מידע שימושי אלרגיה מסכנת חיים - מזכה בדרגת רווחה בתמת?

גלינג

משתמש סופר מקצוען
זה כבר עניין של פרשנות.
אני מקבלת עשרות טלפונים בשנה מהגן.
אני לא חושבת שזה רמז למשהו - הן באמת לחוצות מהעניין.
כשמזמינים לך אמבולנס על כל שיעול (בנוסף להבעות פנים של ההנהלה שאתה מיותר פה..) זה לא עניין לפרשנות.

(מעשה שהיה ולא איתנו)

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
זה לא אמין ודרך אגב אצל הקטנה שלי שכרגע בבית רשמתי למעון התחילה השנה ואז גילנו סוף סוף למה היא אלרגית כשהגענו למעון של התמת עם התוצאות ברור הם הראו לנו את הדלת באלגנטיות
כהיום היא בבית ואני לא מוצאת לה סידור ראוי
אגיד לך את האמת, אני עובדת בכמה מעונות של התמ’’ת ובפרטיים, ואת הבת שלי, אלרגית עם אפיפן-לא היתי שולחת גם עם סייעת.
קחי לדוג את החורף, אכלו חביתה, ביתך תשב בצד עם סייעת, אבל השטיח והסוודרים של החברים מלאים חביתה. גבינה, לא משנה מה.
הסייעת זה נחמד אבל לא במצב מסכן חיים.
מדברת על גיל זחילה.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אגיד לך את האמת, אני עובדת בכמה מעונות של התמ’’ת ובפרטיים, ואת הבת שלי, אלרגית עם אפיפן-לא היתי שולחת גם עם סייעת.
קחי לדוג את החורף, אכלו חביתה, ביתך תשב בצד עם סייעת, אבל השטיח והסוודרים של החברים מלאים חביתה. גבינה, לא משנה מה.
מדברת על גיל זחילה.
נכון, לכן העדפתי משפחתון.
(ובמיוחד בגלל השיקול של האטופיק - אני לא רוצה שהוא יריח חביתה.... לא כי זה יביא אמבולנס, אלא כי זה יביא גרד.)

elis56

משתמש פעיל
על הדרך-
מישהי הייתה בוועדה של ביטו"ל (לקצבת נכות) ויכולה לספר מנסיונה מה עושים שם, או לתת טיפים?

ב.כ

משתמש מקצוען
מדברת על גיל זחילה.
אכן גם אצלי הם כאלה מן אלרגים במגע עם אפיפאן ובגלל זה אני יודעת שאין כמו השגחה שלי אבל הפעם אני לא יודעת מה לעשות אני חיבת לחזור לעמוד על הרגלים והאלרגית שלי איתי בבית כי היא אלרגית ניסיתי למצוא פרטי אבל אני לא מצליחה בנתיים אני לא יכולה להמשיך את השיקום
זו הבעיה שלי

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
אין לי.
חוץ מזה?
האמת... לכאורה לא תקבלו, אני לא קבלתי עד ההתקף על אף המכתבים מהאלרגיאולוג והתמונות.
תמונות וכו לא מעניין אותם...
אה, חובה להציג מזרק אפיפן, זה חשוב מאוד, תמיד שואלים
מה שכן, אחרי שכן היה לנו התקף קיבלנו רטרואקטיבית מאז שהגשנו לראשונה.

elis56

משתמש פעיל
האמת... לכאורה לא תקבלו, אני לא קבלתי עד ההתקף על אף המכתבים מהאלרגיאולוג והתמונות.
תמונות וכו לא מעניין אותם...
אה, חובה להציג מזרק אפיפן, זה חשוב מאוד, תמיד שואלים
מה שכן, אחרי שכן היה לנו התקף קיבלנו רטרואקטיבית מאז שהגשנו לראשונה.
יש לי אישור מרופא ריאות על קשיי נשימה, שיעולים ואינהלציות (ונטולין בודיקורט..) על בסיס קבוע
הוא סובל מזה המון

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
יש לי אישור מרופא ריאות על קשיי נשימה, שיעולים ואינהלציות (ונטולין בודיקורט..) על בסיס קבוע
הוא סובל מזה המון
קחי איתך הכל. שיראו שזה זמין לך כי יש התקפים

zelda

משתמש מקצוען
אני מכיר ילדים שקיבלו דרגת רווחה, בגלל אלרגיה,
אפי' לא של סכנת חיים.

צריך להוציא מאלרגולוג מסמך המפרט מה הסיכון הכי גבוה, כמה שהוא מוכן לכתוב...
ולגשת עם זה למחלקת הרווחה בעירייה, לא אמור להיות מסובך.
ואז, גם אחים של הילד מקבלים? או רק הילד עצמו?
ברווחה בודקים גם הכנסות או שזה לא קשור?

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ואז, גם אחים של הילד מקבלים? או רק הילד עצמו?
בילד מיוחד וכדו' בד"כ גם האחים זכאים, היות והם מכירים בזה שהאמא עסוקה יותר בילד הזה, ופחות פנויה לצרכים האחרים בבית.

אך בילד עם אלרגיה, שלא דורש טיפול נוסף ביומיום, רק דרוש לו השגחה יתרה בזמן שהותו במוסד הלימודים. רק הוא זכאי לדרגה. כך ידוע לי.
ברווחה בודקים גם הכנסות או שזה לא קשור?
בד"כ צריך לעבוד מקסימום שעות מסוים.
כדי שבעצם יוכיחו שהאמא לא יכולה לעבוד 8 שעות ביום, כי היא עסוקה בילד או בבעיה שבגינה הוגשה הבקשה.
ייתכן ובמקרה של אלרגיה, לדרגה לילד עצמו, לא דרוש מקסימום שעות.

כוכבים זוהרים

משתמש מקצוען
נעזרתי אישית במישהי שמנטרלת אלרגיות [ גם מסכנות חיים ] ומאד מאד עזרה לי .
אם זה יעזור למשהו אפרסם.

אשמח אם תוכלי לכתוב במי נעזרת
אני מחפשת מישהו טוב בנרות....
אגב, זה מתאים גם לגיל שנה וחצי?
כי ברפואה הקובנציונאלית הם מוכנים לנסות לנטרל רק מגיל 4

כוכבים זוהרים

משתמש מקצוען
זה לא אמין ודרך אגב אצל הקטנה שלי שכרגע בבית רשמתי למעון התחילה השנה ואז גילנו סוף סוף למה היא אלרגית כשהגענו למעון של התמת עם התוצאות ברור הם הראו לנו את הדלת באלגנטיות
כהיום היא בבית ואני לא מוצאת לה סידור ראוי
אגב, לפי החוק אסור להם לעשות דבר כזה
זה מה שקרה לי עם הבן שלי במעון וההנהלה ביקשה שאוציא אותו מהמעון.
ביררתי את החוק וזה אסור להם חוקית!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה