אשמח ליצור איתך קשר לדעת למהלא מומלץ....
שמעתיהרבה המלצות
תודה
אשמח ליצור איתך קשר לדעת למהלא מומלץ....
גם אם זה כ''כ חשובלא הייתה הבעת דעה בעד או נגד רק ציון דבר משעשע שסולם הערכים אצל הרבה בני אדם שיש להם כאלה הוא לפעמים שונה מאד מהעולם שלפי התורה ורוחה.
כמובן כל ערך חשוב הוא ראוי לשבח גם אם אינו מדורג נכון בסולם בהנחה שלא בא על חשבון משהו חשוב ממנו.
תודה על ההבהרה
לא מכירה פאניות במרכזמישהי מכירה פאנית טובה באזור המרכז שמוכרת את הפאות של מירי קופולוביץ?
וכן, אשמח לכל המלצה על פאה טובה, שיער איכותי ,דק ומבריק, בנויה טובה ואיכותית!!
יש לה את כללל המעלות האלו!!!וכן, אשמח לכל המלצה על פאה טובה, שיער איכותי ,דק ומבריק, בנויה טובה ואיכותית!!
אשמח לענות לך באישימישהי מכירה פאנית טובה באזור המרכז שמוכרת את הפאות של מירי קופולוביץ?
חוי הרמן מב"ב עובדת עם הפאות של מירי,מישהי מכירה פאנית טובה באזור המרכז שמוכרת את הפאות של מירי קופולוביץ?
וכן, אשמח לכל המלצה על פאה טובה, שיער איכותי ,דק ומבריק, בנויה טובה ואיכותית!!
קנית /שמעת עליה בסוף?מישהי קנתה/ שמעה/מכירה את הפאות של מירי קנר-מרח' ירמיהו בירושלים
איך הם מבחינת איכות שיער?
כי היא מוכרת פאות בסדר גודל של מחיר כזה 8-9
כמה עלתה הפאה?בלת"ק
אימא שלי ואחותי עשו עכשיו פאה אצל אסתי ברגשטיין (הבת של מירי לרנר) ונהנו בטירוף!!! היא היצרנית.
נהנו מהמחיר, מהשירות האישי! היחס והעבודה המקצועית.
אחותי רקצתה בהתחלה פאה בסגנון גלי והתאכזבה כשראתה את הפאה שיצאה לה, אסתי לא התעצלה ואין לי מושג איך היתה יכולה לספוג הפסד אבל עשתה לה פאה חדשה!
ממליצה מאוד
אני חושבת 10,000 ש"ח לאורך של 15.5 ס"מכמה עלתה הפאה?
אני מאד מרוצה מהפיאותקנית /שמעת עליה בסוף?
כי מישהי ממש המליצה לי עליה עכשיו ואני מחפשת עוד חוות דעת.
מירי כהן מבן נריה מדהימהדבורי הלפרין ראיתי פאות שלה ונראה זוועה, כובע קש...
בריינדי השיער מהמם אבל ממש לא דק
חיה שטיינברגר מהמם!
שבי פלס תלוי מה מזלך..
מנסיון אישי ממליצה על מירי כהן מבני ברק רחוב בן נריה שיער נדירר
ובכל פאה צריך מלא סיעתא
שירות מטורף!!!קנית /שמעת עליה בסוף?
כי מישהי ממש המליצה לי עליה עכשיו ואני מחפשת עוד חוות דעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: