אל תסתר - ליבי קליין

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מצטרפת לרותי ולבן. לא חושבת שיש משהו לקוי בתיאורים. גם לא משהו שבעיה שבחורה תקרא. אין שם שום דבר שהוא לא בסדר. רק שיח כן ומאיתי בין בני זוג.
מה הבעיה בזה?
קטונתי מלהבין...

פוזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
משום מה בגלל שקראתי את הספר אל תסתר וכבר באמת רואים את ההמשך על הנישואים עם אליעזר.
נכון יש מידי הרבה דרמה
ולא מפסיקים לקרוא...

אבל אני אח"כ כן החלטתי לקרוא את הספרים הראשונים.

הספרים בפרוש לא מתאימים לבעלי לב רגיש.
ולא בטוח שמומלץ לבחורות לקרוא

אסטרונאוטית

משתמש פעיל
אני השתגעתי מהמושלמות של כל הגיבורים שלה...בכל זאת זה אישה צעירה, הרגע התחתנה, לא היה לה חיים קלים קודם...מאיפה?
וזה היה גם בכל הספרים שלה"גם כי אלך", "כי אתה עימדי", "אך טוב וחסד", כולם צדיקים , קדושים, הירואיים, ואם לא? אל תדאגו- הם יחזרו בתשובה בספר הבא ויהיו כאלה
כל הנושרים חוזרים וכו'

תמר אלחרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י hbecker;n4991202:
אם אני מנחשת נכון את ספר ההמשך אז לייבי ימות והיא תתחתן עם אלעזר. לייבי ציווה בפירוש שתינשא שוב....

אני לא היחידה שחשבתי על הרעיון?

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י tamar e;n4991580:
אני לא היחידה שחשבתי על הרעיון?

זה ממש צועק מתוך הסיפור, לא? - היא כותבת מקסים, אבל אין אצלה הפתעות או תהפוכות..

תמר אלחרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שירו;n4991645:
זה ממש צועק מתוך הסיפור, לא? - היא כותבת מקסים, אבל אין אצלה הפתעות או תהפוכות..

דווקא אני ממש אהבתי!!!!!!
ואני לא חושבת שצריך לחפש רק את המגרעות, זה שהוא קשה לקריא זה נכון, וכל השאר.... סתם מיותר.

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י tamar e;n4991717:
דווקא אני ממש אהבתי!!!!!!
ואני לא חושבת שצריך לחפש רק את המגרעות, זה שהוא קשה לקריא זה נכון, וכל השאר.... סתם מיותר.

בכלל לא כתבתי ביקורת, כתבתי שהיא צפויה. זה הכל.
ואני אוהבת לקרוא את הספרים שלה , כי יש לה את אמנות הכתיבה-וזאת למרות שאני מזדהה עם כל הביקורת שהוטחה פה (סוג של פרדוקס?!:()

תמר אלחרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י שירו;n4991803:
בכלל לא כתבתי ביקורת, כתבתי שהיא צפויה. זה הכל.
ואני אוהבת לקרוא את הספרים שלה , כי יש לה את אמנות הכתיבה-וזאת למרות שאני מזדהה עם כל הביקורת שהוטחה פה (סוג של פרדוקס?!:()

סליחה. לא התכוונתי ליפול עליך, מתנצלת.
רק בכללי אני חושבת שטחנו את הספר מכל הכיוונים וקצת חיפשו להתפלפל יותר מידי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה