אחלה צבעים וסגנון מגניב!
ים הצלחות סכינים ומזלגות...
@מרים יעל!יפית, יפית, יפייפית....
אני כל כך אוהבת את הסגנון שלך ויותר מזה אוהבת את האישיות שלך ואני אהיה רגע פסיכולוגית בעשר שקל ואגיד שאפשר לראות את האופי החיובי והזורח שלך בתוך הציורים! התנועות הרחבות והמשוחררות, החיוכים, העיניים הבורקות והצבעים החיים והכל בטעם טוב, עדינות ועם זאת חיות ונמרצות (בשורוק. נראה לי המצאתי מילים שלא קיימות). סגנון זה אולי דבר שאפשר לנסות לחקות אבל את הווייב, האוירה אף פעם לא, תמיד שמים לב מה יושב מתחת. מיד כשאני רואה ציור שלך אני יודעת שזו את ועולה לי חיוך!
מקווה שלא תשתני ותמשיכי לחייך אותי ואת כולנו
מה זוכרת, אני עד היום כותבת ככה
איזה כיף לקרוא!ציורים וצביעה מקסימים,
הכל כ"כ מלא חיים ושמחה.
עשי חייל.
אני רק כל הזמן תוהה...אם את מציירת כ"כ יפה למה פרגנת לניק שלך תמונה כ"כ...
מיריהוהווו אמנית אחרונה ו-באמת חביבה!!
התבוננתי בציורים ובמה שכתבת, קודם כל כבוד ענקק על כל ההשקעה שמאחוריך (ולפניך) רואים שאת פייטרית, כשרונית בנשמה, מנצלת ושואפת רחוק!! ואני חושבת עוד הרבה, אגיד לך פנים מול פנים..
אז על הציורים-
הציורים שלך מלאי חיות וענין, אין טיפת שעמום, וזה הכי חשוב.
שנית- הצבעים שלך ממש בליגה, הכל מחולק לפי עומק ובחירת צבעים ברמה מחושבת להפליא!
שלישית- התנועה שלך! מי מדגים לך את כל הפוזות האלו?! משוחרר אמתי וזורם מאוד! (רואים עבודה עבודה).
רביעית- הקומפוזיציה פשוט מעולה! בכל ציור רואים מחשבה! הקומיקס מדהיםם
חמישית- יש לך ייחודיות בציורים- מזהים ישר שזה שלך!
שישית- את צריכה להעלות יותר ציורים שלך!
שביעית- את צריכה להוציא סדרת ספרים יוצאת מהקופסא
שמינית...
תשיעית...
ים תיכון של הצלחות, נחת, בריאות, שפע וברכה עד בלי די!!
ים צלחות
(זוכרת?)
לא הגזמתן בכללים תיכון של הצלחות, נחת, בריאות, שפע וברכה עד בלי די!!
אוחח רק עכשיו אני רואה שהיו עוד כמה שנונות לפני עם הים הצלחות..לא הגזמתן בכלל
יא אמאלההגעתי בזמן אני רואה...
הרבה זמן לא היתי בפרוג בכלל ובאומני הציור בפרט - כל כך התגעגעתי!
שמחה שהעלו לפה ראיון עם @יפית כוכב
הקו כל כך זורם, מלהיב ואהוב.
אז ברור שיש כאן בפורום המון המון מוכשרים ובאמת שאני אוהבת כל כך הרבה סגנונות ציור כאן - זה לדעתי היופי בפורום הזה, שיש כאן סגנונות יחודים וכישרונות שלא נוגעים במלא הנימה באחרים אלא מחפשים לתת ולהעניק. זו אוירה טובה שאהובה עלי במיוחד ולכן אני ממש נהנית לבלות כאן הרבה.
נהנית ברוב הפעמים מכל שני'ה
אז אני יכולה לומר שאחד המועדפים עלי הוא הציור מהאתגר הישן (אוי האתגרים של פעם... ) עם נפוליאון בונפרטה - אתגר ת"ז או משהו כזה, עם נפוליאון שבקושי הגיע למסגרת של התמונה ונאחז...
ומשהו ישן יותר - עם מכונת כביסה שבלעה גרב מקולקלת, עם פרצוף שממש קשה לשכוח למרות השנים שעברו - והגרב המבוישת בסל שבקצה
ופתאום רואים איך את צוברת נסיון וב"ה עבודות נוספות, הקו הולך ומתחיל להתיצב ולתת עוד נופך וזה פשוט תענוג לעקוב, כל יצירה היא באמת יצירתית, מלאת מעוף וחיות. מסכימה לגמרי עם @מרים יעל - הפסיכולוגיות שלך שוות יותר ממיליון נראה לי שכדאי לך לשקול הכנסה נוספת מיעוץ בשעות הפנאי. רק בבקשה לא להסב מקצוע כי אי אפשר בלעדיך בציורים ובקומיקסים.
יפית - יש פה קווים כל כך יפים, את מביעה רגשות בצורה מדהימה שממש מבקשת להתעמק בציור כי ברור שנחבאת שם מחשבה. זה ציור ברמה מאד גבוהה. תמיד תמיד נעים לראות ולזהות את הציורים היחודים שלך!
תמשיכי בע"ה לעשות חיל...
וסליחה שניסיתי לדחוס כמה כי פשוט אין זמן למרות שיש כמה דקות הן אמורות להיות מנוצלות היטב...
בתקווה להבנה
חחחיא אמאלה
איזה מרגשת
כיף כיף לקרוא! קראתי פעמיים.
אני ממש גדלתי בפורום פה, מכאן צמחתי. מהאמון של כולם והפידבקים.
יאיי
קטעים שזוכרים לי את הציורים!
זה מלפני מליון שנה, עוד ציירתי את זה בשיעור בסמינר
לדדעתי הקדמתי את זמני בציור הזה
והנפוליון לקח לי זמן למצוא, אבל אני אף פעם לא זורקת ציור, לא ידני ולא ממוחשב. אפילו סקיצה.
שריטה שלי
צפה בקובץ המצורף 1160786
צפה בקובץ המצורף 1160789
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: