נכתב ע"י מלפפון;1662775:עצוב.
שמחה שאצלנו זה לא קורה.
ילד לא מקבל כל היום אמא, אבל הוא כן מקבל 'אסימונים' לאורך היום.
(חוץ מזה שבבתים ברוכי ילדים, הילדים לא משתעממים עד כדי כך כל היום וצריכים את האמא לכל משחק).
נכתב ע"י אות ומופת;1662869:קודם כל שעה זה הרבה,
שנית - כשיש עומס בעבודה זה יכול להיות כל דקה פנויה,
שלישית, ב"ה שאצלך זה לא ככה וגם אצל הרבה נשים חרדיות, אבל את מאוד תמימה אם את חושבת שהסרטון לא מיועד לציבור שלנו...
נכתב ע"י מלפפון;1662896:וזה מה שכתבתי למישהי באישי שאמרה שיש לה מצפון שהיא לא משחקת עם הילדים שלה כמעט:
"כל אחת יש לה מה שהיא יכולה לתת. אם את לא מתעניינת במשחקים דווקא, את יכולה להקריא ספרים, או לצייר ציורים, להקשיב, לעשות ביחד דברים שאת נהנית לעשות.
אתמול ישבתי וכתבתי עם הבת שלי סיפור לתחרות סיפורים בבית הספר,והבת שלי ישבה והשתעממה.. לא עניין אותה..
אם אני רואה ילד משועמם, אני נותנת לו פתרון תעסוקתי שלא קשור אליי.
הרבה פעמים אני פתאום 'מגלה' שחסר לנו שמן, ושולחת ילדה משועממת במיוחד לשכנה במרחק בנין מהבית כדי לבקש בקבוק שמן.
לפעמים אני מסכימה לקחת את ההימור, ולתת לבת שלי לשטוף כלים.
שבוע שעבר ביקשתי מהבת שלי אם היא יכולה בדחיפות לעשות חוברת ציורים כי אני צריכה את זה ללא יודעת מה..
לפעמים אני רוצה לבדוק את אחד המשחקים אם לא אבדו חלקים, ומבקשת מאחת הבנות שממש דחוף לי אם היא מסכימה לספור את החלקים, כי בדיוק סבתא שאלה הבוקר אם המשחק טוב ונשאר, ומעניין אותי לדעת..
ועוד משהו אחרון: אתמול נתתי לבת שלי למיין כרטיסי ביקור של כל מיני נשים שהשתתפו בכנס תמך של נשות העסקים בירושלים ולהגיד לי של מי הכי יפה.. (כמובן שהיא אמרה ששלי בין היפים)..
נכתב ע"י RacheliArt;1662964:גיל 2 תני לו או לה מגבונים שינקה שולחן -חלון-רצפה...
מעסיק מאד...(-:
נכתב ע"י efrat1;1662975:הבן שלי כמעט בן 3 ואין מצב שזה מעסיק אותו הרבה זמן
....
נכתב ע"י שושיה;1663040:גם לליבי נגע הסרטון הזה, ואני בדיוק כמוך מלפפון
הבו לי תעסוקה לבן 4.5 מקסים שכשאחיו ואחותו הולכים לחברים מ-ש-מם לו, לא, הוא לא מוכן ללכת לחבר, וכל הצעה, משעממת לדבריו, לא לצייר ולא לנדנד את התינוק, לא להביא לי ירקות לארוחת ערב, לא ללוות משהו משכנה דלת ליד כי הוא "מפחד" ולא, לא מתחשק לו עכשיו לסדר\להוריד כביסה, הוא רוצה רק ללכת לסבתא שכרגע מחוץ לעיר.
נכתב ע"י מלפפון;1663060:גיסתי נותנת סלוטייפ..
לקטנים פתוח, והם הורסים אותו לאט לאט (היא קוראת לזה ביביסיטר ב2 שקל)
ולגדולים- התעללות... סגור.. שיעזרו לה לפתוח.
לגיל שנתיים זו בעיה. אני לוקחת אותו לגינה כדי שיהרוס שם את המתקנים. נס שהם מברזל.
נכתב ע"י מלפפון;1662894:קודם כל, תודה על התואר תמימה נראה לי שזו פעם ראשונה שאני מקבלת אותו מוצמד אליי לדש. אבל זה אומר שאני מתקדמת בחיים ורוכשת עוד תכונות...
שנית, לא אמרתי שזה לא קשור לציבור שלו אלא ששמחה שאצלי בבית המצב הזה שהוצג בסרט בשלמותו, לא כך ואני שמחה על כך.
עד כאן דעתי הנאיבית
נכתב ע"י שושיה;1663040:גם לליבי נגע הסרטון הזה, ואני בדיוק כמוך מלפפון
הבו לי תעסוקה לבן 4.5 מקסים שכשאחיו ואחותו הולכים לחברים מ-ש-מם לו, לא, הוא לא מוכן ללכת לחבר, וכל הצעה, משעממת לדבריו, לא לצייר ולא לנדנד את התינוק, לא להביא לי ירקות לארוחת ערב, לא ללוות משהו משכנה דלת ליד כי הוא "מפחד" ולא, לא מתחשק לו עכשיו לסדר\להוריד כביסה, הוא רוצה רק ללכת לסבתא שכרגע מחוץ לעיר.
נכתב ע"י אות ומופת;1663076:עכשיו הבנתי אותך. חשבתי ש"אצלנו", התכוונת בציבור שלנו, ומכאן כל הויכוח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: