אפרופו מצינג אומרים שפרשת שקלים לכאורה קשה שהיו צריכים לקרוא לה פרשת מחצית השקלהברקה של שיכור
המצינג מקורו מהתורה
אם תעזבני יום יומיים אעזבך. ..
צחק על כל אלו שעזבו את הלימוד בשביל לאסוף כסף.
אלא מכאן ראיה שכבר אז היה מצ'ינג
אפרופו מצינג אומרים שפרשת שקלים לכאורה קשה שהיו צריכים לקרוא לה פרשת מחצית השקלהברקה של שיכור
המצינג מקורו מהתורה
אם תעזבני יום יומיים אעזבך. ..
צחק על כל אלו שעזבו את הלימוד בשביל לאסוף כסף.
איזה צחוקים, חיפשתי משהו ופתאום נתקלתי בהודעה הזו... אני אפילו לא זוכרת על איזה אח דיברתי אבל הקראתי את זה פה בבית וכולם נהנו...אצלינו אבא שלי באמצע הסעודה נתן דרשה ואח שלי היה שיכור וכל הזמן בכה בקול והתלהב ממה שהוא אמר והעיר הערות... וכל רגע הוא ניסה להשתיק את עצמו "די, די, אני מפריע. זהו."
ולא הצליח... ובאיזשהו שלב הוא יבב לעצמו "ד' בבקשה תעזור לי להקשיב, אני מנסה כל כך, אני לא מצליח... ד' אני מתחנןןן " ככה הוא בכההה.
אחרי כמה דקות הוא באמת איכשהו הצליח לשתוק ואז אני אמרתי משו אז הוא תקע בי פרצוף כזה נזעם... אז החזרתי לו פרצוף יענו פגוע אז מיד הוא התרכך ונבהל וניסה לפייס אותי...
קיצור, שיכור חמודדדד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: