(אני זכר)שדכנית אישית זה בחינם, השאלה שלך מאד טובה! פני לבית לשמי בכתובת המייל w035083253אין לכתוב כתובת מייל או לרבנית פישר 0548413449 ותקבלי תשובה שתסביר ותאיר את עיניך על מה גובים את התשלום.
פניתי אליהם בכתובת המייל ולא קיבלתי מענה
(אני זכר)שדכנית אישית זה בחינם, השאלה שלך מאד טובה! פני לבית לשמי בכתובת המייל w035083253אין לכתוב כתובת מייל או לרבנית פישר 0548413449 ותקבלי תשובה שתסביר ותאיר את עיניך על מה גובים את התשלום.
אם פנית היום אז בגלל הערב לרווקות שמתקיים ממש עכשיו, בוודאי יש פחות פניות לענות במייל ובמיוחד שזה בהתנדבות!(אני זכר)
(אני זכר)
אשמח לשמוע: מי זו הרבנית פישר? האם יש להם התייחסות לכל המגזרים ותתי המגזרים ביהדות החרדית?שדכנית אישית זה בחינם, השאלה שלך מאד טובה! פני לבית לשמי בכתובת המייל w035083253אין לכתוב כתובת מייל או לרבנית פישר
תשלחי להם מייל או שתתקשרי, אני מאמינה שארגון שקיים בהתנדבות לא גובה תשלום סתם כך.אשמח לשמוע גם פרטים על הארגון- אמרו פה בחינם אבל אני רואה למטה שדווקא זה עסק יקר לקבל שידוך דרכם, רוצה להעביר לחברים אבל זה נראה לא ממש פשוט מבחינת תשלום. מישהו כאן יוכל להאיר את עיניי למה שמסומן בעיגול:
צפה בקובץ המצורף 873056
אשתו של הרב פישר, הרב של הר יונה.אשמח לשמוע: מי זו הרבנית פישר? האם יש להם התייחסות לכל המגזרים ותתי המגזרים ביהדות החרדית?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: