יש בעיה להקשיב לקובץ השמע?אגב, אני היוצרת של המצגת, והיא נגנבה, השימוש בה אמור להיות בתשלום לבעליה (לא אני)
אסור הלכתית?
יש בעיה להקשיב לקובץ השמע?אגב, אני היוצרת של המצגת, והיא נגנבה, השימוש בה אמור להיות בתשלום לבעליה (לא אני)
הנה הגיעה לה השנה הבאה....מצרפת שכפול----
למורות שביננו,
אם לא השנה, אז שנה הבאה...
מישהו יכול להוריד מיוטיוב ולצרף?- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.youtu.be
בישיבה הוא ילמד הוא ושבע שנותיו
- פונוביז'!
בן 10 היה (לפי נכדו)בן שבע הילד תינוק הינו עוד,
שומעים השכנים וזוקפים הגבות:
על מה זה יסע כה רחוק וינדוד?
למעשה, הוריו בחרו לו את הישיבה הסמוכה ביותר לעירם, העיר הגדולה הקרובה ביותר לעיירה וואבויניק היא פונוביז'.עגלה מטלטלת נוסעת הרחק
בפרוץ המלחמה לאחר 5 שנים בישיבה חזר לתקופה לבית הוריו (על פי נכדו)לעולם לא נדע על דמעות שמחה,
לעולם לא נדע לילותיו שבכה,
רק נדע זאת:
מני אז בית הוריו לא ראה הוא.
ונייר מכתבים יספר לבדו
על שמחה כי גדל בתורה הוא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: