שפוט צריך לבקש מהעובדה סוציאלית, זה לא עניין של זכאות. הרווחה היא זאת שמחליטה, יתכן שיש בזה כללים או חוקים אבל זה לא אוטומטייש לי זכאות לסייעת, עכשיו אני אמורה לפתוח תיק.
רק רציתי לשאול אם מאשרים לי סייעת זה קשור לדרגה? או שזה עניינים נפרדים?
ברור שלילד...לא הבנתי
מדובר שאלרגיה לילד או אלרגיה אישית?
שווה?אז קודם כל לא יודעת לומר לך עם כל העינין שווה לך כי הם מאשרים סיעת רק לשעתיים ואין לך סיכוי למצוא מישהי שתסכים לסוג עבודה שכזו ששוורפת לה יכולת לעבוד במשהו נוסף
מניסיון מר עם 4 ילדים
ואין לזה שום קשר לדרגת נכות אלא אם כן את מעונינת להכניס אותם לתוך מה שהולך אצלכם ...( יכולה לפרט בפרטי אם תרצי)
אשמח לשמוע!נעזרתי אישית במישהי שמנטרלת אלרגיות [ גם מסכנות חיים ] ומאד מאד עזרה לי .
אם זה יעזור למשהו אפרסם.
לפי מה שהבנתי אם יש יחד נכה/ חינוך מיוחד בבית זה מזכה את שאר האחים בדרגת רווחה במעון.שווה?
מה אני יכולה להפסיד?
ואני לא מבינה, זה התפקיד שלי או שלהם למצוא סייעת?
נכות זה ביטוח לאומי, לא על זה אני מדברת.
אני קיבלתי אישור לסייעת ומישהי אמרה לי שהיא חושבת שזה מוגדר כילד רווחה ולכן מגיע לנו דרגת רווחה, את זה רציתי לבדוק..
הרבה דברים אמרתי לך יש דברים שלא אפרט כאןשווה?
מה אני יכולה להפסיד?
ואני לא מבינה, זה התפקיד שלי או שלהם למצוא סייעת?
נכות זה ביטוח לאומי, לא על זה אני מדברת.
אני קיבלתי אישור לסייעת ומישהי אמרה לי שהיא חושבת שזה מוגדר כילד רווחה ולכן מגיע לנו דרגת רווחה, את זה רציתי לבדוק..
למשפחות שיש תיק ברווחה בגלל ילד עם צרכים מיוחדים אין ממה לפחד.לגבי התערבות של הרווחה בבית זה מאד תלוי בעובדת סוציאלית עצמה.
מלגשת לרווחה ולפתוח שם תיק אין הרבה מה להפסיד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: