מה הכוונה ערב?שמנה לב שהערב לרווקות עם שדכניות 'בית לשמי' מתקיים מחר!!!
לפי מה שביררתי כל אחת מקבלת שדכנית אישית ללא עלות שמלווה אותה ומחפשת לה שידוך באופן אישי!
אני ממש התלהבתי מהרעיון של שדכנית אישית בחינם!
כדי שתהני גם את שלחי בקשה לקבלת שאלון לרווקות, הנה כתובת המייל:
w035083253אין לכתוב כתובת מייל
שמחה על האפשרות לשתף!
שלחי מייל לבית לשמי, ויענו לך על כל השאלות בשמחהמה הכוונה ערב?
זה בזום או מה ? לא ברור
ממלאים שאלון ושולחים במייל ומה לרשום ?!
איך מקבלים שדכנית אישית ?
רוצה להעביר לחברה בשידוכים אבל צריכה הסבר..
תודה רבה!
בני ברקבאיזו עיר יערך המפגש? ואיפה?
שימו לב זה מגיל 25!לרווקות החל מגיל 23 וגם בגילאים מאוחרים יותר...
תודה על העדכון, יש סדנה לבנות בשידוכים של ציפי גרוסמן וזה מגיל 23, אז בטעות החלפתי בינהם.שימו לב זה מגיל 25!
שלחי מייל לארגון, הם עונים בשמחה על כל שאלה ונותנים מידע על הארגון וכו'.מה זה הארגון הזה? אפשר פרטים נוספים?
העברתי לחברה. תודהשלחי מייל לארגון, הם עונים בשמחה על כל שאלה ונותנים מידע על הארגון וכו'.
בהצלחה!
מה הבעיה?אשמח לשמוע גם פרטים על הארגון- אמרו פה בחינם אבל אני רואה למטה שדווקא זה עסק יקר לקבל שידוך דרכם, רוצה להעביר לחברים אבל זה נראה לא ממש פשוט מבחינת תשלום. מישהו כאן יוכל להאיר את עיניי למה שמסומן בעיגול:
צפה בקובץ המצורף 873056
הבעיה היא לא בזה- הבעיה במה שמתחת- על כל שידוך שלא נסגר 180 ש"ח תשלום, מי יכול לדעת כמה כאלה לא יסגרו?מה הבעיה?
זה דמי שדכנות
הכי קלאסי שיש...
1000 דולר מכל צד
אהההבעיה היא לא בזה- הבעיה במה שמתחת- על כל שידוך שלא נסגר 180 ש"ח תשלום, מי יכול לדעת כמה כאלה לא יסגרו?
בעיני לא ממש.אהה
אחזתי את זה אח''כ..
אבל זה רק אם הייתה פגישה שניה..
חוצמיזה זה לא שווה את זה?
לא יודע...אני חושב שזה קצת בעיה לדרוש 180 ש"ח על שידוך לא סגור- לא די להם בסכום המכובד שהם מקבלים לאחר הוורט?!אהה
אחזתי את זה אח''כ..
אבל זה רק אם הייתה פגישה שניה..
חוצמיזה זה לא שווה את זה?
שדכנית אישית זה בחינם, השאלה שלך מאד טובה! פני לבית לשמי בכתובת המייל w035083253אין לכתוב כתובת מייל או לרבנית פישר 0548413449 ותקבלי תשובה שתסביר ותאיר את עיניך על מה גובים את התשלום.אשמח לשמוע גם פרטים על הארגון- אמרו פה בחינם אבל אני רואה למטה שדווקא זה עסק יקר לקבל שידוך דרכם, רוצה להעביר לחברים אבל זה נראה לא ממש פשוט מבחינת תשלום. מישהו כאן יוכל להאיר את עיניי למה שמסומן בעיגול:
צפה בקובץ המצורף 873056
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: