אמהות ל2 ילדים רצופים?! כנסי...

גלגלים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לעניות דעתי, כשה"גדול" בן שנה וחודשיים אין מה לחשוב פעמיים, הוא ממש בייבי.

פרסום דובדבן

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בוודאי עגלת תאומים. שנה וחודשיים זה תינוק ממש.

תדמייני שהוא יורד מהטרמפיסט ובשניה של חוסר תשומת לב הוא עלול ללכת לאיבוד/לרדת לכביש חלילה וכו'.

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עגלת תאומים, ומה שיותר מהר!!!
לפעמים דורשים "מהגדולים" כשבעצם הם פצפונים

PERSONAL

משתמש רשום
אולי כדאי שתשמעי גם דעה הפוכה-
גם לי כמובן יש שנים בכזה הפרש והתלבטתי מאד מאד
עד שקלטתי שתאומים לא תעזור לי בכלל למשל כשהגדול בגן (עם עגלה של אחד או אפילו של 2)
וארצה ללכת עם התינוק כדי להחזיר אותו ואצטרך לסחוב אותו על הידיים וכו' ..
חבל על המקום בבית או בחדר עגלות וכמובן חבל על הכסף, לי יש מדרגה(טרמפיסט)
והגדול שכולו בן שנה וארבע כעת מרוצה מאד, ואני גם משחררת אותו לשמחתו יותר בקלות במקומות
בטוחים.אמנם לקח לו יומיים להתרגל לרעיון וגם לעובדה שאני מחליטה לו מתי לרדת אבל זהו זה
ולא קרה כלום גם אם דורשים מהגדולים קצת יותר להם יש את הבונוסים שלהם.
ותודה שקראת עד כאן

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לי היה פעמיים את ההפרש הזה בדיוק, ובשתי הפעמים הספיק לי בהחלט הטרמפיסט שעל העגלה.
נראה לי מאוד מסורבל להסתובב עם עגלת תאומים, להעלות לאוטובוס וכו' - וכשהילד ה"גדול" עומד יציב על טרמפיסט והולך מצויין - אני לא רואה בכך צורך.

הר

משתמש מקצוען
גם לי יש טרמפיסט, אמנם בשביל הפרש גדול יותר (שנה ותשע),
אבל בשביל לשכנע את הבת לעמוד עליו, הייתי צריכה לעבוד קצת, שמתי לה ממתקים קטנים על האמבטיה של העגלה כך שתוכל לאכול תוך כדי....(שקדי מרק, עדשים וכו')

רחליקה

משתמש פעיל
עימוד ספרים
אני חושבת אם את אחת שיוצאת הרבה, יש לך הרבה נסיעות, וכו' אין כמו עגלת תאומים!!!
(לא חשבתן אולי על הזמן שהילד עייף וצריך לישון... כמו במוצאי שבתות וכו'???) למה להכביד עליו ועליכם? למה לגרור אותו בהליכות ארוכות ומתישות, גם אותו גם אתכם, הם הולכים לאט, וכשהם עייפים, בכלל המצב ביש, יכולים לעשות "הפגנות" באמצע הדרך, ואז אתם אבודים... מה יותר קל מללכת עם עגלת תאומים, הילד בטוח ורגוע, ואתם רגועים שלא כל רגע הילד קופץ מהטרמפיסט כי ראה איזו נמלה מענינת...
(יש לי בייבי ג'וגר (לילד יותר גדול אפילו) וממש ממש מציל אותנו הרבה מאד פעמים!)
בהצלחה.

יוגורט

משתמש מקצוען
אני משתמשת בעגלה של פג לשניהם: הקטן מאחורה והשני מקדימה(3 וחצי חודשים, שנה ושמונה)
כי אין לי איך להעלות עגלת תאומים 4 קומות.
העגלה מקסימה : גדולה, גגון ענק ושכיבה מלאה.....

לנדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לא קראתי את כל האשכול, אבל גם לי היו צפופים (שנה וחדשיים שרק התחיל ללכת...)
לא רציתי תאומים כי:
א. זה היה נראה לי מידי ״גדול עלי״ ומסורבל, ובכניסות לחנויות ובאוטובוסים, לא הבנתי איך אפשר להשתלט על ה״מפלצות״ האלו ;) (אני יודעת, זו הרגשה אישית שלי יש הרבה שמסתדרות :) ).
ב. מה יקרה אם ארצה לצאת עם אחד וכדו׳?

אז השתמשתי בטיולון + טרמפיסט:
הילד לא ״עמד״ על הטרמפיסט אלא ישב עליו בישיבה מזרחית, זה היה נהדר, הוא נהנה ואני נהנתי!

במקרה שהילד היה עייף או רצה לשכב.... (זה היה נדיר אצלי כי יש לו עודף מרץ :) אבל כשזה בכ״ז קרה...)
חשבתי על זה מראש, וקניתי טיולון כמה שיותר רחב וגדול... (באופן יחסי)
הייתי מעבירה את הטיולון למצב שכיבה עם החלק של הרגליים למעלה (כך שהשטח ארוך) בהתחלה שמתי את הקטנה מאחורה והוא ישב מלפניה... אם רצה לשכב הייתי מעבירה אותו למאחורה ומשכיבה את הקטנה קשורה בין הרגליים המפוסקות שלו (בגלל שהטיולון היה רחב היה מקום ברווח) זה היה מצויין.

למרות שאני מדגישה שלרוב השתמשתי בהסדר הזה שהוא יושב על הטרמפיסט והוא אהב את זה מאד!

בהצלחה...
ו... מזל טוב :)

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בין הראשונה לשניה לא קניתי תאומים. ההפרש היה גדול יחסית. בין השניה לשלישי קניתי ולא הבנתי איך הסתדרתי בלי. תענוג! שמים וארץ! (אמנם בנפרד הייתה לי גם עגלת יחיד).

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הגדול שלי כבר בן 3+ ועדיין הרבה יותר נח לי לקחת אותם בתאומים כי הם שובבים וככה אני מרגישה בשליטה שלא יעלמו לי...אבל כשילדתי הוא היה בן שנה ושבע וברור שהיה צריך עגלת תאומים,בגיל שציינת זה חובה חובה...עוד כמה יציאות תביני את זה לבד.
מה שחשוב בעגלה זה שהיא תהיי קלה ופרקטית..אחרת תשאירי אותה הרבה בבית :)
מזל"ט

mrv9096

משתמש רשום
אין הרבה מה להוסיף לאור ההמלצות החמות על עגלת תאומים, אבל אני חושבת שכדאי מאוד אם יש אפשרות שתהיה גם עגלת יחיד בנפרד- למקרה שאת הולכת רק עם אחד מהם/ שהגדול בגנון וכו'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה