עזרה אמצעי עזר ללקויי ראיה

ב"ה חי ונושם

משתמש חדש
איני זוכר מנין השגתי אותם, אני רואה שהם קיימים בהודעה זו
בשרשור מופיע למעלה שהיה מייל דרכו ניתן היה להשיג הספרים. את המייל לא ניתן לראות לפי כללי פרוג. בקובץ ווארד שצירפת למעלה בשם "טקסט מצורף למכתבים", מופיעים בתוך רשימת הספרים גם : שנים מקרא ואחד תרגום,
אך אותם לא העלית לציבור, האם תוכל לשלוח לי בפרטי את המייל של אותו גמ"ח, כדי שאפנה בעצמי?

תודה!
עזר לי מאד.

לתועלת הציבור, וקיבלתי מהם רשות, אעלה כאן כמה דברים שקיבלתי מהם.

זו הרשימה של הספרים שיש ברשותם לתועלת הציבור

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
בשרשור מופיע למעלה שהיה מייל דרכו ניתן היה להשיג הספרים. את המייל לא ניתן לראות לפי כללי פרוג. בקובץ ווארד שצירפת למעלה בשם "טקסט מצורף למכתבים", מופיעים בתוך רשימת הספרים גם : שנים מקרא ואחד תרגום,
אך אותם לא העלית לציבור, האם תוכל לשלוח לי בפרטי את המייל של אותו גמ"ח, כדי שאפנה בעצמי?
largetora@gmail.com

חנה הלל

משתמש חדש
שלום,
אם למישהו יש טקסט סימני ר"ה להורדה - עדות המזרח, עם ניקוד יעזור לי מאוד.
תודה רבה

ב"ה חי ונושם

משתמש חדש
למשהו יש שיעורים של ר' מיכל זילבר? אני מחפש קבצים להורדה. פעם היו ברשת וכיום הוסרו. אבל קיימים בעמדות הטענה כפי שהבנתי. אם למשהו יש אצלו, אשמח לקבל. סדר קדשים. תודה

Amsterdam

משתמש רשום
יש קו חדש שאפשר לשמוע בו את פרקי התהילים
02-3130242
מוקלט ע"י קריינית בצורה ברורה

עדכנו את מי שיכול לעזור לו

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
למשהו יש שיעורים של ר' מיכל זילבר? אני מחפש קבצים להורדה. פעם היו ברשת וכיום הוסרו. אבל קיימים בעמדות הטענה כפי שהבנתי. אם למשהו יש אצלו, אשמח לקבל. סדר קדשים. תודה
להסיר כוכביות

אפשר גם לפנות לקול הדף
ליצור קשר במספר 025383999 או לפנות במייל kolhadaf2*gmail.com

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה