למסירה אמרות שפר... שיכורים תשע"ט

מצב
הנושא נעול.

dov ber

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הברקה של שיכור
המצינג מקורו מהתורה
אם תעזבני יום יומיים אעזבך. ..
צחק על כל אלו שעזבו את הלימוד בשביל לאסוף כסף.
אפרופו מצינג אומרים שפרשת שקלים לכאורה קשה שהיו צריכים לקרוא לה פרשת מחצית השקל
אלא מכאן ראיה שכבר אז היה מצ'ינג

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלינו אבא שלי באמצע הסעודה נתן דרשה ואח שלי היה שיכור וכל הזמן בכה בקול והתלהב ממה שהוא אמר והעיר הערות... וכל רגע הוא ניסה להשתיק את עצמו "די, די, אני מפריע. זהו."
ולא הצליח... ובאיזשהו שלב הוא יבב לעצמו "ד' בבקשה תעזור לי להקשיב, אני מנסה כל כך, אני לא מצליח... ד' אני מתחנןןן " ככה הוא בכההה.
אחרי כמה דקות הוא באמת איכשהו הצליח לשתוק ואז אני אמרתי משו אז הוא תקע בי פרצוף כזה נזעם... אז החזרתי לו פרצוף יענו פגוע אז מיד הוא התרכך ונבהל וניסה לפייס אותי...
קיצור, שיכור חמודדדד.
איזה צחוקים, חיפשתי משהו ופתאום נתקלתי בהודעה הזו... אני אפילו לא זוכרת על איזה אח דיברתי אבל הקראתי את זה פה בבית וכולם נהנו...
אני מקפיצה כדי שכולם יזכרו מה היה בדיוק לפני שנה...
ואולי זה הזמן לכתוב פה "אמרות שפר... שיכורים תש"פ"

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה