אני מטעין מראש במערכת הרבה סיפורי ילדים, מביא ספרי קריאה, שקיות אישיות של אוכל ונשנושיםאני מתכוננת במרץ לחופש
בודקת אתרים ומתכננת ביקורים
עד שאני נזכרת בנסיעה,
יוצא לי כל המצב רוח
הילדים שקשה להם הדרך...
מחפשת דחוף רעיונות איך להעסיק ילדים במגוון גילאים בנסיעות ארוכות
רעיונות?? פליז....
לא חושב שיש בכלל מה לדמות לנסיעה בחו"ל....היה פה לא מזמן אשכול כזה,מישהי מחו''ל,נסיעה של 8 שעות.
תחפשי.
.....
דווקא אותי תפסה הסקרנות איזה מקומות מעניינים את מתכננת במרץ?
מסכימה לשתף?
תודה! נכנסתי לאתר של זמן איכות, הם מצוינים! - צריך לזכור להביא עטים/ צבעים לדרךקיבלתי במייל
השאלות כבר מוכנות ואתם יותר ממוזמנים להיכנס לאתר https://zmanehut.com/
בלשונית "זמן איכות בטיול",
להוריד אותם בחינם ולהנות מאוד בנסיעה הבאה שלכם!!
נהיגה ארוכה עם ילדים יכולה באמת להיות לא קלהלא חושב שיש בכלל מה לדמות לנסיעה בחו"ל....
בנסיעה לצימר בקצה הארץ ב3 שעות כמעט כולן זה בפקק אחד ארוך שלא נגמר
לעומת זאת בחו"ל זה נסיעה של שעות בכבישים גדולים ומרווחים או בכבישים ריקים ושוממים
אגב נכון שגם לילדים קשה אבל מה עם הנהג??
הילדים עוד נדרדים בדרך אבל הנהג נוהג ונוהג וכשמגיעים לצימר הילדים קופצים לבריכה והנהג צריך לשמור עליהם במקום ללכת לנוח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: