אם אני מזמין כמה פריטים כדי להגיע למשלוח חינם ב49 דולר
ואחרי זה אני מחזיר חלק
יחייבו אותי על המשלוח בחזרה?
אם רשום בדך המוצר החזרה חינםלא על כל מוצר יש משלוח חוזר חינם.
וגם זה קצת גזל עכו"ם לכאורה אם זה כוונתך המקורית.
באמזון יש הרבה סוחרים יהודיים והם נפגעים מההחזרות האלה.אם רשום בדך המוצר החזרה חינם
צריך איזשהו סיבה מיוחדת בכדי להחזיר?
וחוצמזה אני לא מבין איזה גזל יש פה,
נראה לך שהם לא חשבו על זה?
הרבה מאד סוחרים יהודיים (חרדים).באמזון יש הרבה סוחרים יהודיים והם נפגעים מההחזרות האלה.
וגם לכאורה בלי פגיעה במימון (ויש פגיעה במימון), מתארת לעצמי שזה בעייתי לקנות על דעת להחזיר.
כדאי מאד להזהר מזה.
יופי, מחזק את דבריי.הרבה מאד סוחרים יהודיים (חרדים).
חצי בארא פארק/ליקווד מוכרים באמזון.
מה את מתכוונת 'פגיעה במימון'?
זו אכן הייתה כוונתי.יופי, מחזק את דבריי.
חדש לי, אבל מצטרף לעוד דברים שאני יודע על הכללים הקשוחים של אמזון מול המוכרים שלהם.אם המוצר נפגם בדרך חזרה, אמזון לא מחזירים למחסנים והסוחר נפגע מזה (כלומר משלם על זה)
אתה לא יכול להיות בטוח איך המוצר חוזר ואולי איזה עובד חפיפניק זרק את המוצר לפח כי משהו היה נראה לו פגום.
יש מלא מוצרים בלי עלות משלוח.איך אפשר לקנות מוצרים שהם לא חינמיים מעל 49$ (לא מצאתי מוצר כזה ללא עלות משלוח)
המוצר עולה $10-20 ומשלוח עוד 12$
מה עושים?
אני רוצה מוצר מסוייםיש מלא מוצרים בלי עלות משלוח.
אפשר לסנן שיראה לך רק מוצרים עם משלוח חינם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: