כסף חזרה תוכלו רק להוציא מהם בתביעה משפטית, על אי שליחת חשבונית, ולכן אי קבלת הודעה על סיום השנתיים.לקבל בחזרה כסף גם הצלחתם?
כסף חזרה תוכלו רק להוציא מהם בתביעה משפטית, על אי שליחת חשבונית, ולכן אי קבלת הודעה על סיום השנתיים.לקבל בחזרה כסף גם הצלחתם?
שקר וכזב לא שולחים הודעות קוליות ובפרט שזה מדובר בציבור החרדי שעל הקו הנל אין SMS.מעניין, בחשבון שלי הם העלו ל-70 ש"ח, בדיוק לפני כשבוע עליתי על זה,
המתנתי על הקו כמה פעמים במוקד שירות הלקוחות, עד שהייתי צריך להטעין סוללות...
פתחתי ע"ז אשכול:
https://www.prog.co.il/threads/רמי-לוי-תקשורת-לא-עונים-בשירות-לקוחות.463828/
בסוף כשקבלתי מענה, השיבו כי שלחו לי תזכורת מוקלטת על סיום החבילה, שהגיע כנראה בסביבות פסח ולא הפנמתי.
לא, במקרה של מעבר לקוח קיים, יש רק דמי מעבר.אם אני מעדכן באתר שאני עובר תוכנית ל-14.9
חוץ מהדמי מעבר - 30 ש"ח, יורד גם על הדמי חיבור - 50 ש"ח ??????
לא אמר לך את זה רמי לוי, אלא מקסימום סוכן נכלולי.לי אמרו כשהזמנתי את הקו, לפני כשנתיים, שהמסלול יעבור מאליו ל-14.9 ש"ח. והם לא שלחו הודעות לא קוליות ולא במייל, ופתאום ראיתי שהם גובים 92 ש"ח. שלחתי להם לפני כשבוע הודעה דרך המייל, והם לא חזרו אלי.
בעל הקו כיום והבעלים שאליו רוצים להעביר את הקו, צריכים למלא טופס העברת בעלותאנחנו 3 קוים תחת לקוח אחד,
איך אני יכולה לשנות קו אחד שיהיה תחת לקוח נפרד עם פרטי תשלום נפרדים?
כעת הוא עולה 16.9מישהו יודע אם גולן אכן ביטלו את המסלול הזול של 12.9?
רצו להקדים את כל העוברים מרמי לוי...כעת הוא עולה 16.9
יש כאלו שלא צריכים יותר מזה...לא מומלץ בכלל לעבור גם אם עולה 12.9 היות וזה כולל רק 2500 דק' לעמת 5000 ברמי לוי.
ברמי לוי אמנם יש יותר דקות אבל הגבלת חיוגים ל-2000 במקסימום, זאת אומרת שגם אם חייגת וניתקת אחרי שניה זה נחשב חיוג ואם עברת בחודש את ה-2000 חיוגים תחויב מכאן ולהבא על כל דקת שיחה 17 אגורות כולל מע"מ. גם אם לא עברת את ה-5000 דקות בחודשלא מומלץ בכלל לעבור גם אם עולה 12.9 היות וזה כולל רק 2500 דק' לעמת 5000 ברמי לוי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: