היי!
איזה כיף שיש עוד אמנים שמצטרפים ומשתפים!
קבלו השבוע את יוסף מרקוביץ הלא הוא @yosefM עם איורים באינק מהמם במיוחד, ובעלי טביעת אצבע ייחודית
תהנו!
ספרי קצת על עצמך
אהלן!
אני יוסף מרקוביץ,
וכן, לא חידוש, כמו כל הקודמים לי, ציירתי מאז גיל אפס בערך, ואפשר להגיד שציור וכל מה שקשור אליו זה הדבר האהוב עלי.
השאיפה שלי בציור זה להגיע לרמה כמה שיותר גבוהה, ובאיכות של מה שאני יוצר, בלי להתפשר.
מה שמוביל לזה שאני יכול להסתכל שעות על עבודות של אחרים, סרטונים ומדריכים (רק לחשוב כמה שעות מהחיים שלי הלכו על זה, בעיקר להסתכל ברפרנסים בפינטרסט. להוציא לעצמך את העיניים, אבל מקור למידה בלתי מוגבל).
והחלום שלי זה להיות אמן במשרה מלאה, פשוט לשבת, לצייר וליצור (קומיקס! יום יבוא ואני אגיע לזה.
למה קומיקס זה כל כך קשה?),
כרגע זה יותר מסתכם בשילוב של ציור עם החיים, והלימודים, ועבודות מהצד פה ושם (מישהו צריך במקרה?).
אמן שהשפיע עליך רבות
וואו, לא יהיה פה מקום לרשימה, אבל ננסה להכניס את העיקריים. (בעיקר אומני קומיקס)
הרז'ה, היוצר של טינטין, רק לראות את הירידה לפרטים ברקעים המטורפים שלו והציור של הדמויות בכל כך קלילות שמשתלבת עם הרקע, והעלילות שהוא יוצר.
אלברט אודרזו, המאייר והיוצר של אסטריקס (יחד עם רנה גוסיני), גם הוא, כל החיים שהוא מצליח להכניס לקומיקס שלו והציורים הצבעוניים.
יש גם את ג'ף סמית, היוצר של בון,
ושי צ'רקה, היוצר של בבא,
גם גדי פולק כמובן, איך אפשר לא,
ועוד רבים וטובים..
אבל ביקשו בקצרה אז נאלץ לעצור פה.
תחום באיור שאתם אוהבים במיוחד
כמובן שאין על ההרגשה של הידני, לצייר ולקשקש עם עיפרון על דף, מה שיכול להיות כל דבר, ואז גם האינק,
אבל לרוב אני משתמש פשוט בקליפ סטודיו פיינט.
והתחום האהוב עלי זה בעיקר קומיקס ועיצוב דמויות...
כמה מילים לקהילת פרוג והמקום שלה אצלך
אין עליכם
המקום הראשון שבו הרגשתי נוח לשתף את העבודות שלי...
ואין כמו לקבל תגובות מפרגנות ועצות בונות מהקהילה פה.
ליצירת קשר
אפשר ליצור קשר במייל yosefeitn100אין לכתוב כתובת מייל (לשים שטרודל במקום סולמית)
ולצפות בעוד עבודות בתיק עבודות שלי:
עבודה שלך שיש לך חיבור מיוחד אליה
שיתוף עבודות נבחרות
איזה כיף שיש עוד אמנים שמצטרפים ומשתפים!
קבלו השבוע את יוסף מרקוביץ הלא הוא @yosefM עם איורים באינק מהמם במיוחד, ובעלי טביעת אצבע ייחודית
תהנו!
ספרי קצת על עצמך
אהלן!
אני יוסף מרקוביץ,
וכן, לא חידוש, כמו כל הקודמים לי, ציירתי מאז גיל אפס בערך, ואפשר להגיד שציור וכל מה שקשור אליו זה הדבר האהוב עלי.
השאיפה שלי בציור זה להגיע לרמה כמה שיותר גבוהה, ובאיכות של מה שאני יוצר, בלי להתפשר.
מה שמוביל לזה שאני יכול להסתכל שעות על עבודות של אחרים, סרטונים ומדריכים (רק לחשוב כמה שעות מהחיים שלי הלכו על זה, בעיקר להסתכל ברפרנסים בפינטרסט. להוציא לעצמך את העיניים, אבל מקור למידה בלתי מוגבל).
והחלום שלי זה להיות אמן במשרה מלאה, פשוט לשבת, לצייר וליצור (קומיקס! יום יבוא ואני אגיע לזה.
למה קומיקס זה כל כך קשה?),
כרגע זה יותר מסתכם בשילוב של ציור עם החיים, והלימודים, ועבודות מהצד פה ושם (מישהו צריך במקרה?).
אמן שהשפיע עליך רבות
וואו, לא יהיה פה מקום לרשימה, אבל ננסה להכניס את העיקריים. (בעיקר אומני קומיקס)
הרז'ה, היוצר של טינטין, רק לראות את הירידה לפרטים ברקעים המטורפים שלו והציור של הדמויות בכל כך קלילות שמשתלבת עם הרקע, והעלילות שהוא יוצר.
אלברט אודרזו, המאייר והיוצר של אסטריקס (יחד עם רנה גוסיני), גם הוא, כל החיים שהוא מצליח להכניס לקומיקס שלו והציורים הצבעוניים.
יש גם את ג'ף סמית, היוצר של בון,
ושי צ'רקה, היוצר של בבא,
גם גדי פולק כמובן, איך אפשר לא,
ועוד רבים וטובים..
אבל ביקשו בקצרה אז נאלץ לעצור פה.
תחום באיור שאתם אוהבים במיוחד
כמובן שאין על ההרגשה של הידני, לצייר ולקשקש עם עיפרון על דף, מה שיכול להיות כל דבר, ואז גם האינק,
אבל לרוב אני משתמש פשוט בקליפ סטודיו פיינט.
והתחום האהוב עלי זה בעיקר קומיקס ועיצוב דמויות...
כמה מילים לקהילת פרוג והמקום שלה אצלך
אין עליכם
המקום הראשון שבו הרגשתי נוח לשתף את העבודות שלי...
ואין כמו לקבל תגובות מפרגנות ועצות בונות מהקהילה פה.
ליצירת קשר
אפשר ליצור קשר במייל yosefeitn100אין לכתוב כתובת מייל (לשים שטרודל במקום סולמית)
ולצפות בעוד עבודות בתיק עבודות שלי:
תיק עבודות יוסף1.pdf
drive.google.com
עבודה שלך שיש לך חיבור מיוחד אליה
שיתוף עבודות נבחרות
נערך לאחרונה ע"י מנהל: