירושלים ליד הר המנוחות.

תזכו למצוות! ורק בשורות טובות!

מיסיט

משתמש פעיל
שלום וברכה,
ראשית רצינו לעדכן על שיפור קל ב"ה במצבה של חני, ישנן תגובות מועטות ונראה כאילו יש ניסיון להתעוררות , מרגישים שהיא יותר איתנו וממש כבר לא מוגדת צמח כפי שהייתה. וזה רק בזכות תפילות וקבלות ומעשים טובים לרפואתה.
וכאן ההזדמנות להודות לכל אחד שנשא בעול ועושה ולו משהו מועט עבורה. שלא תזדקקו לעולם לרפואה. אמן.

בימים אלו של להרבות זכויות נבקש לפרסם מיזם לפני שחותם ה' אותנו לשנה של חיות ועירנות עבור חנה בת מיכל לכן נבקש מכל מי שיכול לקרא שיר השירים בערב שבת זו ולהפיץ לעוד ולארגן לפחות 5 אנשים כך נגיע לאלפי זכויות שיעמדו לה טכמובן גם לכם.
ונזכה כולנו לשנה טובה וישועה אמיתית.
תזכו למצוות!!

קבצים מצורפים

• מיזם שימני כחותם.pdf
    2.4 MB · צפיות: 63
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה