למסירה אמרות שפר... שיכורים תשע"ט

מצב
הנושא נעול.

הדסה גולד

משתמש מקצוען
שיכורים של פורים אלו לא שיכורים רגילים
אלו שיכורים שמוציאים מעצמם את הבפנים האמיתי המלא והגדוש!!!

הנה אמרת שפר מהבן שלי בן 16...
(הגיע שתוי חצי חצי מבית הכנסת... ולא גמר לדבר דברי תורה ואמרות מחכימות)
מסתכל על בקבוק הסבון - אל סבון
לוקח אותו ביד וצועק:
קל סבון !!! אתם רואים, יש את ד' בכל מקום, גם על הסבון!!!
אני אומר לכם, מי שמייצר את זה יש לו פרנסה ברווח!
כי הוא מכניס את ד' : קל סבון !!!!

אחר כך לוקח את בקבוק השתיה - ג'מפ...
וצועק, הנה גם כאן יש את ד'!
מה זה ג'מפ ? לקפוץ !
צריך כל הזמן לקפוץ בעבודת ד'
(ואז התחיל לקפוץ עם הבקבוק עוד ועוד..)

בקיצור...
שימח אותנו כל כך.... ( ועכשיו לא זוכר כלום....)
אם יש לכם אמרות שפר מהשיכורים היהודיים והנפלאים שלכם
מוזמנים כאן להוסיף..

(ועוד משהו, אחד האחים שלי (נשוי) היה שיכור ממש....
באמצע סעודת פורים אצל ההורים, הוא ראה שבעלי הביא לאח אחר חבילת שטרות של כסף. (איזה סכום כסף שהיה צריך להעביר לו)
הוא כל כך נדלק, ברגע אחד, הוא תפס את השטרות וקרע אותם !!!!
וצעק, שהכסף זה שטויות !!!!!!!!! ולא צריך את זה בכלל !!!

בקיצור, אח שלי הצליח להוציא ממנו את זה וכולנו היינו בהלם !
אחר כך הצלחנו להדביק איכשהוא את השטרות,
ואז התהפכו היוצרות , והשיכור, לא גמר לנשק אותו ולחבק אותו ולבקש סליחה....
ואז לקח שעה שלימה של בכי של השיכור, שבקש שיסלח לו....
זה היה מחזה מבדר מצחיק ומבכי כאחד...)

חושב מחדש

משתמש מקצוען
אברך שקט מהשכונה הגיע לאסוף כסף לקמחא דפסחא, אמרתי לו שהיום זה פורים ונותנים מתנות לאביונים, ולא קמחא דפסחא.
אז הוא ענה לי - לא הולך לי לאסוף מתנות לאביונים, אני מנסה את מזלי בקמחא דפסחא. :)

בחור מבוגר [מאד] שנרדם על הרצפה, אמר לי... עדיף רצפה של בית... ממזרון נוח של ישיבה :(

הגיע אברך שיכור כמו לוט [או לדברי @בן ציון הלמ לוט קטן עליו] עלה על השולחן, ואשתו אומרת לו תרד עכשיו, אתה עושה לי בושות.
אז הוא אמר לה - נו ונהפוך הוא... בסעודת אחשורוש אשתו עשתה לו בושות, בפורים אני יעשה לך בושות... :)

אחד החברים שהיה בסעודה שתה יין ללא הבחנה, אשתו אומרת לי, זו חובה שלך לעצור אותו... אחרת אין לי מי שיגרור אותו הביתה.
ההוא עונה לה - את גורמת לו לעבור על 'לא תחסום'..

בחור מישיבה ישב אצלי בבית שתוי ברמה מטורפת, אמרתי לו על כל ווארט, תקבל עוד 100 שקל לת''ת, הוא אומר לי בשמחה... ומתחיל לדבר... אחרי חצי שעה הוא אומר לי, נו ספרת? אמרתי לו ... ממש לא. אז הוא אומר לי, גם אני לא, אבל נדר לעשות צדקה מחוייב בה, זה עליך... עכשיו תתן לי 2000 מדין ספק. :)

קבוצת בחורים הגיעו [אחד לא שיכור] והם אומרים לי, אתה הבית האחרון שאנחנו דופקים, והתחייבנו 5000 שקל לת''ת, וחסר לנו 680 שקל. אמרתי להם כמה אספתם עד עכשיו? אחד השיכורים עונה, אמרו לנו שמותר לשקר פעם אחת בפורים, לא פעמיים.... :)

עוגיות

משתמש מקצוען
לבית הכנסת של בעלי נכנס אחד מהמתפללים כשהוא שיכור, גורר ביד אחת משלוח מנות גדול וביד השנייה ילדה כבת 7 הנראית מצד אחד מופתעת ומצד שני חסרת אונים ...

המתפללים תהו במידת מה לגבי הכנסת ילדה(נקבה) לבית כנסת :eek::eek:
אך לא אמרו דבר...

משהעניין נעשה תמוה יותר , עת התיישב הלה עם הילדה לסעודת המצווה
החלו לטפוח על גבו השיכור ולבדוק במה הדבר אמור,

התברר שהנ"ל יצא מביתו שיכור כשדעתו זחוחה עליו במידה רבה ובדרך צפה בילדה שרוצה לעבור את הכביש -
אה שהעביר אותה את הכביש אה שאחר כך המשיך עמה יד ביד לבית הכנסת.
נחסוך לכם את תאורי פרצי הצחוק שהיו שם ואת הבהלת הילדה החוצה ,כולל הליכה עד היעד ...

עדדלאידעעעע:rolleyes::p

שוש12

משתמש פעיל
חשוב לשמור על השפיות גם בתוך ההתבסמות
וזה מראה היטב על האישיות והמידות של האדם
כיצד הוא מתנהג כשהוא ללא שליטה מלאה על עצמו...

וכף, ויפה כל כך לראות את בני התורה האברכים
שגם מתוך שיכרות עסוקים רק בתפילה/ ברכות/ שירי רגש ונשמה/ שמחה ועליצות
ונזהרים מאד מגזל/ נזק/ שבר/ שקר וכו'

מרחבית

משתמש מקצוען
בית הכנסת של בעלי נכנס אחד מהמתפללים כשהוא שיכור, גורר ביד אחת משלוח מנות גדול וביד השנייה ילדה כבת 7 הנראית מצד אחד מופתעת ומצד שני חסרת אונים ...
המתפללים תהו במידת מה לגבי הכנסת ילדה(נקבה) לבית כנסת :eek::eek:
אך לא אמרו דבר...

הדבר הראשון שצריך לעשות במקרה כזה שנראה משונה, לברר האם זו הבת שלו ומה קורה כאן! הבעיה של ילדה בת 7 בעזרת גברים מתגמדת מאוד לעומת החשש של מה שקרה באמת: מתוך שכרות הוא גרר איתו ילדה זרה! מזעזע ברמות! אנשים חייבים לפתח אחריות ולפקוח עיניים! מנסה לדמיין מה הרגישה הילדה!
חייבים גם לעדכן את ההורים. ילדה בת 7 שהולכת עם אדם זר לאן שהוא לוקח אותה - חייבים לטפל בזה!

נערך לאחרונה ב:

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדבר הראשון שצריך לעשות במקרה כזה שנראה משונה, לברר האם זו הבת שלו ומה קורה כאן! הבעיה של ילדה בת 7 בעזרת גברים מתגמדת מאוד לעומת החשש של מה שקרה באמת: מתוך שכרות הוא גרר איתו ילדה זרה! מזעזע ברמות! אנשים חייבים לפתח אחריות ולפקוח עיניים! והייתי מצפה לבהלה ממה שקרה מול עיניהם, ולא לפרצי צחוק. האם חשבו לרגע מה הרגישה הילדה??
חייבים גם לעדכן את ההורים. ילדה בת 7 שהולכת עם אדם זר לאן שהוא לוקח אותה - חייבים לטפל בזה!

ואיך שולחים ילדה קטנה לבד בפורים, ונניח שלא היתה ברירה
עוד לא מזהירים אותה קודם לבקש לעבור כביש רק מאימהות ולא לדבר עם אף אחד וכו' !!??

מרחבית

משתמש מקצוען
ואיך שולחים ילדה קטנה לבד בפורים, ואם היו חייבים
עוד לא מזהירים אותה קודם לבקש לעבור כביש רק מאימהות!!??
אכן יש צורך לדבר עם ההורים. לא סותר שאנחנו צריכים לשים לב מה קורה מסביב. כנראה היו בטוחים שזו הבת שלו. והיו עסוקים במוזרות של הכנסתה לעזרת גברים, ולא חשבו בתחילה מעבר לזה.

נערך לאחרונה ב:

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
חתני המבוסם (ת"ח פדנט ואיסטניס מופלג) עלה ונעמד על השולחן והתחיל לומר דברי תורה. גערתי בו: רד, רד מיד מהשולחן! והוא אמר: אבל מפורש (משנה אבות): ''שֶׁאָכְלוּ עַל שֻׁלְחָן אֶחָד וְלֹא אָמְרוּ עָלָיו דִּבְרֵי תוֹרָה'', שמע מיניה שצריך לעמוד על השולחן, לא על ידו, ולומר דברי תורה...

חלון הזדמנות

משתמש פעיל
שיכור שהיה במצב מבוסם למדי, בכה בדביקות את השיר: "עבדו, עבדו... את השם בשמחה"...
הוא נשאל על ידי אחד הצופים: "עבדו את ה' בשמחה"- יפה. אבל יש גם עבודה מיראה. איך זה מתיישב? זו לא סתירה?"

השיכור הניף ידו בביטול: "נו, באמת... ע"י סטירה אחת העבודה הופכת משמחה ליראה!"

פרלמן הני

משתמש מקצוען
והפדיחה שלי: (אין אשכול אחר אז זה הכי תואם לפה...)
הייתי באמצע להכין משלוח מנות למכר חשוב של המשפחה, ורציתי להעביר לתוך אריזה יותר גדולה, התחלתי ותכף הפסקתי בגלל מה לא, כשבאמצע הגיע האורח הנכבד והודעתי שהמשלוח מנות שלו נמצא בתוך אותה אריזה, ההוא הסתכל בפנים עשה פרצוף של הלם, והחליט כי חבל לסחוב סתם אריזה כ"כ גדולה, הוציא את 2 החטיפים הפצפונים שהיו שם ועמד ללכת... הבושות וההתנצלויות שהלכו שם...

חושב מחדש

משתמש מקצוען
הבושות וההתנצלויות שהלכו שם...
לא אשכח שפעם הבאתי משלוח מנות לחבר,
והוא החזיר לי - משהו שהוא הכין ממש בשבילי :)
אבל הביא לי משהו שהוא קיבל מתלמיד שלו :)
ובתוכו מכתב עם כמה מאות שקלים, ותודה גדולה על כל הסיוע...

החזרתי לו -
והוא הסביר שמרוב משלוחי מנות, איבד את הצפון :)

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלינו אבא שלי באמצע הסעודה נתן דרשה ואח שלי היה שיכור וכל הזמן בכה בקול והתלהב ממה שהוא אמר והעיר הערות... וכל רגע הוא ניסה להשתיק את עצמו "די, די, אני מפריע. זהו."
ולא הצליח... ובאיזשהו שלב הוא יבב לעצמו "ד' בבקשה תעזור לי להקשיב, אני מנסה כל כך, אני לא מצליח... ד' אני מתחנןןן " ככה הוא בכההה.
אחרי כמה דקות הוא באמת איכשהו הצליח לשתוק ואז אני אמרתי משו אז הוא תקע בי פרצוף כזה נזעם... אז החזרתי לו פרצוף יענו פגוע אז מיד הוא התרכך ונבהל וניסה לפייס אותי...
קיצור, שיכור חמודדדד.

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
י
לא אשכח שפעם הבאתי משלוח מנות לחבר,
והוא החזיר לי - משהו שהוא הכין ממש בשבילי :)
אבל הביא לי משהו שהוא קיבל מתלמיד שלו :)
ובתוכו מכתב עם כמה מאות שקלים, ותודה גדולה על כל הסיוע...

החזרתי לו -
והוא הסביר שמרוב משלוחי מנות, איבד את הצפון :)

קיבלנו משלוח מנות יפה ומושקע ממישהו שבדכ ...לא ממששש משקיע...
פתחנו ובפנים היה פתק שסיפר לנו את הדרך שבה הגיע אליהם המשלוח...;)

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הברקה של שיכור
המצינג מקורו מהתורה
אם תעזבני יום יומיים אעזבך. ..
צחק על כל אלו שעזבו את הלימוד בשביל לאסוף כסף.
אפרופו מצ'ינג, אחד אצלינו רצה לעשות סיום מסכת והיה רק 9, אז אחד החליט שהוא מכפיל את עצמו במאצ'ינג:)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה